Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Biżuteria ślubna
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 17:38   Biżuteria ślubna

jaka chcecie miec biżuterie? a może juz kupiłyście?:) srebro, złoto czy moze sztuczne ozdoby ??

ja gustuje w srebrze, w subtelnej i kobiecej biżyterii :)kolczyki, naszyjnik, może bransolerka. nie wiem cholerka no :D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 18:22   

Ja też myślę nad delikatnymi srebrnymi dodatkami,chodzi mi o biżuterię :)
Chociaż po głowie chodzi mi również taki delikatny naszyjniczek z delikatnych perełek takich mieniących i do tego delikatna bransoletka na rękę.
Ale jeszcze mam czas :) Choć dziś do mnie dotarło że do TEGO NAJWAŻNIEJSZEGO DNIA zostało... 7 miesięcy i 29 dni !!! :lol: :)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 18:25   

nie zgadzam sie z przesądem ze perły oznaczają łzy. i z pewnością jak mi wpadna w oko perły to je kupie :D heheheh ;) ) bo w necie duzy jest wybór tylko większosc sklepów z tymi rzeczami jest w Wawie czy Krkowie, a w Radomiu niestety nie. Ale mysle ze na bank sie znajzie cos fajnego :D

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 18:29   

Ja jak byłam w lutym na Targach Ślubnych na Mosirze to było stoisko,gdzie panie miały cudne kompleciki dla Panien Młodych :)Wzięłam wizytówkę,ale teraz jak dziś zajrzałam do teczki w której mam wszystkie te wizytówki,ulotki z tych targów to nie mogę sobie przypomnieć która to była wizytówka... :(

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 19:36   

No ja mam w planie namówienie narzeczonego aby wymyslil jakąs ciekawą okazje aby wręczyć mi prezent w postaci kompletu biżuterii na Nasz ślub;D;D;D
Zastanawiałam się nad kolczykami i bransoletką. Jesli chodzi o naszyjnik to kwestia do zastanowienia bo sukiena u góry bedzie dosyć bogata.
Nie gustuje w tych sztucznych biżuteriach dla Panien Mlodych - wyglada to troszke kiczowato....
W zalezności od funduszy pomyśli sie cos może o białym złocie - a jak nie to jakies super wypasione srebro;)

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 20:26   

Jesli bede miec rekawiczki, to branzoletka odpada. Jesli nie, to skusze sie na delikatną branzoletke ze srebra bądz białego złota. Do tego delikatne acz wiszace kolczyki, byc moze rowniez delikatny lancuszek z małym wisiorkiem. A Jesli na szi bede miec koronke (dodatek do sukni) to wtedy wiadomo ze bez bizuterii w tym miejscu.
Jestem raczej minimalistką w tej kwesti, zwlaszcza ze moj diadem nie pozostanie niezauwazony bo jest przepiekny :mrgreen:

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 23:26   

ja w sumie na allegro widziałam zajebiaszcza biżu, ale nie wiem czy się na nią zdecyduje :P P :D ale najchętniej to juz bym kupowała :D tak jak z diademem wstrzymuje się bo sa różne kształty i nie wiem jaki bedzie pasował do fryz i welonu a nie chce pochopnie bez przymiarki podejmowac decyzji :P

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 23:36   

a mnie sie podoba rękawiczka i ładna bransoletka :) rzecz jasna zalezy jak te elementy wyglądają i jak się kompinują ze sobą :) no ale ostatecznie co będe miała na sobie z biżu to nie wiem jeszcze :D na bank dyndające kolczyki, bo wysmuklają szyje i bo tylko takie nosze :D

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 23:43   

Ja chyba też będę mieć długie kolczyki, ale to wszystko jeszcze będzie zależeć od sukni. Ogólnie jak zakładam wiszące kolczyki to nigdy nic już na szyję bo dla mnie to za dużo i tu wisi tam wisi, jakoś mi nie pasuje. No i bransoletka oczywiście będzie bo rękawiczek nie planuję.

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 08:24   

ja będę zamawiać biżuterię ze strony www.goshico.pl
Biżuterie zamówię, jak już bede miec sukienke-zeby dopasowac do niej. Myslalam o wielkich kolczykach-uwielbiam je,a co na szyje to jeszcze nie wiem.Mysle,ze dziewczyny mi cos doradza. Bede rowniez u nich sie malowac i czesac.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 11:27   

Ja kupilam diadem bo wiedzialam czego konkretnie szukam. W sumie to jest i tak masywniejszy niz poczatkowo myslalam ze bedzie, ale nie jest to typowa "korona" wiec jakos to zniose :mrgreen:
A dzieki temu ze go mialam, moglam przetestowac go z probna fryzurka i wsio gra, pasuje i jest git :mrgreen:

paulina.darek 
Rozkręcam się

Data ślubu: 27.08.2011
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 20:27   

Dostałam od babci łańcuszek z krzyżykiem złotym i zastanawiam się czy założyć na ślub kościelny jak na taką okazję to wypadało by, ale z drugiej strony to chciałabym mieć jakąś ładną, wyjątkową biżuterię. I nie wiem co mam robić :roll:

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu