|
|
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Zuzka
Rozkrêcam siê

Data ¶lubu: 8 pa¼dziernika 2011 r.
|
Wys³any: Sro Kwi 28, 2010 15:56
|
|
|
|
| dobrze wiedzieæ, a kiedy Twoi znajomi brali ¶lub je¶li mo¿na spytaæ? |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ¶lubu: 5 czerwca 2010
Pomog³a: 1 raz Wiek: 24 Do³±czy³a: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Sk±d: Radom
|
Wys³any: Sro Kwi 28, 2010 21:48
|
|
|
|
| jedni w sierpniu 2009, jedni z koñcem 2009 (listopad lub grudzieñ - nie pamiêtam dok³adnie) |
|
|
 |
dycia25
Rozkrêcam siê

Data ¶lubu: 10.09.2011
Do³±czy³a: 14 Wrz 2009 Posty: 50
|
Wys³any: Czw Maj 13, 2010 22:09
|
|
|
|
moja znajoma ostatni by³a na weselu gdzie pan Bart³omiej "obs³ugiwa³" i mówi ¿e m³odzi zadowoleni po tygodniu mieli ju¿ p³ytê i zdjêcia podobno fajnie wyszed³ plener tylko jeden moment na kasecie im siê nie podoba³ ale nikt nie jest idealny wiêc my¶lê ¿e to kwestia gustu mam nadzieje ¿e zarówno ja jak i wszyscy inni którzy teraz maj± obawy bêd± zadowoleni:) |
|
|
|
 |
Zuzka
Rozkrêcam siê

|
Wys³any: Czw Maj 20, 2010 10:15
|
|
|
|
| W sobotê (28.05) moi znajomi bior± ¶lub, popatrzê sobie na pracê Pana Makarskiego i bêdê mog³a w razie czego¶ zwróciæ mu potem delikatnie uwagê, albo ca³kiem go zmieniæ, chocia¿ mam nadziejê, ¿e nie bêdzie to konieczne, poniewa¿ jego zdjêcia naprawdê zrobi³y na mnie wra¿enie, nie tylko te z jego strony internetowej, ale ter które pokaza³ nam w studiu ehhh... |
|
|
|
 |
pannam³oda
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Do³±czy³a: 23 Mar 2010 Posty: 14
|
Wys³any: Pi± Maj 21, 2010 10:41
|
|
|
|
Tak rzeczywi¶cie on pokazuje fajne zdjêcia u siebie na stronie i podczas spotkania. Ale s³ysza³am od wielu osób, ¿e to nie jego zdjêcia tzn. nie on je robi³, to nie jego pomys³y. Bazuje na kreatywno¶ci by³ych wspó³pracowników.
Nasze zdjêcia ze ¶lubu s± nieudolne, nieostre...sam Bart³omiej je robi³! Zero profesjonalizmu! |
|
|
|
 |
Zuzka
Rozkrêcam siê

|
Wys³any: Wto Cze 22, 2010 17:25
|
|
|
|
Szczerrze mówi±c to bardzo powaznie zastanawiam siê na zerwaniem umowy z Panem Makarskim, moja znajoma mia³a ¶lub i w³a¶nie odebra³a zdjêcia, moi go¶cie lepsze by zrobili
Zdjêcia s± niewyra¿ne, jaby zrobione kiepskim aparatem, albo telefonem, pani M³oda siê na nich wszystkich ¶wieci, a Pan M³ody czerwony jak burak, to s± podstawowe rzeczy, które bez problemu mo¿na zretuszowaæ
Poza tym pod Ko¶cio³em jeszcze siê dobrze ¿yczenia nie zaczê³y a ca³a ekipa (fotograf+kamerzysta) zapakowali ty³ki do samochodu i pojechali, a po drodze by³y tradycyjnie bramki i to nie byle jakie, oni mieli to po prostu gdzie¶! Gdyby u mnie tak sie stalo resztê w³osów bym mu urwa³a |
|
|
|
 |
dycia25
Rozkrêcam siê

Data ¶lubu: 10.09.2011
Do³±czy³a: 14 Wrz 2009 Posty: 50
|
Wys³any: Czw Cze 24, 2010 17:26
|
|
|
|
| no to rzeczywi¶cie nieciekawie:( hmm mój narzeczony pociesza mnie tym ¿e tak czy siak p³acimy przy odbiorze wiêc najwy¿ej mu nie zap³acimy ale szkoda by by³o gdyby tak wysz³o. My chyba pojedziemy podpisaæ aneks do umowy ¿eby wszystko by³o w nim ujête trzymam kciuki za wszystkich którzy wybrali tego pana |
|
|
|
 |
mally
Dopiero zaczynam

Do³±czy³: 17 Gru 2009 Posty: 9 Sk±d: R-M/WWA
|
Wys³any: Pon Lis 08, 2010 01:44
|
|
|
|
Nie jestem fotografem i fotografi± siê nie interesujê, ale potrafiê rozró¿niæ dobre zdjêcie od z³ego. W skrócie przedstawiê moje spostrze¿enia odno¶nie jako¶ci us³ug pana Makarskiego:].
Zdjêcia : Trzeba to napisaæ -TRAGEDIA!!!!
Amatorskie b³êdy, typu niedo¶wietlona twarz, postaæ, brak ostro¶ci, szumy( co¶ jak by ziarenka piasku ) typowa amatorka. Zdjêcia robione z automatu, osoby fotografuj±ce ( 2 osoby z aparatami) potrafi± sobie wej¶æ w kadr. Zdjêcia robi³ mojej siostrze, która nie jest zadowolona niestety, i ostatnio znajomym, którzy ju¿ ¿a³uj± a widzieli 10 fotek!!!!!
Film:
Jako¶æ na dvd porównywalna z VHS!!! TRAGEDIA!!!.Brak p³ynno¶ci w ruchu kamery, gubi ostro¶æ!!!!!, zbyt szybkie ruchy kamery, osoby na filmie ROZMAZANE!!!!!!!!!!
Nie wiem jakiego sprzêtu u¿ywaj±, ale obecnie standardem powinny byæ kamery HD!
Film z wesela ma byæ pami±tk±,a nie koszmarem.
A wiêc drogi internauto, je¶li masz ochotê wyrzuciæ 3-3.5 ty¶ z³ w b³oto, byæ nie zadowolonym ze zdjêæ, to ta firma spe³ni to w 100%. Fotograf ( bardziej pasuje powiedzieæ, facet z aparatem bo do fotografa to daleka droga) dla osób ma³o wymagaj±cych. W Radomiu s± lepsi, bo gorszych ciê¿ko chyba by³o by znale¼æ.
Ja fotografa wybra³em , po 3h ogl±dania zdjêæ i filmów. Film oczywi¶cie w Full HD cena 4400 mo¿e i wydaje siê wygórowana, ale za profesjonalizm siê p³aci.
Pozdrawiam i wspó³czuje tym którzy zawarli umowy z form± Bartfoto :] |
_________________ www.vagradom.pl |
|
|
|
 |
frea
Dopiero zaczynam

Do³±czy³: 01 Gru 2010 Posty: 3
|
Wys³any: Sro Gru 01, 2010 10:38
|
|
|
|
równie¿ s³ysza³am niepochlebne opinie: ma³o pomys³owy i ¿e zdjêcia na stronie nie jego.
ale widiz³am ze loka³ ju¿ pusty stoi. chyba jednak o czym¶ to swiadczy. |
|
|
|
 |
mally
Dopiero zaczynam

Do³±czy³: 17 Gru 2009 Posty: 9 Sk±d: R-M/WWA
|
Wys³any: Czw Sty 13, 2011 16:20
|
|
|
|
Kolejna para, która niestety nie pos³ucha³a i nie zerwa³a umowy z tym panem. Fotki, nie wyra¼ne, s³abe ¶wiat³o,na nie których zdjêciach nie widaæ pary m³odej!!!!!!!!.
Na ¶lubie mia³o byæ 2 fotografów + kamerzysta, przyjecha³ jeden fotograf, na dodatek w czasie wesela znikn± na 2-3 h. |
_________________ www.vagradom.pl |
|
|
|
 |
Bacaj
VIP

W³a¶ciciel firmy
Jacek Bro¿ek Fotografia
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 26 Gru 2008 Posty: 82 Sk±d: RaDoM
|
Wys³any: Pi± Sty 14, 2011 08:46
|
|
|
|
| mally napisa³/a: | Kolejna para, która niestety nie pos³ucha³a i nie zerwa³a umowy z tym panem. Fotki, nie wyra¼ne, s³abe ¶wiat³o,na nie których zdjêciach nie widaæ pary m³odej!!!!!!!!.
|
Fotografów ¶lubnych jest coraz wiêcej na rynku do wyboru... a jako¶æ us³ug drastycznie spada. Czy to dobrze? Dobrze i nie dobrze... kij ma zawsze dwa koñce. Pytanie jest tylko którym koñcem uderzy i kogo... tym razem trafi³o na Was |
_________________ http://jacekbrozek.pl
http://jacekbrozek.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
ja_ot_tak
Lubiê tu byæ

Data ¶lubu: 10.09.2011r.
Do³±czy³a: 13 Kwi 2010 Posty: 388
|
Wys³any: Pi± Sty 14, 2011 17:18
|
|
|
|
Moja kole¿anka te¿ do¶wiadczy³a nieprzyjemnej sytuacji - mia³a umowê na nagranie p³yty z p. Pastuszko i zdjêcia z p. Makarskim. W dniu ¶lubu okaza³o siê, ¿e Pastuszko zerwa³ wspó³pracê z Makarskim, bo ten jest "niepowa¿ny", ale nie wyja¶ni³ M³odym co sie sta³o.
W ogóle nie rozumiem takich "tandemów" - kamerzysta powinien zajmowaæ siê nagrywaniem a fotograf pstrykaniem zdjêæ, zamiast tworzyæ jakie¶ zespo³y, agencje, gdzie nie wiadomo, kto bêdzie wykonywa³ us³ugê w dniu ¶lubu. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|