Przesunięty przez: Majka Pon Wrz 21, 2009 11:14 |
|
| Autor |
Wiadomość |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:57
|
|
|
|
ja też czuję głód i teraz właśnie chodzi mi po głowie jakaś pyszna sałatka... ech... |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:57
|
|
|
|
własnie i ja jak sie naczyta lam to poczułam burczenie a tu nie kazdy ma tkeigo farta zeby byc tak zgrabnym Małaczarna Ania i musze do slubu zgubuc jeszcze 10 kg |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 20:02
|
|
|
|
Ojj Renatka mi tez się przytyło ostatnio i też zamierzam zgubić te zbędne kilogramy...
Chciałabym się zapisać na jakiś fitness ale nie mam z kim...któraś chętna jest?
aaa i jeszcze nie wspomniałam...co do tematu tego wątku to jeszcze bym chciała aby u mnie był strgonoff <niewiem jak się pisze>
Renatka Kochana Ty to zgrabniocha jesteś :)Jak widziałam fotunie to laska jak ta lala |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 20:08
|
|
|
|
ja własnie dietka plus rowerek bo fitness czy basem skosztuje a my teraz skubiemy sie z kazdym groszem bo wydatki szykuja sie galante |
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:54
|
|
|
|
hmm ciekawe jakie menu zaproponuja w naszej sali ale juz wiem napewno ze nie chce zadnego miesa w galarecie, a na pierwsze danie zwyklego sznycla a nie devolaja, przejadly mi sie. A jesli chodzi o sałatki to koniecznie gyros bo moj narzeczony uwielbia hehe ja na weselach to zazwyczaj jadam dania gorace i to trzy pierwsze i obowiazkowo zurek nad ranem, czasem cos skubne ze stolu wiejskiego no i ciasta za to na poprawinach pozeram co sie da hehe
A co do chudniecia to na dzien dzisiejszy wole juz nie chudnac bo by wszyscy mysleli ze zamiast panny mlodej przyszla dziewczynka do komuni hehe przy moich 155 cm i 45 kg i tak wygladam "mlodo" |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:56
|
|
|
|
oj to faktycznie szczuplutka jestes heheh
ja zawszepo weselu nast dnia zaluje ze nie zjadłam czegos tam, bo mam na to chęc hehe |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:41
|
|
|
|
a mnie z sałatek zalezy tylko na greckiej Uwielbiam wprost.. Inne pewnie tez będą, ale tu juz mi w sumie wszystko jedno czy z tunczykiem, kurczakiem czy brokułami itp.
z dan gorących, to juz pisalam, ze jedyna nasza fanaberia, nad jaka sie zastanawiamy to lasagne reszta wpisuje sie w miare w standard.. A stol wiejski choc bedzie, to ja zwykle tylko oglądam bo nigdy nie mam ochoty (pojawia sie dopiero jak u renatki, dzien pozniej ).
Ps. dziewczyny, macie w menu lody w ramach deseru po obiedzie? |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:46
|
|
|
|
| tak my myslimy o jakims deserze z lodów owoców i bita smietaną. małe porcje bo potem goscie niedojadają. |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:48
|
|
|
|
to polecam neutralne smaki (bez czekoladowych). Ten smaczek goscie najchetniej zostawiają Zaobserowane w sobote |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:49
|
|
|
|
tez tak mysle . z reszta nie lubie czekoladowych najlepiej wanilia/smietanka i jakies owocowe ) |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:53
|
|
|
|
nas akurat poczęstowano lodami w 4 smakach - smietankowe, waniliowe, czekoladowe + sorbet, bodajze sliwkowy. Na to bita smietana i kolorowa cukrowa posypka. Posypka ladnie wygladala ale zgrzytala w zebach (z reszta ja nie lubie kolorowego bezsmakowego tak naprawde cukru), a sorbet byl bardzo, bardzo slodki. Ale nie najgorszy Za to lody czekoladowe - coz, sa na nie amatorzy, ale czesc osob ich nie jada.
Ja, gdybym robiła taki deser, wybralabym lody smietankowe, cytrynowe i np wisniowe. do tego bita smietana, jakas owocowa polewa (malutko) i np rurka waflowa albo wafelek w ksztalcie serduszka, do dekoracji
Ale ja mam szał w głowie i przearanzowałam cale wesele wiec deseru tego typu nie bedzie |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:59
|
|
|
|