Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Agencja Filmowa MIKAB
Autor Wiadomość
narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 14:44   

My zdecydowaliśmy się na Mikab, podoba nam się ich podejście do tematu, nie zależy nam na 4 godzinnej "kasecie z wesela", chcemy mieć ładną pamiątkę do której z przyjemnością będziemy wracać. :)

kropek350 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Maj 17, 2011 17:10   

A czy ktoś się może orientuje jakie są ceny w tym studio?

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 17:32   

wyżej zostało to opisane o ile się nie myle...

magdawk1 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Lip 08, 2011 09:53   

ja miałam MIKAB 2 lata temu, 2 kamery, sesja zdjeciowa i sesja w plenerze w Suchej pod Białobrzegami, zdjęcia super, płyta też fajnie zrobiona, są naprawde warci swojej ceny, sesja w Suchej tez bardzo ładnie wyszła, zdjęcia są oryginalne i fotograf ma na nie fajne pomysły, krecilismy tez czołowke do płyty i sesje zdjeciowa wieczorem na Żeromskiego, elastyczne podejście do klienta, bardzo jestesmy zadowoleni, polecam gorąco.

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 13:37   

płyta nagrana bardzo przyzwoicie - bez żenujących animacji w postaci latających gołąbków, fruwających serduszek czy spadających obrączek...jest wszystko co ma być, nie za długo nie za krótko... myślę ze się zdecydujemy i my na to żeby Mikab obsługiwał nasze wesele

restauracjapasja 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24.04.2010
Właściciel firmy
Restauracja Pasja
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 00:31   Zdecydowanie polecam

Serdecznie polecam firme Mikab, płyty DVD są niepowtarzalne i zachwycaja pomysłowoscią. Dwie kamery (w tym jedna z wysięgnikiem) i efekt jest piorunujący. Pan Krzysztof to perfekcjonista i to widać w efektach jego pracy.
Zdjęcia jakie wykonuje Mikab są ciekawe, bardzo dobrej jakości.
Osobiście korzystałam z usług Mikab i jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy. Otrzymaliśmy kilka tysięcy zdjęć do wyboru... nie mogłam się zdecydować na 100 do albumu, więc zrobilismy 2 albumy po 100 zdjeć :-)
Zresztą wystarczy poprzegladać galerie ich zdjęć na stronie- pełen profeslonalizm.

Honey 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 16:51   

Witam serdecznie :) Również chciałabym skorzystać z usług Mikab :) Tylko zastanawiam się czy warto dopłacić więcej i skorzystać z lustrzanki czy lepiej zostać przy kamerach HD :)

Asiek 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Sty 12, 2012 19:50   

Honey, nam oferowali lustrzanki kiedy nie mieli jeszcze filmu pokazowego reaizowanego ta technika i cena byłą bardzo atrakcyjna - p. Krzysztof pokazał nam jedynie przygotowania - bo tak czy siak to własnie przygotowania zawsze kręcą aparatami podobno.. jednak my zdecydowaliśmy się na 2 kamery.. nie chcieliśmy godzinnego filmu, a aparatami przeważnie robi się raczej krótkie filmy wtedy to ma najlepszy efekt, poza tym wolelismy kran ze względu na sporą salę, a opcja z aparatem go raczej wyklucza...

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 20:19   

a ile trwa film z Mikabu?

Honey 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 20:54   

Dziękuje Asiek nam też zależy na kranie kamerowym :) więc utwierdziłaś mnie w przekonaniu :)

Film kamerami HD trwa do trzech godzin :)

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 21:15   

tak 2 płytki i na każdej film trwa 1:20h - 1:30h

Asiek 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Sty 13, 2012 22:44   

wiecie co ogólnie to długość filmu zależy od tego co było nagrania i czego oczekuja młodzi.. dostaje się płytę do zatwierdzenia i albo akceptujecie albo sygerujecie zmiany, żeby np jeszcze na niej było zawarte to i to.. fajną rzeczą jest też materiał roboczy, który może sporo zajmuje ale własnie pozwala na zobaczenie wszytskiego od a do z - może bez montazu i efektu, ale dobrze miec go dla siebie.. my planujemy kupić większy przenośny dysk i skopiować materiał roboczy tak dla siebie, w Mikabie nie ma z tym problemu :) Honey, przejrzyjcie sobie u nich w pracowni takie i takie filmy i zobacz co się Wam bardziej podoba.. my chcialiśmy kran ze na sporą liczbę gości i dość sporą salę.. z resztą jakoś nam się podobały te przepłynięcia kamery z wysokości a filmie, gdzie sala była dośc podobna do naszej.. fajny efekt.. :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu