Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 11:51
DJ NA WESELU?
Autor Wiadomość
pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 11:39   DJ NA WESELU?

CO MYŚLICIE O DJ NA WESELU? CZY ZNACIE ZESPOŁY KTÓRE KORZYSTAJA NIE TYLKO ZE STANDARDOWYCH INTRUMENTÓW -NP PRZY ZABAWIE PRZY STOŁACH, ALE TAKŻE ZE SPRZĘTU BY PUSZCZAĆ ORYGINALNE UTWORY Z ORYGINALNYMI WYKONANIAMI? BARDZO PROSZĘ O OPINIE.
Z moim narzeczonym zamierzamy wziąc slub za rok, ale juz teraz poszukuje dobrej orkiestry, która miałaby takie mozliwości...DJ i ORKIESTRA w jednym.
Nie wiem czy są zespoły, które maja takie możliwości... sam dj nie jest chyba w stanie zabawić dobrze gości przy stołach...bo każdy przyzwyczajony jest do harmonii itp. oczywiście ja nie mam nic przeciwko...wrecz przeciwnie równiez je lubie...ale tylko przy zabawianiu gości przy stołach.....podczas zabawy na sali tanecznej marza mi sie oryginalne wykonania utworów....wiele osób przyzna mi chyba racje ze są piekne piosenki które ciezko jest odtowrzyć solistom....czasem oryginal jest niezastapiony....
czekam na wasze opinie i oczywiście na namiary na takie zespoły....może ktoś z was był na takim weselu? i co o tym sądzicie?
pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na posty:)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 11:49   

ja byłam na weselu w tamtym roku gdzie był dj. Na początku czuliśmy się jak w jakimś klubie no bo wiadomo że muzyk z playbacku potem jeden z tych dj zaczął wstawiać jakieś teksty przy piosenkach czy na oczepinach więc nie było tak źle. Najgorzej było pod koniec wesele bo chłopaki się upili jak beczki ale wiadomo że to już zależy od ludzi których się wynajmuje

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Lut 14, 2009 11:50   

Ogólnie goście byli średnio zadowoleni, młodzi goście szybko się przyzwyczaili za to tym ze starsza datą nie bardzo pasowało, jak mówili "czegoś im tu brakuje".
Pozdrawiam :)

pieguska 
Zadomawiam się

Wysłany: Sob Lut 14, 2009 12:09   

dzieki karolciu:) ja właśnie boje sie takich słow "czegoś tu brakuje" dlatego chcialabym zeby a tym weselu byl standardowy sprzet... a podczas zabawy tanecznej po prostu puszczane oryginalne utowry bez wstawek bez niczego po prostu płyta dobry sprzęt naglaśniający i juz....w tany:) a przy stołach i oczepinach harmonia itp:)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Lut 16, 2009 09:20   

pewnie że tak. Granie przy stołach też jest ważne więc jeśli będziesz miała harmonie itp. i będzie miał kto grać przy stołach to do tańców wystarczy właśnie dobry sprzęt i muzyka z playbacu tylko musi być dobre nagłośnienie i akustyka sali

dolorka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 24.04.2010
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 14:02   

pieguska znasz moje zdanie :) tez bylam na weselu gdzie byl dj no nie powiem zeby bylo tak zle, ja sie dobrze bawilam chociaz wiadomo ze starsi ludzie sa przyzwyczajeni do orkiestry no ale coz wszystkim sie nie dogodzi :) ja osobiscie wole orkiestre. pozdrawiam

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Lut 24, 2009 15:03   

w Radomiu się jeszcze nie spotkałam z dj na weselu, ale w Warszawie to juz dosć powszechne, po pierwsze dużo tańszy i dobra jakość muzyki. ale jednak wybieram zespół (chociaż po obejrzeniu kilku płyt i byciu na kilku weselach w tym roku, uważam ze poziom mają słabiutki) ze względu, że ma się podobać nie tylko mi, a wszystkim gosciom w róznym wieku- a są przywyczajeni właśnie do zabaw przy stole i śpiewania na żywo.

pieguska 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Lut 24, 2009 20:50   

Lusia ja oczywiscie rozumiem twoje stanowisko:) ja uwazam ze kazdy ma swoj gust, i własne wyobrazenie na temat tego jak ma wygladac zabawa na weselu. naturalnym wydaje sie fakt ze kazda para podczas wyboru orkiestry/dj'a kieruje sie nie tylko swoimi upodobaniami ale równiez bierze pod uwage opinie gosci.ale niestety prawda jet taka ze nie da sie dogodzic wszystkim. zawsze bedzie tak ze komus podoba sie "to" a innym "tamto". róznie bywa, czasem orkiestra nawali a dj zbiera pochwaly lub odwrotnie. chce podkreslic jedna bardzo ważna rzecz. otóż: wszelkie opinie, dema, plyty z wesel i mega pozytywne oceny (jak równiez bezposrednie rozmowy z orkiestra/dj'em) nie dadza nam nigdy 100%pewnosci, ze równie rewelacyjnie bedzie na naszym weselu, podejmowanie decyzji o wyborze orkiestry/dj'a zawsze bedzie wiazalo sie z ryzykiem. ZAWSZE. dlatego mysle, że przy wyborze orkiestry/dj'a nalezy wyeleminowac kryterium podzialu na to co lubia mlodzi a co starsi.
kazdy ma swoj gust:))))) i nie nalezy na jego temat dyskutowac;)
ps: wybadalam jak najwiecej zespolow i dj'ow, na szczescie ja z moim narzeczonym owocnie zakonczylismy juz poszukiwania:))) u nas bedzie grał dj:)))) i nieprawda jest to ze dj'e sa tańszy, bo jesli ma bardzo dobry sprzet i posiada umiejętnosci wodzirejskie(co mi sie niesmaowicie podoba, bo bedzie umial nadac fajny ksztalt zabawie:), i nasz dj takie zdolnosci posiada:))))) to ceni sie rownie wysoko jak orkiestra:) -podkreslam kazdy ma swoj gust;)))))))
zycze wszytkim owocnych poszukiwan:) i z niecierpliwoscia czekam na kolejne opinie osob ktore bawily sie na weselach z dj'ami;)))) :) pozdrawiam serdecznie;)

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Lut 24, 2009 22:09   

a to jeszcze napiszę ze na poprawinach widziałam takiego dj- wodzireja. i lepiej się spisał niż dzień wczesniej zespół na weselu- wiec napewno udane wesele moze byc i z dj' em i z zespołem. zazdroszcze ze juz dokonaliscie wyboru, ja(my) się nie moge zdecydowac.

pieguska 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Lut 25, 2009 16:58   

beciu ja tez ma dj'a ktory ma oryginalny sprzet a za stolami wraz z zona graja na akordeonie i tamburynie;) Lusiu życze wam powodzenia;))))czasami warto dłuzej poszukac i potem byc xzadowolonym:) trzymamy za Was kciuki:)

madleine 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Mar 01, 2009 11:25   

czyżby koleżanka zdecydowała się na dj messa?

pieguska 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Mar 30, 2009 21:18   

madleine, mój wybór narazie pozostanie słodka tajemnica;)pozdrawiam:)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu