Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 12:15 |
|
| Autor |
Wiadomość |
malaczarna5
Lubię tu być

Data ślubu: 22.05.2010r
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:26
|
|
|
Mi się marzy Egipt Wielbłądy,piramidy,słońce...:)Myśleliśmy również o Teneryfie
Teraz nasi znajomi polecieli w swoją podróż poślubną na Kanary,więc jak wrócą to zdadzą relację jak tam jest
A co naszego kraju,to jak byśmy mieli wybierać,to jednogłośnie byśmy stawiali na nasze kochane Zakopane |
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:44
|
|
|
Małaczarna podróże to moja pasja więc w tym temacie akurat mogę dużo powiedzieć Wyspy Kanaryjskie jak najbardziej tak, Teneryfa jest super podobnie jak Gran Canaria ale ja osobiście bardzo gorąco polecam Fuerteventure, chyba nie jest tak popularna w Polsce jak reszta wysp Kanaryjskich a jest przepiękna. Tamtejsze plaże należą do najpiękniejszych na świecie i porównywane są do karaibskich. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1403 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:57
|
|
|
ja na dzien dzisiejszy nie wiem gdzie z tego co siostra przebąkiwała, to ma nam na prezent slubny wykupic wycieczkę, bliżej slubu nas zapozna z dokładniejszymi info, wybierzemy termin itd ) zaraz po slubie czeka nas remont i moja obrona, mamy ochotke zima wyjechac sobie do ciepłych krajów, wygrzac się ) qkurat skonczy się remont i wsszystko co będzie zaczęte i na spokojnie możńa bedzie wyjechac |
|
 |
malaczarna5
Lubię tu być

Data ślubu: 22.05.2010r
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 12:10
|
|
|
Renatka to będzie super relaks i odpoczynek po remoncie i Twojej obronie No i jeszcze już MĄŻ u boku |
|
 |
Liziii
Lubię tu być

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 10:48
|
|
|
renatka, u mnie to samo! Po slubie obrona (bo mam nadzieje ze nie wpadne na glupi pomysl i nie bede sie bronic np tydzien przed ).. Ale to we wrzesniu pewnie. Natomiast jesli po slubie wyjedziemy, to marzy mi sie by rodzice lub tesciowie nadzorowali nasz remont - my znikniemy na dwa tygodnie a w tym czasie mili panowie wymienią nam okna, wyszpachlująi wymalują sciany i wycyklinują parkiet A pozniej ja wroce i bede sprzatac i sprzatac .. i sprzatac A jak juz posprzatam to namowie męza na dzidziusia Ma sie te sposoby |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1403 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 21:52
|
|
|
od razu chciecie dzieciątko ? my z rok chcemy poczekac aczkolwiek u nas odpada ciągłe nadzorowanie rodziców, bo moja mama i teście pracują i niestety nie zrezygnują z pracy zeby podpatrywać co i jak aczkolwiek po całym tym zamieszaniu z remontem (a wyjazd poza Radom bierzemy pod uwagę wiec jeszcze wiecej 'bałaganu') chetnie wypoczniemy :):) |
|
 |
Liziii
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 00:50
|
|
|
No ja to juz dawno chce A jak ja sobie cos wymysle ze chce...to nie ma bata! Bede marudzic az dostane Poki co parcia nie mam.. Ale tak milo by bylo miec rok po slubie bobasa. Bo my jestesmy razem juz prawie 7 lat.. to wiesz, mamy za sobą sporo momentow Owszem, duzo jeszcze przed nami, ale slub przeciez nie wywroci naszego zycia do gory nogami.. A ja czasem tak lubie poprzewracac, i niestety przemeblowanie mieszkania to nie szczyt moich aspiracji na rok 2010 |
|
|
|
 |
i.t.d.
Zadomawiam się

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 18:44
|
|
|
| Mnie sie marzy Ibiza+Barcelona (troche clubbingu na wyspie + troche zabytków). Palemki, ciepełko.... echhh |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|