Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Partner
Autor Wiadomość
jaśmine 
Zadomawiam się

Data ślubu: 30 kwietnia 2011
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 16:42   Partner

Byłam na weselu gdzie grał ten zespół i Pani z zespołu kompletnie się spiła do tego stopnia, że wymiotowała w toalecie, poza tym co do grania na weselu zagrali 3 razy za stołami z czego 3 raz był na wyraźne życzenie gości którzy wstali i zaczeli śpiewać, robili bardzo długie przerwy, a na pierwszy taiec od gorącego dania czekaliśmy aż zagraja 40 min, wesele to było jedną wielką porażka. TO co mówią jest prawdą, że jak zespół źle gra to wesele jest nieudane.

kfffiatuszek199018
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Paź 29, 2009 14:01   

Ja osobiście byłam na weselu z tym zespołem i jestem pod ogromnym wrażeniem,grają super!

paulina.darek 
Rozkręcam się

Data ślubu: 27.08.2011
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 23:50   

Jestem świeżo po weselu, na którym grał ten zespół i szczerze mówiąc to strasznie nudno było nie wiem jakiś słaby repertuar chyba mają, jak zaczynali grac to nawet nam się nie chciało od stołu wstawać, takie smętne te piosenki. Słyszałam, że goście wołali na parkiecie, żeby zagrali coś szybszego. Za stołami zagrali ze dwa razy.
A i jeszcze utkwił mi w pamięci ich tekst: "zagramy teraz naszą ulubiona piosenkę" po czym zagrali "a teraz idziemy na jednego", może się czepiam, ale jak dla mnie to nie jest profesjonalizm.
Podsumowując, na pewno nie chciałabym mieć takiego zespołu na swoim weselu.

ta_sama_ja
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Sty 14, 2010 16:13   

Bawiłam się chyba ze 4 razy na weselu przy tym zespole, wiaodmo opinie są różne,ale mnie osobiście się bardzo podobało.Gościom,rodzinie osob u ktorych grali na weselu też bardzo się podobało.Zespół nie nadąrzał podawac numerow telefonow do siebie.Z całego serca polecam.

Mariolka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 13:39   

u nas będzie grał ten zespół i oglądałm płytki z ich udziałem i według mnie graja naprawdę świtnie ;)

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 00:20   

Znalazłam coś takiego piosenka nr 1 i piosenka nr 2 mnie się nie w ogóle nie podoba, ale może się nie znam.

dioda27 
Zadomawiam się

Data ślubu: 06.08.2011
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 12:26   

narzeczona znasz sie znasz ten zespół to tragedia troche sie znam na muzyce wiec jak słysze takie głosy to Mi ręce opadaja ale kwestia gustu jest bardzo duzo zespołow tu na forum i spiewaja cudnie ale nie będe robiła im reklamy :)

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 22:13   

Rzeczywiście nie są to najlepsze klipy na reklamę zespołu, oj nie są. Kiepskie te wokale ja bym określił je jako "bez jaj". Poza tym źle dobrane tonacje a wokalistka w drugim głosie fałszuje strasznie. Pomijam fakt że to playback bo zaraz tu niektóre panny mnie zjadą że "skąd mogę wiedzieć?" A mogę, nie muszę ich nawet widzieć żeby to słyszeć. Plus jedynie za gitarę że dogrywa na żywo.

Ale znam zespoły z podobnymi wokalami którymi ludze tu na forum się zachwycają czego pojąć nijak nie mogę więc także i oni moga się komuś nieosłuchanemu podobać.

Mariolka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 08:20   

Moze te piosenki nie są najlepsze ale słuchałam innych i są fajne, a co najważniejsze ludzie się bawią a nie siedzą. Pozatym byłam na weselu gdzie grali i każdy ich chwalił że towarzystwo umieją skłonić do zabawy. I dlatego ich będę bronić bo niedługo u mnie grają. Jak coś będzie nie tak to napisze ale u moich znajomych grali i też byli zachwyceni więc ile osób tyle opinii. :lol:

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 14:24   

Ja się za bardzo nie znam (i nie chcę nikogo bronić), ale to nie jest jakoś tak, że kamery czy tam mikrofony, mogą w jakiś sposób przekłamać dźwięk jak jest kiepska akustyka albo coś?ja słyszałam że wystarczy żeby kamerzysta stanął zaraz za głośnikiem i już jest jakiś taki dźwięk "zmutowany"

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 22:36   

Ludzie, jak jest fałsz to jest fałsz, jak jest kiepski wokal to jest kiepski bez wzgledu na to jak nagrany, to słychac. Poza tym czy widziałas zeby kamerzysta stał tam za głosnikiem? Fałsze były kiedy był dokładnie z przodu przed zespołem wiec w najlepszym punkcie na dzwiek...

Mariolka, to ze ludzie sie bawia o niczym nie swiadczy, a co mają robic na imprezie? Tancza do tego co im sie "gra".
Ja tez pare razy byłem jako gosc przy dennych zespołach i ... bawiłem sie swietnie choc nie polecam ich dalej.

Ogolnie ten zespół w swojej kategorii nie jest jakis fatalny, miesci sie w sredniej. Nie zapominajmy ze wszystko to sa zespoły amatorskie.

dioda27 
Zadomawiam się

Data ślubu: 06.08.2011
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 11:43   

zgadzam sie :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu