Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 11:37 |
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 23:59
|
|
|
|
fajnym pomysłem jest wysyłanie podziekowania za brzybycie w formie piekniej pocztówki |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 20:52
|
|
|
|
Ja nie wiem czy to taki wydatek co ujdzie w tłumie.. Opakowania, im ladniejsze i mniej proste z wyglądu tym drozsze. Poza tym to co wsadza sie do srodka tez kosztuje. Np takie migdaly w polewie np srebrnej... 1,20zł za 6 sztuk. A 6 sztuk to wlasnie do jednego pudeleczka wchodzi.. Owszem, to ladniutkie jest.. ale mnie byloby glupio wreczyc taki malutki pakuneczek i powiedziec "dziekuje za przybycie" Dlatego my tradycyjnie ciasto + ladne naklejki na opakowania z podziekowaniem
Ale za to na stolach, na wejsciu, w serwetce bedzie na kazdym talerzyku krówka w opakowaniu z nadrukiem naszego zdjecia Taki akcencik |
|
 |
blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 10:26
|
|
|
|
| U nas też nie będzie żadnych migdałów w podziękowaniu za przybycie tylko również tradycyjnie ciasto z naklejką z podziękowaniem. I jak u poprzedniczki też będą krówki z naszym zdjęciem tylko rozdawane przy składaniu życzeń będzie stała dziewczynka z koszykiem. |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 10:46
|
|
|
|
ooo..sprytne Nie pomyslalam o tym Ale pod USC to moze nie bede jeszcze przedluzac tego zyczeniowego pochodu.. |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 12:04
|
|
|
|
my na koniec bedziemy dawac ciasto co niektorzy dostana wódkę (chrzestni, najbliższa rodzinka, kilku znajomków) ) nieplanujemy zadnych cukierków ani upominków |
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 13:44
|
|
|
|
U nas też goście dostaną ciasto na koniec wesela, w pudełku z jakąś fajną naklejką... A na początek będą jakieś słodycze, migdały albo cukierki, ładnie to wygląda na wejściu. Kupimy coś na allegro, albo sami zrobimy pudełeczka na cukierki. Jeszcze trochę czasu jest na dopracowanie szczegółów |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|