Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 11:48
Jaka wódke wybraliście ?
Autor Wiadomość
anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Sie 29, 2010 16:31   

Wiesz co to chyba nie jest ten sam producent ale znalazłam na necie cos takiego:

Włoska firma Stock, producent brandy Stock 84, rozpoczęła w Polsce produkcję nowej wódki. Wódka Stock została wprowadzona na rynek na początku czerwca br., a jest ona produkowana w Warszawskiej Wytwórni Wódek (WWW) Koneser. Nowa wódka, której cena miałaby się kształtować wokół 28-30 zł, ma być pozycjonowana wśród wódek droższych ze średniej półki, obok wódki Bols (należącej do Unicom Bols Group), Kron (Seagram) oraz wódki Smirnoff (UDV). W segmencie tym Bols jest zdecydowanym liderem (źródło AC Nielsen).

Tak więc każdy wybiera tą wódkę która jemu odpowiada, ale nadal jestem zdania że wybór stock'a był świetny. Tak więc Kasiek, jesli piszesz że nie śmierdzi i w smaku jest okej to sie nie ma co zastanawiać!;) I do tego jeszcze taka recenzja;)

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Sie 30, 2010 22:41   

każdy woli coś innego, inaczej wesela byłyby nudne. Po mojemu każda wódka śmierdzi i nie ma smacznej ;) bo nie taki jej cel. Ale "dobra wódka, nie jest zła".

darici 
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 09:23   

ja tez jestem za tym ze nie ma co sie klocic o wodki jakie kto wybral jedni lubia taka a inni taka najwazniejsze jest aby gosciom smakowala

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 09:36   

duzo oosb uwaza ze bols jest bleeee, natmiast mi smakuje :) ja generalnie bardzo malo alkoholu poje wiec nie mogę nazwac się smakoszem, większosc wódek znam tylko z opakowania :) ) i wlasnie z racji smakowych wybralismy Pana tadeusza bo nie pali i nie gryzie, i jak to okreslacie "latwo wchodzi" :)
ja na weselu niewiele wodki wypilam - oczywiscie toast, potem jakies zdrówko i orkiestra zafundowała nam po kieliszku podczas ocepin ;P a tak to wolalam sączyć drinka niz pić czystą wódkę.

a tak naprawde dziewczyny - jakie towarzystwo tak bedzie wódka smakowac ;D jak jest doborowe, to mozna i czerwoną kartkę pic hahah ;) )

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

dycia25 
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.09.2011
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 20:59   

anecior napisał/a:
dycia25 napisał/a:
lusia stumbras to bardzo dobra wódka i rzeczywiście butelka ładna i kaca nie ma byłam na dwóch weselach gdzie była i było oki:) chyba najgorszy wybór to stock lub bols przynajmniej dla mnie my chyba tradycyjnie wyborowa :)

Absolutnie się nie zgadzam!!!! U nas na weselu byl stock - wódka wchodziła jak żadna inna, nie śmierdziała. Szwagier pozazdrościł i na swoim weselu też miał stocka. I u mojej siostry na weselu tez będzie stock. Jak dla nas najlepszy wybór.

zastanawialiśmy się wcześniej nad stumbrasem ale uznaliśmy że jest za drogi. Stock w naszym przypadku jak i naszej rodziny to strzał w 10;)

ja nie neguje Waszego wyboru poprostu wyrażam swoją opinię :P każdy ma swój gust ja poprostu po bolsie i stocku jestem chora :P ale każdy ma swój gust ostatnio od wielu ludzi słyszę że biorą stocka więc może się poprawił tak czy siak wódka to wódka :P nie ważne jaka bedzie i tak bede pić i tak byle by była zimna :mrgreen:

misia84 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 23:25   

My chyba wybierzemy Pana Tadeusza :D W zeszłą sobotę próbowałam tej wódki na weselu i w ogóle mnie nie odrzucała. Wszyscy zachwalali i mówili, że zimna wchodzi jak woda :mrgreen: A co najważniejsze następnego dnia czułam się bardzo dobrze ;) Oprócz tradycyjnych białych butelek można też trafić czarne.

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 11:10   

a
renatkanuta napisał/a:
tak naprawde dziewczyny - jakie towarzystwo tak bedzie wódka smakowac ;D jak jest doborowe, to mozna i czerwoną kartkę pic hahah ;) )

I tu się zgadzam z Renatką - jak są za*ebiści ludzi, to i czerwona będzie smakować;)
ale nie wolno tak generalizować, że ta jest zła, tamta też, każdy ma inny smak, więc, jednym stock, bols, pan tadeusz smakuje, inni powiedzą że czysty spiryt.
Ja jakby co stocka i bolsa polecam;)

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 11:59   

no właśni hehe jak to mówią w dobrym towarzystwie to i ocet dobrze wchodzi :mrgreen: :P ;)

weronika 
Zadomawiam się

Data ślubu: 01.10.2011
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 13:22   

Witam a co myślicie o Żubrówce czystej? to nowość na rynku....

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 13:46   

no my też własnie myslimy nad ta wódka ale chyba weźmiemy wyborową. Sama nie wiem

ewela 
Zadomawiam się

Data ślubu: 24.04.2011
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 14:26   

Ja ostatnio próbowałam Czystą Żubrówkę, ale mimo atrakcyjnej ceny smak pozostawia wiele do życzenia. Wódka trochę gorzka, paląca i śmierdziała spirytusem. My wybieraliśmy między Panem Tadeuszem, Maximusem, Stockiem, Czystą Żubrówką i Wyborową. Ostatecznie wybraliśmy Wyborową- jeśli chodzi o smak była najlepsza, bardzo łagodna. Minusem jest brak dozownika.

weronika 
Zadomawiam się

Data ślubu: 01.10.2011
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 21:18   

kurcze no a moi znajomi ja pili i mówili że godna polecenia jest, wię nie wiem:(
no ale to kwestja gustu.....
jeszcze nie wiemy tak naprawde jaką weźmiemy, ale chcieliśmy kupić jeszcze w tym roku, bo podwyżki mają być:(

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu