|
|
| Autor |
Wiadomość |
klaud_88
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 09:34
|
|
|
|
powiem wam, ze jak dla mnie jest oczywiste to ze zapraszajac przyjezdnych na wesele - trzeba im zapewnic nocleg, czy to w domu a jak nie ma sie takiej mozliwosci lub tych gosci jest wiecej , znajdujac im nocleg.
my bedziemy miec troche takich osob dlatego od razu szukalismy sali z miejscami do spania
ale co mnie ostatnio zaskoczylo- jak moi rodzice jechali na wesele do naszej dalszej rodziny w piotrkowie, byli przekonani ze nocleg bedzie zapewniony , w koncu zostali zaproszeni takze na poprawiny. A tu dwa dni przed weselem dzwoni matka mlodej i mowi ze informuje wszystkich gosci weselnych ktorzy maja zamiar sie zatrzymac tam na noc, ze hotel jest zarezerwowany tylko musza sami za niego zaplacic po 200 zl. juz nie wazne po ile, ale to jest dla mnie karygodne zeby tak stawiac sprawe! |
_________________ ....

|
|
|
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 15:00
|
|
|
|
| a ja się spotkałam z tym, że samemu trzeba sobie zorganizować nocleg, zależy od regionu gdzie jest wesele, ale wydaje mi się że trzeba uprzedzić gości, że gospodarze nie zapewniają noclegu. ja dla gości polecam pokoje w akademikach. Najtańsza opcja w Radomiu. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 15:17
|
|
|
|
| Racja. ja mialam kiedys wesele na mazurach. rodzice młodego zapewniali ze bedzie noleg zapewniony, a na miejscu okazalo sie ze wszytsko kazdy na własna rękę szuka i opłaca/. zenada tak sie nie robi ;/ po pierwsze ktos mógł byc nie przygotowany na taki wydatek (pojechalo nas 4 osoby), po 2 juz sam wyjazd na mazury nas szarpnął a jeszcze do tego nocleg na 3 noce który miał byc zapewniony. po 3 nalezy uprzedzac tak jak mowi Lusia gosci o tym co bedzie a nie tak wystawic do wiatru |
|
|
 |
Kamcia
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 09:25
|
|
|
|
Orientujecie się, gdzie w okolicach Pruszakowa (końcowy 5) jest niedrogi hotel.. prócz złotego karpika |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|