Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Foto] Łukasz Wykrota Fotografia ślubna
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:06   [Foto] Łukasz Wykrota Fotografia ślubna

Nazwa: Łukasz Wykrota Fotografia ślubna
Cennik:
Zdjęcia z wesela: 10zł
Zdjęcia ze ślubu: 12zł - 25zdjęć - dodatkowe 10zł
Plener: 20zł - 25 póz - dodatkowe 15zł
Studio: od 30zł do 50zł (w zależności ile póz)

Strona WWW: Strona studia z ul.Prusa 9A

Kontakt: (0-48) 363-49-00, 601-262-977

Inne: dostajemy zdjęcia na płycie CD

Mathie napisał/a:
Zapraszamy do przejrzenia wpisu zamieszczonego przez właściciela tej firmy w naszej bazie firm: slubiwesele.radom.pl - Fotografia Łukasz Wykrota - kliknij tutaj! - dokładne informacje, zdjęcia, lokalizacja na mapie i inne szczegóły.

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 21:50   

mam pytanie czemu ciezko z nimi sie dogadac?? ja zalatwialam do siebie to bardo sprawnie i szybciutko i znam wiele innych osob ktore sa bardzo zadowolone z ich obslugi

Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 09:37   

Może ja miałem pecha, bo jak byliśmy u nich to był remont chyba, ale nie o to tak naprawdę chodzi.
Taki starszy Pan nas przywitał, a jak pytaliśmy się o podstawowe sprawy typu ile za zdjęcia w plenerze sobie życzą, jakie są pozostałe ceny to ten pan gdzieś chodził dopytywać się na zaplecze i odpowiedź na każde pytanie docierała do nas średnio po minucie. W międzyczasie pan wykonywał kilka telefonów dopytywać się chyba syna jak sprawa wygląda ze zdjęciami na ślub i wesele. A z tego co pamiętam to ciężko też było się dowiedzieć, czy mają wolny termin na interesującą nas datę :)

Zakładam, że jakbyśmy rozmawiali chyba z synem tego pana to moglibyśmy mieć zdanie podobne do Twojego, niestety nas informował ktoś kto nie wiedział kompletnie nic o ofercie swojej firmy. Stąd to moje zdanie, że ciężko się dogadać. Ale tak jak pisałem, chyba źle trafiliśmy :)

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 16:20   

Oj no to naprawde mieliscie pecha eh. My jak bylismy dowiedzielismy sie wszystkiego ceny itd heh zadnego starszego Pana nie bylo :) Takze my wyszlismy zadowoleni..No to wspolczuje wam ze tak trafiliscie:)

blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 15:47   

Dziwnie mi sie kojarzy ten fotograf Ogólnie bardzo rzetelny tylko mi sie kojarzy ze zdjęciami na nagrobki

Gocha79
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 22:46   

Nie wiem czy mowimy o tym samym fotografie, moj nazywal sie Lukasz... Ale adres by sie zgadzal... Ja mam odmienne zdanie. Bralam slub w Lipcu 2008 i moje zdjecia rewelacja!!! Nie bylo zadnego problemu... Polecam !!!!! Wszystko zalatwialam z nim przez telefon, bo przyjechalam dopiero 2 tyg przed slubem do Radomia... Nie bylo zadnego problemu... Jeszcze raz Polecam !!!!!
Zalaczam jedno ze zdjec - Rewelacja !!!- Niestety nie udalo mi sie zalaczyc zdjecia, moze ktos wie czemu?

sebaczaja
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Lis 05, 2008 10:08   

Mi na ślubie, weselu a pózniej plenerze zdjęcia robił p. Łukasz. Współpraca poprostu rewelacyjna pełen profesjonalizm. Zdjęcia z pleneru w Wilanowie majstersztyk, zdjęcia reportarzowe kapitalne. Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy. GORĄCO POLECAM naprawdę PROFESJONALIZM NA WYSOKIM POZIOMIE.

anulka_kk
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Lis 11, 2008 14:07   

Witam,
ja również korzystałam z usług tego fotografa. Jestem bardzo zadowolona. Pan Łukasz Wykrota jest zdecydowanym profesjonalistą. Plener- niesamowity, a zdjęć ze ślubu i wesela było tyle pieknych, że nie mogłam się zdecydować, które w ogóle odrzucić. Najchętniej wybrałabym wszystkie, ale było ich około 400:) Ostatecznie wybrałam 230 zdjęć ze ślubu i wesela i 56 z pleneru. Mam 2 pięknie przygotowane albumy i na pewno będzie to fantastyczna pamiątka do końca życia. Zdecydowanie polecam. I przy okazji pozdrawiam Pana Łukasza:)
Ania

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 00:50   

Oglądałam tam zdjęcia, bardzo ładne. Fajne pozy, żywe kolory, wyraźne, ogólne wrażenie bardzo dobre. Jedyny minus to chyba cena wydaje mi się, że sporo bierze. Wyszło nam chyba 1,500 zł.
Ja za tą cenę mam zdjęcia i kamerę :D

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Sty 08, 2009 08:34   

Moja koleżanka miała robione fotki na swoim ślubie przez tą firmę.Bardzo ładne zdjęcia mają,widać,że pełen profesjonalizm. :)

ONA
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Sty 08, 2009 10:50   

DO MALWIŚ : jeżeli możesz podać namiary na tę swoją ekipę foto - wideo to będę bardzo wdzięczna:)

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 17:02   

Ok, ale najpierw zapytam, czy mogę upublicznić namiary :D
A jaki termin Cię interesuje, to mogę od razu zapytać.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu