Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
No to jesteśmy po...
Autor Wiadomość
presariof500 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 19:57   

Godzinę zmieniliśmy bo mieliśmy o 19 wstępnie, a tydzień przed ślubem ktoś zrezygnował z 17 i stwierdziliśmy, że chcemy dłużej się pobawić. A pogody lepszej sobie nie mogliśmy wymarzyć. Super było.

misia84 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 20:04   

No tak 19 to trochę pózno.

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 20:51   

agagwiazdeczka napisał/a:
eM_22 trzymamy kciuki, i powodzenia. a wszystko gotowe?? mam nadzieje że będzie ładna pogoda dla Was!!

Dzięki kochana! generalnie wszystko ogarnięte, ale wesele robimy "sami" tak więc szczyt załatwiania wszystkiego po kolei ciągle jeszcze przed nami :mrgreen: ale ogólnie bardzo to przyjemne :mrgreen: w końcu mamy więcej czasu dla siebie, spędzamy ostatnio całe dni razem :mrgreen:

luizap 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 07:59   

presariof500, ładnie wyglą:)wssiego dobrego :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 08:24   

presariof500, bardzoładna suknia :) wszystkiego naj naj !!

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 09:48   

Moja krotka relacja :)
Polozylismy sie spac dosc pozno bo ok godz 2 bo okazalo sie ze nie ma napompowanych balonow przed dom, a ok 5 obudzilam sie przestraszona ze zaspalam :) na szczescie okazalo sie to tylko moim zlym snem, ale za dlugo juz nie pospalam bo o 6 obudzil sie KRzys i uznal ze juz odpowiednia pora na ubieranie sie w garnitur :)
na 9 fryzjer - z fryzury bylam bardzo zadowolona, byla taka jaka sobie wymarzylam poprostu - a ze chodze tam do fryzjera juz bardzo bardzo dlugo, to atmosfera byla bardzo swobodna :)ok 11 przyjechal pan fotograf - zrobil kilka zdjec i okazalo sie ze ma popsuty sprrzet ;/ i na tym skonczyla sie nasza przygoda z panem Marcinem - ma nam zrobic zdjecia w plenerze jeszcze...
o 12 wyszlam od fryzjera i szybko pod dom, przystroic brame itp - zeszlo z tym chwilke, ale bylo bardzo wesolo :)
na 13 kosmetyczka - okazalo sie ze jest 15 minut opoznienia wiec sobie czekalam i tam mnie zlapal taki stres i bylo mi tak zimno ze sie trzęsłam jak galareta :)
Makijaz wyszedl przesliczny, delikatny i subtelny..
potem szybko do domu, ale przez to opoznienie czekal juz na nas kamerzysta z fotografem a my nic nie mielismy gotowego tzn samochod nie ubrany, my zreszta tez. Wiec wszyscy w pospiechu raz dwa zaczelismy wszystko szykowac :)
Droga do kosciola minela nam naprawde przyjemnie wypilismy szampana i w sumie jakos strasznie sie nei stresowalismy :)
Msza byla przesliczna - moment przysiegi magiczny , chyba nigdy nie zobaczy sie takiego wyrazu oczu drugiej osoby jak wlasnie w takim momencie....
Skrzypaczka grala przeslicznie.
Ksiadz na sam koniec tylko dal w prezencie mojemu Michalowi druga zone - poprostu sie pomylil i powiedzial do mnie "Agnieszko" :D ale nie zamierzalam sie tym przejmowac , kamerzysta wytnie :)
Potem zyczenia, przejazd na sale, przywitanie - oczywiscie kieliszki sie slicznie potłukły :)

Pierwszy taniec tez byl taka magiczna chwila - w sumie nie pamietam nawet jak my to zatanczylismy :) patrzylismy sobie w oczy i nic poza tym sie nie liczylo...

Naprawde cale wesele bylo super , goscie bawili sie wspaniale. Zespol spisal sie ekstra. Barman robil furore :)
Buty zmienilam niestety kolo 23 - wukonczyl mnie kankan :oops: ale troszke zaluje bo to co mi zrobily te nizsze buty z moimi stopami to masakra poprostu. Musialam chodzic potem troszke boso :)

Nastepny dzien to poprawiny -bylo juz troszke spokojniej, ale momentami goscie tez dawali czadu :)
i tak jak caly czas mowilam pogoda byla sliczna :)
Nawet nie weim kiedy te dwa dni minely, tak szybko, juz by sie chcialo do tego wrocic :)
Jak bede miala juz jakies zdjecia to wrzuce :)
a teraz czekam na jutrzejszy plener :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 10:32   

klaud_88, wyglądałas pięknie!! koniecznie wrzuc zdjęcie z poprawin bo jestem mega ciekawa sukienki :D

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 10:40   

klaud_88, gratulacje.. miałam okazję Cie widzieć w Iguanie i dopiero teraz skojarzyłam, że to Ty, ja byłam zapisana po Tobie ;) pieknie wyglądałaś, jeszcze raz gratuluje i życzę jeszcze więcej miłości :)

luizap 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 12:20   

"Msza byla przesliczna - moment przysiegi magiczny , chyba nigdy nie zobaczy sie takiego wyrazu oczu drugiej osoby jak wlasnie w takim momencie.... " w 100% sie z tobą zgadzam :) miłam tak samo :)

agulietta 
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 12:30   

presariof500, klaud_88, ogromne gratulacje! I wszystkiego najlepszego, samych tak szczęśliwych dni :)
i czekamy na zdjęcia :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 22:55   

dziewczynki dodajcie jeszcze troche zdjęc :)

presariof500 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 09:09   

Kilka zdjęc

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu