FORUM Wesele Radom

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 11:19
Pierwszy taniec
Autor Wiadomość
anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Mar 16, 2010 19:05   

pieguska napisał/a:
hmmm kasiek chyba wiem o co ci chodzi....ja tez chcialabym cos zywego i oczywiscie romantycznego ale nie zbyt wolnego:)a moze ERIC CARMEN-Hungry eyes:)cos cudnego;) przetlumacz tekst w necie;) ja plakalam:)zawsze jest tak ze niby sie rozumie te angielskie teksty...ale dopiero przetlumaczone w calosci sa naprawde cudne;) pzdrawiam:)

Ja też chciałam przy tej piosence zatańczyć;) Ale mój J. raczej nie lubi być w centrum zainteresowania a ja dowaliłabym tu jakiś odlotowy taniec - najlepiej na wzór Dirty Dancing;D

Jak mi się uda namówić to będę szalenie zadowolona - jak nie to zatańczymy przy Naszej piosence - maroon 5 - takiego zwykłego i zarazem niezwykłego przytulasa;)

czarna 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 16:15   

My z narzeczonym bedziemy tańczyć pierwszy taniec do piosenki Isa"taniec nocy"-najważniejsze aby mieć z piosenka na pierwszy taniec jakieś wspomnienie a my takie mamy )))))

avocado1
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Cze 27, 2010 18:28   

również szukam czegoś innego,skocznego i wesołego na początek-i póki co moim typem jest Irena Jarocka "Piosenka spod welonu",zwrotki jak cię mogę ale refren- The Best :lol: Podoba mi się "Bo jo cie kochom"- ale nie bardzo wiem jak to tańczyć :lol: :)
Acz ciągle szukam więc będę wdzięczna za sugestie.

subway
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Cze 29, 2010 17:58   

Moja siostra swój pierwszy taniec miała do piosenki Classic-Jesteś wielkim spełnieniem. Wyszło bardzo fajnie, bo obydwoje chcieli żeby zacząć wesele "skocznie" :)

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 10:40   

zdecydowalismy ze pierwszy taniec,to nie bedzie zwyczajny walc,tylko cos extra i z pomoca pani Olgi Smigaszewskiej sie udalo!!Byl walc Barbary,a nastepnie mix:od milano, let's twist again, grease do wu tank clan i mc hummer!Wszystkoi wysalo super,mimo,ze mielismy straznego stresa....goscie byli zadowoleni,ze zobaczyli cos innego a nie nudnego walca!!

kasiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 13:36   

agusia nie wiem czy to o to chodzi, ale ja też chciałam zatańczyć taki miks do makareny, vmca, dirty dancing i tym podobne, tylko kurcze mój Narzeczony trochę nie chcę. Twierdzi że będzie się wstydził, ale mi się ten pomysł strasznie podoba:)

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Lip 13, 2010 20:16   

kasiek probuj przekonac narzeczonego:)a nie bedziecie zalowac!fajne sa filmikii na youtube,wiec mozna cos podejrzec,my poczatkowo mielismy wyuczone uklady,ale w koncu wszedl spontan i p.Olga pow.ze tak najlepiej;))

kasiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 20:21   

agusia staram się go namówić, staram się...:)powiedz mi jeszcze jak wykonać taki miks piosenek, o muzykę mi chodzi. Zdaję sobie sprawę, że pewnie komputerowo, ale ja się pytam jak??bo ja z komputerami to za pan brat raczej nie jestem...

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Lip 15, 2010 07:32   

spytaj zespol czy by nie wykonali taki miksa,mozna tez sciagnac program i samemu zrobic-ale w naszym przypadku to sie nie sprawdzilo,bo zadne nie ma sluchu i nie wyszslo taktowo czy tam rytmicznie :P w koncu zrobil nam plyte kolega siostry,poczatkujacy dj wiec wyszlo muzycznie:)
nasz zespol nam niestety nie pomogl,bo nie mieli odpowiedniego programu,a my sobie to wymyslilismy 2tyg.przed weselem :mrgreen:

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu