|
|
| Autor |
Wiadomość |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 11:14
|
|
|
|
| mi sie wydaje że aż tak nie ma co się śpieszyć z wybieraniem wszystkiego. bo np. jak mamy wybrać kwiaty jak jeszcze nie wiem jaką będę mieć suknię. jak zamawiać zaproszenia skoro jeszcze nie sprecyzowaliśmy liczby gości. Fakt że nie mogę się oprzeć żeby nie oglądać właśnie sukni i obrączek ale wybierać zamierzam w przyszłym roku. Będą wtedy też nowe wzory, kolekcje. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 11:44
|
|
|
|
masz racje, ale my wiemy ile bedziemy osob zapraszac zawsze jest ryzyko ze ktos nie dopisze bo cos mu wypadnie, ale mamy 150 osob pewnych + 50 na sam slub, takze tak czy siak, kupuje sie zaproszenia z jakims marginesem |
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 15:50
|
|
|
|
| My jesteśmy świeżo po "maratonie" po radomskich i okolicznych salach weselnych. Tyle tego że ciężko się zdecydować. Niestety wszystkie godne uwagi mają już zajęte letnie terminy w 2010 więc jednak wybraliśmy 2011, sala już wybrana, cieszę się bardzo choć wolałabym żeby to było za rok a nie za dwa. |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 08:13
|
|
|
|
| oj narzeczona dobrze, Cię nie rozumiem, ale uwierz czas tak szybko leci,że lada moment a bedziesz wybierac suknie, u mnie w sierpniu minie rok jak sie zdecydowalismy na sale-wesele w 2010 roku-tez sie wkurzalam ze tyle czasu, a tu prosze...dokladnie rok i 31 dni zostalo do slubu:) |
|
 |
Malensstfo
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 08:40 :)
|
|
|
|
Narzeczona, ja też rozumiem, co czujesz, też czekamy 2 lata, ale w sierpniu zostanie tylko rok...chociaż ja i tak wolałabym żeby ten czas jeszcze szybciej leciał
Teraz tylko czekać, chociaż i tak wolałabym już być w jakiejś fazie reszty przygotowań Przynajmniej już za sukienką się rozglądam, bo nie mogę się powstrzymać |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 13:23
|
|
|
|
ja w styczniu br. zaczęłam czukać sali no właśnie na letnie miesiące na 2010 rok już wszytsko bylo pozajmowane nie chcieliśmy czekac do 2011 roku żeby pobrać się w lato więc zdecydowaliśmy sie na 2 pazdziernik mam nadzieje że nie będzie jeszcze tak zimno |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 13:39
|
|
|
|
| i własnie dlatego my zaczelismy szukac w 2008 w pazdzierniku wszytskiego, zarówno fotograf, kamerzysta, sala, orkiestra jakk i koscioł. lubie miec dopierte wszystko na ost guzik:) no chcielismy miec swoja date a nie narzucona przez dom weselny, co niestety czesto sie zdarza jak sie pozno zacznie organiozwac. |
|
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 20:55
|
|
|
|
ja jestem trochę rozdarta, z jednej strony przyjemne są tę przygotowania i pozajmowane terminy zmuszają nas do długoterminowego planowania, a z drugiej wydaje mi się że gdzieś zabijają spontaniczność. w końcu to nasz ślub i to on jest najważniejszy i reszta to dodatek. dopiero co byłam na weselu w Radomiu zorganizowanym w 2miesiące! i naprawdę udane było. więc myśle, że tyle czasu ile my mamy to napewno ze wszystkim zdąrzymy. i trochę juz bym chciała zeby był 2010 rok |
|
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 23:41
|
|
|
|
| Karolcia nie martw się bo 2 października też może być piękny i słoneczny, może nie będzie gorąco ale to przecież nie jest najważniejsze, zobacz choćby teraz maj, czerwiec a jak zimno i ciągle deszcz pada, więc możesz mieć w październiku lepszą pogodę niż w czerwcu, na to nie ma reguły szczególnie teraz kiedy nasz klimat zwariował. |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 01:17
|
|
|
|
narzeczona, i dokładnie dlatego nie zwariołam na punkcie miesiecy wakacyjnych na ślub nawet jak będzie zimno czy będzie padać no to co napewno pogoda nie zepsuje mi tego wspaniałgo dniu
renatka, jak bym wcześniej wiedziała tyle co teraz to też bym się wcześniej rozejrzała za salą ale ja z narzeczonym wtedy nie znaliśmy się na tyle żeby planować ślub wytrzymałam z tym padalecem tyle, to i wytrzymam do ślubu hehe |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 00:02
|
|
|
|
hehehehe, wariatka
a co do pogody- zobaczcie tegoroczny czerwiec- masakra!! zimno i mokro jak pozna jesienia mnie w dniu slubu marzy sie jedna pogoda- BEZDESZCZOWA moze byc zimno, nawet ciemno ale bez deszczu bo bede musiała sobie suknie pod szyją zawiązac <haha> zeby poplamiona nie była ;PP |
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 13:53
|
|
|
|
Kobietki piszcie nabierząco Wasze poczynania w pogoni za marzeniami slubnymi
my zaczelismy sie rozglądac za samochodem ;-) ale jakos nie mozemy sie zdecydowac, bo jak super limuzyna to mówia taka cene ze szok ;-) |
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|