Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
spinki do mankietów
Autor Wiadomość
Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 00:27   spinki do mankietów

Dziewczyny (i chłopcy?) - czy wasi przyszli mezowie mają juz spinki do mankietów? Czy moze wy chcecie im jakies sprezentowac?
Ja wlasnie poszukuje czegos, dzis nawet w M1 zwrocilam uwage Miśkowi na 2 pary i widze ze mamy podobny gust..
Tylko teraz kwestia: spinki dobiera sie pod kolor koszuli i kamizelki? czyli siłą rzeczy pod kolor sukni pani młodej - stad wnioskuje ze jesli suknia, koszula i kamizelka są kremowe to spinki powinny byc zołtozłote? Bo juz sama nie wiem.. Rownie naturalne jest dla mnie kupienie srebrnych spinek bo obraczki i moja bizuteria jest białozłota.. :roll:
Jak Wy to rozwiązałyscie? Kupilyscie juz cos? am oze panowie mają? :)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 07:46   

Kochana ja kupuje dla Mojego M i Tescia spinki, ale jakie i gdzie to nie wiem ;p

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 09:35   

Ja również mam w planach zakupić Mojemu K. spinki. Już rozglądam się,ale tych modeli i wzorów jest tak dużo,że trudno się na jakieś zdecydować...
Moim zdaniem spinki powinno się dobierać do koszuli i kamizelki...jak się mylę to przepraszam :)
Ale widziałam kiedyś Pana Młodego w spinkach...zielonych,bo takie dodatki na sukni miała Panna Młoda i powiem,że nijak to wyglądało u Pana Młodego...garnitur czarny,koszula,kamizelka,musznik w kolorze białym a spinki...zielone...
Więc ja kupując spinki do mankietów dla Mojego K będę je dobierać do koszuli,kamizelki,musznika :)

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 15:06   

Ja kupiłam narzeczonemu srebrne spinki, linia prosta, elegancka, klasyczna. W tej kwestii mamy podobny gust- bez sztucznego przepychu. no i myślę, że srebrne będą w sam raz do białej koszuli i kamizelki.
chociaż jak Ty Liziii mówisz, że powinny być do obrączki...to powinny u mojego T. być złote :shock: ciekawe ile takie kosztują :shock: ja za srebrne zapłaciłam niecałe 100zł, ale jak za złote będą pewnie chcieli z 300-400 to ja podziękuję chyba :mrgreen:

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 15:12   

Aż z ciekawości sprawdziłam na Allegro...i wiecie co...nie 300-400, a 600-1000 :shock: chyba poproszę żeby sobie jednak sam je kupił :mrgreen:

ella 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 20:14   

tez chciałam narzeczonemu kupić w prezencie spinki. nie wiem jak wy uważacie, ale moim zdaniem srebro do wszystkiego pasuje i chyba na takie się zdecyduje, tym bardziej że już oglądałam i są bardzo ładne. podejrzewam też, że na ślubie będzie miał swój srebrny łańcuszek z krzyżykiem więc będzie okey. wydaje mi się też, ze można dopasować do koloru garnituru/smokingu.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 23:59   

moj M oczywiscie dostanie srebrne: po 1 bo ja mam srebrne dodatki, po 2 wcale nie zagadzam sie ze musza byc dobrane pod obraczki, po 3 srebro jest uniwersalne a jakos facet w zlocie (oprocz obraczki ) tak troche hmmm zle mi sie kojarzy :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 00:14   

ja nie napisałam ze dobiera sie spinki pod obrączki tylko ze wg mnie (a nie znalam sie na tym) pasuje i do tego. JEdnak okazuje sie ze dobiera sie je do koloru koszuli i kamizelki. Czyli: panna mloda ma suknie ecru, koszula meska ecru - spinki w kolorze złota. Suknia + koszula białe - spinki srebrne. Tak sie powinno robic zgodnie z zasadami, ale wiadomo ze kazdy robi po swojemu - jak komu wygodnie.
Ja kupilam zlote (kolor, nie materiał ;P )

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu