Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 11:48
Jakie atrakcje na weselu?

fontanna czekoladowa
16%
 16%  [ 12 ]
barman
23%
 23%  [ 17 ]
pokaz multimedialny
8%
 8%  [ 6 ]
stół wiejski
46%
 46%  [ 34 ]
inny
5%
 5%  [ 4 ]
Głosowań: 43
Wszystkich Głosów: 73

Autor Wiadomość
IWI 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Sie 08, 2009 20:33   Jakie atrakcje na weselu?

u mnie(przepraszam ciągle piszę u mnie)) u NAS bedzie fontanna czekoladowa i pokaz multimedialny, nad barmanem zastanawiam się jeszcze czy zmieści się w budżecie))
A u Was? Może jakieś inne fajne pomysły podsuniecie)))

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 20:43   

U nas napewno bedzie barman, nad fontanna sie zastanawiam, ja bym chciala pokaz sztucznych ogni bo mnie to sie bardzo podoba :) .

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 22:02   

Taki temat już chyba był.. U nas będą tancerze ognia oraz pokaz multimedialny w podziękowaniu dla rodziców :)

Ania 
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 02:20   

w jaki sposób robicie pokaz multimedialny? Jest w Radomiu ktos kto się tym profesjonalnie zajmuje?

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 15:20   

My zrobimy w powerpoint albo adobe flash sami. Co do firmy to mój narzeczony mówi że są :)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 15:46   

wg mnie mona samemu zrobic, np programem Muvee Reveal (ja uzywam wersji 7.39) albo tez masa innym programów. a rzutnik do wyświetlenia można albo pożyczyc od znajomych albo wynajac (czasem w szkole po uiszczeniu opłaty można wypożyczyc itd)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

IWI 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Sie 09, 2009 20:48   

dokłądnie tak wypożyczamy rzutnik a reszta to dobra zabawa przy pomocy jakiegoś programiku tu odsyłam do google, my już pierwsze zebrane zdjęcia mamy na kompiku i powiem że ubaw pierwsza klasa jak się ogląda stare zdjęcia polecam wszystkim jak jeszcze podpiszę sie je odpowiednio wszyscy goście będą się dobrze bawili
spodobał mi się ten pomysł z tańcownikami ale chyba nie koniecznie ognia, tylko czy będę chciała żeby jakaś laska tańcowała lepiej odemnie hihi zapisałam się na lekcje tańcowania to może amatorski występ wystarczy)))

IWI 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Sie 14, 2009 15:03   

Tylko jeden pomysł poza ogólnie spotykanymi ???? A może się nie chcecie dzielić nimi Siostry???Może chcecie być oryginalne poprostu, ale może podejrzane gdzieś kiedyś)))

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Sie 14, 2009 20:51   

Według mnie lekcje tańca, czy jakieś pokazy "czegoś" na weselu to robienie z uroczystości cyrku. Zwyczajne odwracanie uwagi od Państwa Mlodych. Czekoladowa fontanna - owszem, ale jak dzieciaki sie do tego zabiora to wokół stolu gdzie znajduje się owa atrakcja będzie mnóstwo czekolady, a rodzice zamiast bawić się będą musieli czyścic swoje pociechy. Pokaz multimedialny to chyba najlepszy pomysł - ale też kwestia kiedy zostanie on wyświetlony.
Wszystko kwestia gustu...
Byłam na wielu weselach i powiem szczerze, że rzadko kto cuduje, bo to sa naprawdę duże pieniądze. Jestem zwolenniczką tradycji, i to ja z mężem mamy być w centrum uwagi przez cały ten dzień i noc a nie ktoś inny lub coś innego ...

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 07:50   

Popieram anecior wesele to wesele,po co na siłę kogoś uszczęśliwiać. To jest taki nowy trend zastaw się a postaw-bo zeby pamiętali wesele. Wg mnie wesele będą goście długo pamiętać, jeśli będzie dobra muzyka i jedzenie.A w końcu to nasz wielki dzień i my jestesmy w centrum zainteresowania:)

IWI 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 19:12   

ale pokaz multimedialny to nadal młoda para(bo to ich zdjecia) w centrum zainteresowania a lekcje tańca bierzemy żeby nie czuć się nieswojo bo pokolenie młodych ludzi nie potrafi tańczyć w tzw parze, co do cyrku to jestem od niego daleka nie chce kuglarzy czy połykaczy ognia ale barman który potrafi zrobic coś kolorowego i w dodatku smacznego bez podrzucania płonących butelek jest według mnie ok

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 21:25   

my zdecydowalismy sie na pokaz multimedialny, stól wiejski (tradycja) i byc moze fajerwerki. aczkolwiek nic innego, nie bedziemy komerchy robic :P weszła moda na urozmaicanie wesel, a ja ostatnio byłam na swietnym weselu bez tych wszystkich bajerów i sie swietnie bawiłam bo orkiestra extra była!! :) widziałam juz fontanne czekolady na weselu, mało gości korzystało bo było bogate menu, duzo przestawek i cięzko do tego wpychac w siebie czekolade. niektorzy goście byli srednio zadowoleni bo ich pociechy zmazały sobie buzie i sukienki w czekoladzie, a to ktos paluszki odbił na ścianie... wiadomo- dzieci jak dzieci :) ja chyle czoła tradycji :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu