|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 10:02
|
|
|
|
| Wyrzuciłem posty nie na temat. Prywatne spory proszę załatwiać na PW. |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
monteskiusz
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 12:36
|
|
|
|
a my w weekend zostaliśmy zaproszeni na wesele (swoją drogą trochę późno bo wesele za dwa tygodnie ale o terminie wiedzieliśmy już wcześniej ) i z tej racji że szukamy zespołu na wesele (dopiero na 2014 rok) zapytaliśmy kto będzie grał i okazało się że właśnie zespół Remedium, także po weselu zdamy relację a tymczasem trzeba się przygotować do weseliska |
|
|
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 12:44
|
|
|
|
| Orientuje się ktoś z was jaka jest cena na 2012 rok ? |
_________________ The future starts today, not tomorrow.

|
|
|
|
 |
monteskiusz
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 10:17
|
|
|
|
tak jak pisałem wcześniej, niedawno zostaliśmy zaproszeni na wesele do rodzinki i w ten weekend szaleliśmy, a rodzinkę mamy że tak powiem zabawową, więc skutki odczuwam i dzisiaj co do zespołu remedium, tego jak bawił gości to powiem że było z pompą. Muzyka różna, ale weselna, taka do tańca. Był nawet ten hit Michela Telo. Przy stołach grali, a tam rozkręcili imprezę do tego stopnia że śpiewaliśmy na stojąco, niektórzy powchodzili na krzesła.
My już zdecydowaliśmy się na zespół i będzie to właśnie ten zespół. Jest konkretnie. Jest zabawa. W tym tygodniu jedziemy podpisać umowę. Także kończymy długie poszukiwania zespołu i bierzemy się za ustalanie całej reszty |
|
|
|
 |
mayami
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 13:36
|
|
|
|
No, aż miło czytać:)
My na lipiec 2012 płacimy 3800 zł. |
|
|
|
 |
monteskiusz
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 08:19
|
|
|
|
| My kilka tygodni temu podpisywaliśmy umowę, ale dopiero na 2014 no i cena już jest znacznie inna. Ale chcemy mieć świetnie na weselu więc na czym jak na czym ale na zespole nie zamierzamy oszczędzać |
|
|
|
 |
jasnoluska
Lubię tu być

Data ślubu: 14.04 2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 21:32
|
|
|
|
Polecam ten zespół Śpiewa w nim moja koleżanka, więc naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić. |
|
 |
madziulaP
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2012 14:44
|
|
|
|
| Pozwoliłam sobie posłuchać ich kilka piosenek na stronie i jakoś niczym specjalnym nie błyszczą aranże jak u większości, wokaliści czysto i poprawnie nic więcej. Być może na żywo jest lepiej ale są zespoły tańsze i nie gorsze. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|