|
|
| Autor |
Wiadomość |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 17:17 Piękny Peugeot 607 - zawiozę do ślubu
|
|
|
|
Peugeot 607
kolor jasny grafit (metalik), alufelgi, ksenony, klimatyzacja dwustrefowa, welurowa tapicerka, deska rozdzielcza wykończona drewnem, roleta na tylnią szybę, chromowane dodatki.
Cena 350zł (Radom i okolice). Cena bez dekoracji. Dekoracja we własnym zakresie.
Tel.kom. 796 547 947, Bartek. |
| |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 13:03
|
|
|
|
ładny samochodzik, jednak preferuje do slubu albo czarna perle albo białe samochody no i peugeot jakos malo wystawny |
|
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 22:17
|
|
|
|
| Peugeot jest typem limuzyny, super wyglada. Ale to jest kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 22:30
|
|
|
|
Ja mam słabość do peugotów także przemyśle Anetko Poza tym dla mnie samochód nie jest najważniejszy, w zasadzie to nawet naszym moglibyśmy jechać do ślubu, a jeździmy fokusem więc na pewno jest jeszcze mniej "wystawny"
Notabene ludziom się wydaje, że samochód do ślubu musi być wystawny, bo to prestiż podjechać pod Kościół, żeby szczęki gościom opadły. Moja kuzynka tak właśnie zrobiła- pojechali do ślubu starym, już zabytkowym samochodem i jaki był efekt? Popsuł się w drodze na sale. Także nie dajmy się zwariować, wesele i ślub to ważne wydarzenie, ale to MY jesteśmy najważniejsi. Reszta to dodatki i warto o tym pamiętać.
Mam nadzieję, że swoją wypowiedzią nikogo nie uraziłam, chciałam tylko wyrazić swoje zdanie |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 23:40
|
|
|
|
| nie o ten sens wystawnosci mi chodzilo.. ale my peugeotem na codzien jezdzimy i dla mnie zadna frajda.. a ludzie? zawsze beda gadac, nie ma uniwersalnego gustu- ktos pochwali , ktos skrytykuje. a mnie to ani grzeje ani ziebi. ma sie nam podobac i tyle. oczywscie szanuje Twoje zdanie, ale mysle ze mnie zle zrozumiałas:P pozdrawiam |
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 09:52
|
|
|
|
| ładny samochodzić peugot ale jak dla mnie to też bym chciała jakiś bardziej "wystawny". Oczywiście że w tym dniu to MY jesteśmy najważniejsi a reszta to dodatki ale czemu nie możemy sobie tymi dodatkami upiększyć tych chwil. Wszystko to rzecz gustu jeśli robi się to dla siebie a nie na pokaz dla innych. |
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 19:43
|
|
|
|
A my nie możemy dojść do porozumienia: ja chciałbym coś oryginalnego, może nawet szelonego czy retro za to mój narzeczonego kręcą nowe autka... Pewnie skończy się na przysłowiowym "ciągnięciu zapałki" |
|
|
|
 |
bikeman1
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 15:19
|
|
|
|
Witam wszytskich:)
"renatkanuta" i "karolciu" co w Waszym języku oznacza "WYSTAWNY" samochód do ślubu? Chcialbym usłyszeć konkretne propozycje... |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 23:08
|
|
|
|
dla mnie 'wystawne auto' to takie ktore jest w moim stylu oczywiscie, jest eleganckie, nowoczesne z pieknymi alusami- blyszczacymi hehe dla jedego Chrysler 300c jest zajebiaszczy, dla kogos autko retro, kazdy ma inna skale oceniania i slowo 'wystawne' nabiera innego znaczenia |
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:30
|
|
|
|
Peugeot ładny, to prawda;)
Ale nawiązując do dyskusji, czy samochód jest aż taki ważny??? Ludzie, wesele to i tak jest ogromny koszt, więc po co jeszcze popisywać się samochodem??? My wstępnie zarezerwowalismy 300c, ale wystąpiły małe komplikacje i teraz tak myśle że dobrze się złozyło bo 600 zł zostało w kieszeni, a w rodzinie jest wiele fajnych samochodów i w naszym przypadku mój wujek nas zawiezie do ślubu nowym passatem.
A szczerze to gowno mnie obchodzi co ludzie powiedzą...
I czy od samochodu zależy Nasze szczęście?? wątpię... |
|
 |
bikeman1
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 09:36
|
|
|
|
| renatkanuta napisał/a: | dla mnie 'wystawne auto' to takie ktore jest w moim stylu oczywiscie, jest eleganckie, nowoczesne z pieknymi alusami- blyszczacymi |
No dobrze, ale czy mogla byś podać konkretny przykład? |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 13:06
|
|
|
|
| anecior popieram cie. ludzie to mją takią mentalność zastwa się a postaw się, pokaż jaki to jesteś modny, lubiany i wogóle. Ja nie powiem sami chcieliśmy wynająć jakiś samochód najlepiej coś w stylu terenowym ale to tylko dlatego, że wsród rodziny i znajomych nie ma nikt samochodu na tyle wygodnego i wbądz co bądz eleganckiego. ale ostatecznie mojej mamy koleżanka kupiłas sobie srebrnego passata i sama się zaoferowała:) chociaż nie powiem fajnie by było zajechać pod kościół audi Q7 lub mercedesem ml500 4matic ale czy to mi jest koniecznie do szczęścia potrzebne? |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|