Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pon Sty 09, 2012 17:05
Fontanny czekoladowe, barmani SŁONECZNIK
Autor Wiadomość
Słonecznik 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Wrz 19, 2009 23:18   Fontanny czekoladowe, barmani SŁONECZNIK

Wynajem oraz obsługa fontann czekoladowych, wraz z czekolada Callebaut-płynaca aksamitna słodycz)
Palmy i bukiety owocowe sprawia iż Twój stół będzie wyjatkowy!!
Tylko teraz do dużej fontanny druga 47cm zupełnie gratis wraz z zapasem czekolady.
Również doświadczeni barmani
więcej szczegółów na slonecznik@onet.pl
badz też 509-248-707

Mathie napisał/a:
Zapraszamy do przejrzenia wpisu zamieszczonego przez właściciela tej firmy w naszej bazie firm: slubiwesele.radom.pl - Słonecznik - kliknij tutaj! - dokładne informacje, zdjęcia, lokalizacja na mapie i inne szczegóły.

Słonecznik 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 13:09   

oto kilka fotek po wiecej odsyłam na
http://picasaweb.google.com/SuperSlonecznik

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 18:52   

Przyznam, ze ta palma z owoców do maczania w czekoladzie mnie urzeka :)
Jaka jest cena takiej atrakcji?

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 12:29   

tak tak mnie tez iteresuje cena całego zestawu(fontanna, czekolada, owoce, obsługa, ew. czy owoce można samemu zakupic i czy obsługa przygotuje wszystko) ta palma ekstra... ile wczesniej należy zarezerwowac fontannę i czy można gdzieś zobaczyć to na zywo bo jakoś jeszcze ani razu nie trafiłam na fontannę na weselu....

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 12:31   

Kasiek, taka wiadomosc dostalam w odpowiedzi na moje pytanie:
"Koszt fontanny(w promocji dodajemy druga 47cm wraz z zapasem np białej czekolady gratis) 5kg czekolady Callebaut wraz z obsługa i przygotowaniem przekasek to koszt 900zł
Jeżeli chodzi o sama fontanne to jest to koszt 500zł"
:)

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 12:42   

a te 5 kg to na obie fontanny czy tylko do tej małej? i czy osobno tzeba tą czekoladę dokupic do dużej fontanny?kurcze chyba sie na to skusze choć staram sie ciąć koszty jak tylko moge....

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 12:51   

ja to rozumiem tak ze do malej jest czekolada gratis :) a te 5kg jest do duzej, bo zwykle tak jest w innych ofertach :)

milka 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 13:54   

Za jaką kwotę trzeba kupić owoce aby wszystko wyglądało jak na tych zdjęciach?

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 15:45   

a ja jestem zainteresowana barmanem, ale interesuje mnie jakie panowie biorą wynagrodzenie i za ile mniej wiecej trzeba kupic alkohol?

Słonecznik 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 14:23   koszt fontanna czekoladowa oraz drinkbar

Witam serdecznie
W kwestii kosztów wynajęcia fontanny z obsługą koszt jest następujący:
-500zł wynajęcie fontanny czekoladowej( jako gratis otrzymują Państwo drugą 47cm fontanne)
-200zł mleczna czekolada Callebaut(jako gratis zapas czekolady do fontanny 47cm, osobiście polecam białą)
-200 zł obsługa oraz przygotowanie przekąsek między innymi -palmy,bukiety oraz szaszłyczki owocowe
co razem daje koszt 900zł za dwie fontanny wraz z czekoladą oraz kompleksową obsługa(w tym transport).
Zakup dodatków to koszt 200-300zł i to jest górna granica( w sezonie letnim nawet trzykrotnie mniejszy) wszystko zależy od tego co ma się pojawić w przekąskach.
Jeżeli chodzi o drinkbar to koszt obsługi wynosi 400zł( w tym słomki oraz inne ozdoby bez owoców).
Co do zakupu alkoholi to jest to indywidualna sprawa ( ja osobiście odradzam robienia bardzo tanich drinkbarów na tzw zamiennikach, żaden nawet najlepszy barman nie wyczaruje z tego cudów, odsyłam do sklepu po zakup blue curacao np. z firmy Tarpan i porównanie z blue curacao z Bolsa, tym pierwszym można tylko zepsuć smak soku)), więc lepiej kupić mniej ale "dobrych" alkoholi, zwłaszcza iż ceny markowych zeszły do naprawdę niskiego poziomu).Polecam zwrócenie uwagi na najmłodszych gości, nawet przy komponowaniu drinkbaru i stworzenie drinków bezalkoholowych.
W kwestii wynajęcia samej fontanny lub samoobsługowego drinkbaru to zdecydowanie odradzam(kto wie co z czym zmieszać?, kto ozdobi?, kto zrobi drinka dla PANI MŁODEJ??))). Rozpocznie się chaosem i bedzie trwać krótko, a bałagan który pozostanie osiągnie efekt odwrotny od zamierzonego i nie mówię tego ze względu na moją działalność. Proszę potraktować to jako radę, lepiej nie robić czegoś połowicznie bo nigdy nie osiągnie się efektu harmonijnej całości, jeżeli chcą Państwo mieć i fontanne i drinki samoobsługowe to lepiej jest z jednej zrezygnować , ale za to drugą zrobić profesjonalnie. To samo dotyczy innych atrakcji, ale to tylko moje zdanie))

milka 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 11:12   

Ja byłam na weselu gdzie fontanna działała na zasadzie stołu wiejskiego tzn. samoobsługowo, kto chciał to podchodził i się częstował, tacki papierowe i patyczki wyrzucało się do kosza i wszystko wyglądało czysto. I najważniejsze dla mnie, to że nikt nie patrzył mi na ręce ile smakołyków maczam w czekoladzie i ile razy tam podchodzę :) U nas na weselu też tak będzie, że owocami i porządkiem wokół stołu z fontanną zajmie się obsługa sali. Każdy gość poradzi sobie z nabiciem truskaweczki czy pianki na patyczek.
Co innego barman, gość podchodzi prosi drinka dla żony (najważniejsze żeby był kolorowy) i dostaje ładnie ozdobioną szklaneczkę z trunkiem, a nie sam kombinuje po przepisach co by tu zrobić, żeby zadowolić drugą połówkę. Wiem, że tak jest bo byłam świadkiem tego typu sytuacji.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 12:38   

Kazdy wie swoje :mrgreen:

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu