Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 11:45 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 15:15
|
|
|
|
Moi drodzy... wszyscy macie rację... ale...
Dzień ślubu to jedyny i wyjątkowy czas... nowożeńcy mogą czuć się jak w bajce...
Tą "bajkę" można pokazać na zdjęciach... czy w formie komiksowej, bardziej lub mniej odrealnionej. Stosowanie zabiegów ciepło- zimno jest klasycznym zabiegiem stosowanym świadomie nie tylko w fotografii. Dzięki zestawieniu barw zimnych z ciepłymi otrzymujemy perspektywę barwną- często stosowaną w malarstwie.... ale do rzeczy...
Jeżeli klient chce zdjęcia które najwierniej odzwierciedlały rzeczywistość to robi się takie zdjęcia... jeżeli mają być zdjęcia "z bajerem" stosuje się wówczas różna zabiegi....
Dla przykładu dwa zdjęcia...
Czy suknia tej pani była niebieska?
po kliknięciu na zdjęcie będzie większy format!
Czy trawa była zółto-pomarańczowa?
po kliknięciu na zdjęcie będzie większy format!
Pozdrawiam |
_________________ http://jacekbrozek.pl
http://jacekbrozek.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 15:22
|
|
|
|
Bacaj robisz zajebiaszcze zdjęcia masz pomysł i talent |
|
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 18:41
|
|
|
|
| Byłam, zobaczyłam, uwieżyłam.... Byłam dziś z narzeczonym na spacerze w parku w orońsku i chcecie wierzyć albo nie ale tam naprawde były liście w odcieniu niebieskim...aż normalnie sobie pare zachowałam dla udowodnienia niedowiarkom... A mówiłam że jesienne liście mają wiele barw... |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 18:48
|
|
|
|
| a mądry i pomysłowy Pan Fotograf wyostrzy kolor i będzie pięknie |
|
 |
agnieszka125
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 16:09
|
|
|
|
Do końca tego tygodnia dałam sobie czas na wybranie kamerzysty i fotografa.odwiedzilam juz mnóstwo kamerzystów z naszgo portalu i z anonsów i trudno jest mi sie zdecydowac.mam jeszcze kilka ms do odwiedzenia i ciekawa jestem co z tego wyjdzie jedno jest pewne,ze konca tego tyg. musze sie zdecydowac. |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 10:53
|
|
|
|
| pytanie do małaczarna - możesz mi opowiedzieć jak było w trakcie zdjęć w chlewiskach? chodzi mi o najdrobniejsze szczegóły. przejrzałam ich cennik i nie wiem czy jest drogo czy nie? jest tam też stadnina koni a my myśleliśmy o zaangażowaniu koni do kilku fotek:) ale też mój Narzeczony napalił się na Kazimierz, ale przecież można jechać i tu i tu:D |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 16:57
|
|
|
|
W Chlewiskach jest pięknie ale drogo...Mój Mąż za wstęp za Nas,za Naszych Świadków i fotografa zapłacił 200zł... Mogliśmy być w Manor House ile czasu chcemy.Na terenie Manor House jest naprawdę bardzo dużo pięknych zakątków na zdjęcia Są ławeczki, jest super wybudowane z kamieni zejście do piwnic podziemnych,a kamienie porośnięte bluszczem Jest piękny staw... no teren super! Godny polecenia na piękną romantyczną sesję ślubną
Stadnina koni jest,ale my nie robiliśmy sobie zdjęć z końmi.
Dziś za niecałą godzinkę tez wyruszamy w kolejny plener na fotki + później zdjęcia w studio.
Właśnie idę ubierać się w moją suknię achhh... |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 15:42
|
|
|
|
Malaczarna, za 200 zl jest 2 h, przymnajmniej my tak mielismy bo tez w poniedzialek po slubie tam robilismy zdj my do tego mielismy w szydłowcu zdjęcia, w jastrzębi i na drodze... ;D juz nie4 moge sie doczekac jak je odbierzemy ;D |
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 15:55
|
|
|
|
| renatka a co tam w jastrzębi jest godnego fotografowania na sesji? bo ja znam tą miejscowość bo moja mama stamtąd pochodzi i jakoś nie wiem gdzie tam sesję zrobić:) |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 15:57
|
|
|
|
Kasiek, zdjecia mozna zrobic gdziekolwiek - wcale nie musza byc to ruiny, czy piekny staw wazne jest oko fotografa i ta chwila, a w jastrzebi mielismy zdjęcia na ... polu ;D |
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 15:59
|
|
|
|
| a sami wymyśliliście czy to był pomysł fotografa? my też szukamy czegoś innego. jak ruiny to myślałam o jakiś starych halach...ale jeszcze mamy czas do namysłu. strasznie jestem ciekawa waszych zdjęć. więc jak będziesz już miała to chętnie obejrzę:) |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|