Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Nasze zaproszenia
Autor Wiadomość
kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 17:27   

ja zaproszenia mam bez kopert oraz bez personalizacji w środku bo takiej nie chciałam. A co do wierszyków to zgłaszając chęć zakupu dostałam na maila wzory wierszyków miłosnych, wierszyku typu chcielibyśmy pieniądze, wino zamiast kwiatów teksty zaproszeń itp. a nawet wzory czcionek. Ale również mogłam sama zaproponować wierszyki i teksty zaproszeń Najlepiej zapytać sprzedającego.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 18:02   

ja zaproszenia mam z wypisanymi wszytskimi informacjami kto gdzie i o ktorej, a sama wpisywalam dane gosci :)

wybralam wzor, kolor, zdobienia i wierszyki :)
dostalam cala liste propozycji ale tez moglam swoj tekst dac :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 20:55   

aha no to fajnie może też skusze się na zaproszenia z neta aczkolwiek jestem taka że zanim coś kupie musze dotknąć :P nie wszystko oczywiście ;)

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 22:01   

my z narzeczonym zamowilismy zaproszenia w necie:) przyslano nam probke ktorta nam sie spodobala i zlozylismy zamowienie, wszystko przebieglo sprawnie i dokaldnie w takiej formie jakiej chcielismy:) sami wybralismy wierszyki, wzor kolor i skorzystalismy z opcji drukowanej personalizacji:) takze zaproszenia sa wypisane;) teraz tylko podpisac koperty:) i powiem wam ze drukowana personalizacja gosci naprawde ladnie wyglada:)pozdrawiam i polecam wam firme Ars Studio, mozna ja znalezc na allegro;))))

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 08:51   

raczej wszedzie mozna wybrac wierszyk, czcionke itp.lub podac samemu.Ja rezygnuje z drukowanej personalizacji,gdyz doszlismy do wniosku,ze pieknie wypisane recznie wygladaja ladniej i jest bardziej osobiscie,rowniez na kopertach nazwiska beda wypisane recznie.

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 09:07   

Nasze zaproszenia też mają w miejsce personalizacji gości wstawione kropeczki do ręcznego wpisu.
Doszliśmy do takiego wniosku,gdyż ciągle mamy 'otwartą' listę gości i łatwiej nam wziąć zaproszenie,ładnie wypisać i jechać zaprosić.
Zaproszenia mamy zamówione z internetu i ciężko by było zamawiać znowu kilka sztuk już z wypisaną komputerowo personalizacją gości dla tych,którzy Nam przybyli na listę gości.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 14:35   

agusia_najlepsz napisał/a:
raczej wszedzie mozna wybrac wierszyk, czcionke itp.lub podac samemu.Ja rezygnuje z drukowanej personalizacji,gdyz doszlismy do wniosku,ze pieknie wypisane recznie wygladaja ladniej i jest bardziej osobiscie,rowniez na kopertach nazwiska beda wypisane recznie.

Ja tez slyszalam ze lepiej wypisywac recznie, tj poswieca sie wiecej czasu gosciom i jest to bardziej osobiste. Choc mnie zalezalo na wypisywaniu ich osobiscie - frajde z tego mialam ze hoho :D
Nadruk tez jest piekny, zwlaszcza jesli czcionka jest jakas fajna ale wlasnie - jesli ma sie otwartą lsuite gosci lub rezerwową liste to roznie bywa. A zamawiac kilka sztuk z kropeczkami.... roznie moze byc to odebrane jak sie rozniesie ze czesc gosci miala reczny a czesc maszynowy wpis danych :D
I to czego nie cierpie to naklejone na koperte karteczki z imieniem i nazwiskiem. albo troche techniki i uczymy sie jak obsluzyc drukarke by nadrukowala bezposrednio na kopercie... albo piszmy recznie. PRzyklejanie kwadracika z wydrukowanym nazwiskiem - fe!

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 14:41   

oj ja tez z bananem na twarzy wypisywalam :D uwielbiam tego typu zajęcia, zwłaszcza jak to są Nasze ZAPROSZENIA ŚLUBNE :) :) :) :) wlasnie tak jak napisalas- to tak jakbym kazdej osobie poświęcała swoj czas, a to bardziej osobiste niz nadruk :)

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 14:43   

Zgadzam sie z Toba w 100%niestety ja bede miec frajde tylko z patrzenia jak wypisuje zaproszenia moja siostra,gdyz niestety moj charaaaakteeer pisma nie jest piekny :mrgreen: Ja tez sie obawialam,ze jak ktos sie dowie,ze dostal "dopisane"zaproszenie to moze sie poczuc jak piate u kolo wozu i bedzie mu po prostu przykro.

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 18:50   

kazdy ma swoj gust, my wybralismy sliczna czcionke i zaden charakter pisma jej nie dorowna. Kazdy mysli po swojemu. Zycze milego i bezblednego wypisywania;) pozdrawiam

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 19:13   

masz racje, kazdemu się co innego podoba :) oczywiscie nie neguje ze Twoje zaproszenia są napewno ladne :)

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 14:22   

My zaproszenia zamawialiśmy w ostatnim tyg przed świętami i nie było tych co chcieliśmy;( Wzięliśmy bardzo podobne do tych co ma malaczarna;)
Ale dziś już wiem po proszeniu gości - (oczywiście bardzo sie im zaproszenia podobały) że źle zrobiłam biorąc w końcu bez personalizacji... Dobrze że zamówiliśmy na zapas bo z nerwów myliłam się sto razy, pióro mi się rozmazywało, miejsca brakło - ajć, dla mnie pełna personalizacja to teraz podstawa....

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu