|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ana_87
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 13:38
|
|
|
|
| Ja niedawno kontaktowałam się z Panem z tej firmy. Z tego co zrozumiałam studio na ul. Sapowej zostało zlikwidowane a WIDEOMEDIA prowadzi działalność z Lublina. |
|
|
|
 |
dioda27
Zadomawiam się

Data ślubu: 06.08.2011
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 16:54
|
|
|
|
| Dobrze zrozumialas Pan Piotr robimfilm z naszego slubu jest bardzo kompetentny nie pije alkoholu trudno dzis o dobrego pracownika jak zobzacze swoj film napisze wiecej pozdrawiam |
|
|
|
 |
piotrek_124D
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 08:25
|
|
|
|
| Witam serdecznie pary młode zmieniłem adres zameldowania ale mozecie sie państwo ze mna umawiac telefonicznie ja w radomiu będę teraz 22 października i moge u państwa w domu pokazać materiały lub możecie sie też umówić. z moim fotografem Edwinem Zielińskim tel do niego to: 794072397 oczywiście pokaże wszelkie materiały i w razie czego podpisze umowę. Pozdrawiam serdecznie Piotr Załęcki |
|
|
|
 |
piotrek_124D
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Sty 05, 2012 19:57
|
|
|
|
Witam serdecznie przyszłe pary młode. Z częstym zapytaniem przez państwo wstawiam cennik na 2013 rok. Ceny na 2012 nie ulegają jeszcze zmianie.
Witam serdecznie Jeśli chodzi o cennik na 2013 rok 1500zl cena proponowana ( kamerzysta ) w skład tej ceny wchodzi filmowanie technologia hd , ciekawa czołówka, menu do płyty, teledysk, ubieranie pani/pana młodego, błogosławieństwo, ślub, wesele, zakończenie. Wszystko to dostajecie państwo od firmy etui z własną zaprojektowaną okładką w trzech egzemplarzach i 1 szt. w ładnym welurowym etui ze złotym napisem NASZ ŚLUB , lub PAMIĄTKA ŚLUBNA po otwarciu pudełeczka na środku będzie państwa zdjęcie a po bokach płyteczki z filmem.
Jeśli chcieli by państwo drugiego kamerzystę jest to dopłata 200zł wtedy wasza pamiątka będzie bardziej ciekawa.
Jeśli chodzi o Fotografa cena twarda 1600 zł w skład tej ceny wchodzi : ( fotografowanie na plenerze, przy ubieraniu pani/ pana młodego, błogosławieństwo, ślub, wesele, zakończenie. W razie nie pogody macie państwo możliwość skorzystania z fotografii studyjnych. Wszystko to dostajecie w skórzanej oprawionej foto książce o raz wszystkie zdjęcia na płytce dvd z własną zaprojektowaną okładką. Czyli podsumowując za 1 kamerzystę i 1 fotografa zapłacicie państwo wstępnie 3100zł. Jeżeli byście chcieli 2 kamerzystów + 1 fotografa cena wyjdzie wstępnie 3300zł. Ceny Kamerzysty są jeszcze do negocjacji.
Jesli chodzi o umówienie się w Radomiu na pokaz filmowy i fotograficzny jesteśmy pod numerami telefonów
Edwin - 794072397 (fotograf)
Mariusz - 793580890 ( monter - operator kamery )
Jeżeli miało by to być w Lublinie :
Piotrek - 660446486 lub 514291231 (szef - operator kamery )
Pozdrawiam serdecznie
Piotr Załęcki
Wideomedia - agencja filmowa |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|