|
|
| Autor |
Wiadomość |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 18:06 Toczek ślubny
|
|
|
|
| Ja osobiście nie za bardzo chcę mieć welon, natomiast strasznie mi się podobają toczki. Swoją drogą moja mama też miała toczek na własnym ślubie:) |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 18:44
|
|
|
|
wszystko zalezy od urody, figury i sukni Panny Mlodej. Moja kol miala toczek, a buzke ma pucołowatą .. wyglądała jak szyneczka, a nikt nie mial jej odwagi powiedziec tego, dopiero jak zobaczyla zdj, to sie popłakała.
ja osobiście nie gustuje w toczkach, zawsze chciałam welon. Natomiast są kobietki, które w takim 'przybraniu' wyglądają super! |
|
|
 |
ella
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 15:58
|
|
|
|
| mi toczki sie podobają, ale uważam ze pasuja tylko do skromnych sukni troche w starym stylu, koronki prosty krój |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 15:47
|
|
|
|
| nowe propozycje. Moja sukienka nie należy do skromnych i ciekawa jestem co będzie do niej pasowało, bo wydaje mi się że welon (krótki czy długi) chyba nie za bardzo będzie pasował... |
|
 |
ella
Zadomawiam się

|
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|