Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Videokadr
Autor Wiadomość
darici 
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 10:37   

jest jedna chyba na ustroniu druga jest kolo krychnowic

Video-Kadr
Dopiero zaczynam

Właściciel firmy
Video-Kadr
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 11:53   

Video-Kadr to jedna firma w której pracuje kilku kamerzystów i fotografów.

Znajduje się ona na Michałowie, ul. Sobieskiego 1/89.

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:52   

Videokadr będzie u nas na weselu, widzieliśmy kilka płyt od znajomych u których pan Jaworski kamerował i bardzo nam się podobało, każda płyta na swój sposób była inna, ale wiadomo są różne gusta i każdemu będzie podobać się co innego, ważne aby mój Kochany P. i ja byli zadowoleni z efektu

ada221 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 11:09   

Powiem wam tak byli u mojej siostry, film jak fim taki jak wszedzie ale mi to akurat odpowiada , zdjecia robione przez jego córke - niezbyt profesjonalne takie ot jaby robił je moj abrat lub kros inny nie wiele wiedzacy o fotografii,, ale to bylo w 2008 r moze sie douczyła:) ogólnie mili rzeczowi plyty szybko i cena tez nie wygórowana bo u jednego fotografa powiedzial na 120 zl za zdjecia na cd no zal poprostu za plyte ze zdjeciami tyle kasy

pikaczu7 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Sie 18, 2011 11:33   

Przestrzegam przed video-kadr radom. niestety mieliśmy ich na swoim ślubie, tandetne nagranie, bez rzadnej obróbki, byle sie kupy trzymało, wziąć kase i odwalić lipę. przed podpisaniem umowy to się zachwalał a już po fakcie ta ma w d...Płyta była gotowa w 2 dni to chyba samo przez się swiadczy o tym że wrzucone jest jak leci no bo kiedy przejrzeć nagranie i zobaczyć co wyciąć a co nie. Szczerze odradzam.

czarna 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 15:05   

pikaczu7 napisał/a:
Przestrzegam przed video-kadr radom. niestety mieliśmy ich na swoim ślubie, tandetne nagranie, bez rzadnej obróbki, byle sie kupy trzymało, wziąć kase i odwalić lipę. przed podpisaniem umowy to się zachwalał a już po fakcie ta ma w d...Płyta była gotowa w 2 dni to chyba samo przez się swiadczy o tym że wrzucone jest jak leci no bo kiedy przejrzeć nagranie i zobaczyć co wyciąć a co nie. Szczerze odradzam.

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Nasze wesele również było kręcone przez tą firmę i wszystko jest super, powiedziałam co jak ma wyglądac, czego ma nie być, dałam muzykę na płytę i naprawdę jesteśmy z płyty zadowoleni

pikaczu7 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 07:51   

O gustach się nie dyskutuje. Jedni "coś" uznają za sztukę a drudzy za kicz, dla mnie ich praca jest kiczem. Za taką manianę to inni biorą 700 zł, a nie jak w ich przypadku 1200zł.

Editka85 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Sty 05, 2012 16:38   

pan Jaworski filmował nasze wesele. Jest ok, tak jak chcieliśmy. Natomiast zdjęcia robiła jego córka.. Chyba lepsze zdjęcia zrobiłby mój młodszy brat.. Prawie wcale nie obrobione! Na wszystkich zdjęciach z pleneru mam świecące czoło co wygląda masakrycznie. NIE POLECAM! u znajomej fotografką była synowa Pana Jaworskiego, zdjęcia fajne, obrobione..

glamerous 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 14:40   Niezadowolenie

Ogólnie nie trafiły do mnie argumenty broniącej się firmy w tym wątku. Moją studniówkę też oni nagrywali i montowali. Owszem niektórzy nie chcą być nagrywani i nie są. Ale co z resztą filmu niedawno dostaliśmy płytę ze studniówki, nie ma żadnej osoby w szkole która by akceptowała w jakimś stopniu to wykonanie. Pary są nagrywane od pasa w góre, ogólnie jak sie uweźmie pan na jakąś osobę to przewija się ona cały czas, montarz kompletnie nieudany, techno- polonez nie zrobił szału, pozatym nawet polonez pokazany z każdą wpadką jaką mili. Zdjęcia wykonane przez fotografów to twmat rzeka. Fota z partnerami klasa wygląda jak wielkie stado ludu kompletnie nie ustawieni każdy patrzyw inny obiektyw. a zdjecia z całej imprezy 80% pleców czyiś albo drugiego fotografa i przewijają się zdjecia jak to klasy były pijane i wódka na stołach sie leje.
Pomijam fakt że kamerzysta mojej klasy wyszedł najwcześniej ok godziny 2.
Absolutnie nie polecam tej firmy zrobili kompletnie na odwal nie ma nic nawet nasycenia kolorów na zdjeciach zrobionych dodany jakis sylwestrowy szablon.

Video-Kadr
Dopiero zaczynam

Właściciel firmy
Video-Kadr
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 13:44   

Nie wiem o jakiej imprezie mowi mój poprzednik, jednak chciałbym sprostować kila rzeczy:

1. Nie zajmujemy się fotografią na studniówkach, więc wszystkie oskarżenia dotyczące zdjęć z poprzedniego postu nie powinny być skierowane w naszą stronę

(owszem zajmujemy się fotografią ale jedynie ślubno-weselną)

2. Plan nagrywania jest w dużym stopniu zależny od warunków lokalowych. Jeśli impreza jest organizowana na powiedzmy 300 osób w lokalu przystosowanym do 150 osób to nic dziwnego że na parkiecie jest ciasno i żaden obiektyw, choćby nie wiem jak szerokokątny nie obejmie całych postaci.

3. Wszystkie osoby bawiące się na parkiewcie nagrywane są po równo. Są pary które same "pchają" się przed kamerę a są takie które uciekają od niej jak najdalej. Niektórzy tańczą przez całą noc nie schodząc z parkietu a inni są tam tylko sporadycznymi goścmi. Zwyczajowo uczestnicy zabawy wyrónieni są kolorowymi wstążeczkami-kotylionami które niestety bardzo często dość szybko znikają z ubrań co uniemożliwia kamerzyście rozpoznanie "swoich" uczniów. Więc nie jest to tak że kamerzysta na złość wam nagrywa was mniej lub więcej - jaki by miał z tego pożytek?

4. Nie wiem co oznacza enigmatyczne stwierdzenie "montarz kompletnie nieudany", więc nie mogę się do tego odnieść.

5. "Pomijam fakt że kamerzysta mojej klasy wyszedł najwcześniej ok godziny 2."
Tutaj dwie sprawy, wszyscy kamerzyści wychodzą zawsze jednocześnie. A godzina druga jest odpowiednią godziną do zakończenia pracy(o co często proszą nas rodzice).

6. Mówisz o pijanych uczestnikach, z wcześniej o tym że kamerzysta za wcześnie wyszedł. Każdy chyba zdaje sobie sprawę że im później tym więcej ludzi jest po wpływem alkoholu. Co do wódki na stołach(chociaż mówisz w kontekście zdjęc których nie robiliśmy), to kamerzysta jest tam dokumentalista, przecież to nie on poustawiał wam tą wódkę na stole, kamerzysta(i fotograf myśle, że także) uwiecznia to co zastanie.

No i niestety jest to kolejna wypowiedź od użytkownika z jednym postem, więc należy ją uznać za conajmniej mało wiarygodną.

Piooooootr 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 10:56   studniowka

POOOLECAM! firma filmowała naszą studniówke, nasz wstęp wyszedł świetnie mimo, ze nie całkiem wiedzieliśmy jak ma to wyglądać, czołówka i montarz (nie znam sie) ale wygląda naprawde dobrze i nie jest nudny. a co do uwag typu ze kamerzysta wybiera sobie pare ktora filmuje to zupelnie nie rozumiem, nasz kamerzysta przypominal nam zebysmy mu sie pokazywali na parkiecie. naprawde polecam!

Ewelina.piasecz 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 18.02.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 11:38   wesele

co prawda juz wybralam i moje wesele sie odbylo ale postanowilam zajrzec i podzielic sie moimi wrazeniami po tym co do tej pory zauważylam. calosc zalatwialam w warszawie bo tak bylo mi wygodniej a firme polecili nam znajomi, jestem osoba dosc wymagajaca wiec odbylo sie kilka wizyt o ugawach co do nagrania i wyslalam kilka maili, pani Marta zawsze miala dla mnie czas i sluzyla rada. a w dniu wesela zaczelismy wczesnie bo juz od fryzjera o 10.30 i cala ekipa (2 kamerzystow i fotografka) spedzili ze mna praktycznie caly dzien a na weselu mimo iz uzywali naprawde duzego sprzetu (zuraw telewizyjny) nie przeszkadzali nam w zabawie. zdjecia plenerowe zazyczylismy sobie w pozniejszym terminie i nie niesie to ze soba zadnych dodatkowych kosztow a calosc nagrania na dwie kamery i fotograf w porownaniu z konkurencja wychodzi smiesznie tanio. czekam na nagrania i zdjecia, podziele sie wrazeniami, poki co jestem bardzo zadowolona i po tym co juz widzialam u znajomych zupelnie sie nie martwie :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu