|
|
| Autor |
Wiadomość |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 09:32
|
|
|
|
| kropka82 napisał/a: | U nas też grali super. Goście byli pod wrażeniem zespołu i repertuaru:) I raz na weselu słyszeliśmy "Cykady na Cykladach" czy "Ale w koło jest wesoło", które na życzenie gości zagrali 2 razy! Poza tym nie było disco-polo, chamskich przyśpiewek- wszystko na poziomie Polecam RUBIKON! |
A co to za sztuka "zagrać-czyli-puścic" cykady czy "ale wkoło" z dysku? Znam zespoły ktore graja to na zywo, wtedy mozna pochwalic.
Wokalista rzeczywiscie dobry, fajny głos, czuje chłopak co śpiewa; dajcie jakis link z wokalistka.
Co do disco polo i "chamskich przyspiewek" to widze ze teroretycznie kazdy tego nie chce ale potem nie ma przy czym tanczyc i sie bawic przy stołach. Co wy sama szlachta? |
|
|
|
 |
subway
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 18:53
|
|
|
|
dla mnie i tak Maciek jest najlepszy |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 08:31
|
|
|
|
Grali u nas na weselu jesteśmy MEGA zadowoleni super zabawa super grali goście bardzo zadowoleni znajomi pytali się o namiary na nich. Dzięki nim czasami nawet udawało mi się zapomnieć o problemach z suknią
Gorąco polecam naprawde fajny zespół |
|
 |
Kamcia
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 08:53
|
|
|
|
Jestesmy na etapie poszukiwań dobrej orkiestry.. Znajomi polecili nam własnie Rubikon.. Wasze opinie sa bardzo przychylne, więc może sie zdecydujemy.. poza tym nie drozą się az tak bardzo |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 21:02
|
|
|
|
| Byłam na weselu w zeszłym roku i grał rubikon ale bez wokalistki i naprawde fajnie bawili gości. mnie sie podobali. Młoda mowiła że sami decydowali czy chcą czy nie - oni woleli samych chlopaków. Ale wesele naprawde było udane |
|
|
|
 |
Kamcia
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Lis 22, 2010 07:40
|
|
|
|
ogladaliśmy ich płytkę z wesela. wydają się być fajnym zespołem |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|