FORUM Wesele Radom

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 12:15
Gdzie planujecie swoją podróż poślubną
Autor Wiadomość
malaczarna5 
Lubię tu być

Data ślubu: 22.05.2010r
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:26   

Mi się marzy Egipt :) :D Wielbłądy,piramidy,słońce...:)Myśleliśmy również o Teneryfie :)
Teraz nasi znajomi polecieli w swoją podróż poślubną na Kanary,więc jak wrócą to zdadzą relację jak tam jest :)
A co naszego kraju,to jak byśmy mieli wybierać,to jednogłośnie byśmy stawiali na nasze kochane Zakopane :D

narzeczona 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:44   

Małaczarna :) podróże to moja pasja więc w tym temacie akurat mogę dużo powiedzieć Wyspy Kanaryjskie jak najbardziej tak, Teneryfa jest super podobnie jak Gran Canaria ale ja osobiście bardzo gorąco polecam Fuerteventure, chyba nie jest tak popularna w Polsce jak reszta wysp Kanaryjskich a jest przepiękna. Tamtejsze plaże należą do najpiękniejszych na świecie i porównywane są do karaibskich.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:57   

ja na dzien dzisiejszy nie wiem gdzie :D z tego co siostra przebąkiwała, to ma nam na prezent slubny wykupic wycieczkę, bliżej slubu nas zapozna z dokładniejszymi info, wybierzemy termin itd :) ) zaraz po slubie czeka nas remont i moja obrona, mamy ochotke zima wyjechac sobie do ciepłych krajów, wygrzac się :) ) qkurat skonczy się remont i wsszystko co będzie zaczęte i na spokojnie możńa bedzie wyjechac :)

malaczarna5 
Lubię tu być

Data ślubu: 22.05.2010r
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 12:10   

Renatka to będzie super relaks i odpoczynek po remoncie i Twojej obronie :) No i jeszcze już MĄŻ u boku :D

Liziii 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 10:48   

:lol: renatka, u mnie to samo! Po slubie obrona (bo mam nadzieje ze nie wpadne na glupi pomysl i nie bede sie bronic np tydzien przed :shock: ).. Ale to we wrzesniu pewnie. Natomiast jesli po slubie wyjedziemy, to marzy mi sie by rodzice lub tesciowie nadzorowali nasz remont - my znikniemy na dwa tygodnie a w tym czasie mili panowie wymienią nam okna, wyszpachlująi wymalują sciany i wycyklinują parkiet :mrgreen: A pozniej ja wroce i bede sprzatac :evil: i sprzatac :evil: .. i sprzatac :mrgreen: A jak juz posprzatam to namowie męza na dzidziusia :mrgreen: Ma sie te sposoby :lol:

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 21:52   

od razu chciecie dzieciątko ? my z rok chcemy poczekac :P aczkolwiek u nas odpada ciągłe nadzorowanie rodziców, bo moja mama i teście pracują i niestety nie zrezygnują z pracy zeby podpatrywać co i jak :) aczkolwiek po całym tym zamieszaniu z remontem (a wyjazd poza Radom bierzemy pod uwagę wiec jeszcze wiecej 'bałaganu') chetnie wypoczniemy :) :):)

Liziii 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 00:50   

No ja to juz dawno chce :mrgreen: A jak ja sobie cos wymysle ze chce...to nie ma bata! Bede marudzic az dostane :lol: Poki co parcia nie mam.. Ale tak milo by bylo miec rok po slubie bobasa. Bo my jestesmy razem juz prawie 7 lat.. to wiesz, mamy za sobą sporo momentow 8-) Owszem, duzo jeszcze przed nami, ale slub przeciez nie wywroci naszego zycia do gory nogami.. A ja czasem tak lubie poprzewracac, i niestety przemeblowanie mieszkania to nie szczyt moich aspiracji na rok 2010 :mrgreen:

i.t.d. 
Zadomawiam się

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 18:44   

Mnie sie marzy Ibiza+Barcelona (troche clubbingu na wyspie + troche zabytków). Palemki, ciepełko.... echhh

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu