|
|
| Autor |
Wiadomość |
ula123
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 17.04.2010
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 21:51 Faxter
|
|
|
|
| Wiecie cos na temat tego zespołu?? |
|
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 22:41
|
|
|
|
Jeśli chodzi o ten zespół z okolic Wsoli to mogę coś powiedzieć. byłam na dwóch weselach gdzie grał ten zespół. Pani Marlena śpiewa bardzo ładnie, za to panowie kompletnie do niczego. U mojej siostry ciotecznej na weselu trochę już po północy panowie pozwolili sobie z alkoholem (musieli mieć swój, bo od młodych dostali tylko 1 0,5 l Pana Tadeusza) i byli nieuprzejmi (a jeden z ogromnym brzuchem wręcz wulgarny) jeśli chciało się o coś zapytać. nie chcieli przyjść drugi raz grac za stoły, goście sami musieli bawić się za stołami.
za drugim razem z kolei u koleżanki któryś z panów już ok godz. 22 był dobrze cieplutki. nie grali piosenek jakie się poprosiło, nawet piosenki na pierwszy i ostatni taniec nie zaśpiewali takiej jaka była ustalona.
Dla mnie żenada, osobiście przenigdy nie zamówiłabym nigdzie tego zespołu (nawet na festyn).
W obydwu przypadkach skończyło się tak, że młodzi nie zapłacili tej kwoty co była ustalona na umowie.
Ale może znajdzie się ktoś komu oni podobali się, bo mnie nigdy przenigdy |
|
 |
malenka_g
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 19-06-2010
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 20:12
|
|
|
|
| Ja też coś mogę powiedzieć na temat tego zespołu bo byłam na weselu gdzie grali. Wesele to było bardzo udane i goście bawili się dobrze, a wokalistka śpiewa rewelacyjnie. Nie miałam żadnych zastrzeżeń. Jeśli chodzi o zamawianie utworów to nie było żadnych problemów, grali to o co się poprosiło, przy stołach także grali kilkakrotnie. |
|
|
|
 |
a1g3
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 21:06
|
|
|
|
| andzik piszesz głupoty i to takie totalne byłem na weselu z tym zespolem i po pierwsze są z radomia a nie ze wsoli i pan z duzym brzuchem super spiewa a na gitarze wymiata ze chocho,a wesele bylo tak super udane,pomimo kiepskiej obslugi i ochydnego zarcia,ze gdyby nie faxter to wesele by padlo totalnie,pan na akordeonie tez niezle wymiata,pani wokalistaka tez niczego sobie,powiem szczerze chcecie udanego wesela z dobrą zabawą to tylko faxter i nie bedziecie sie nudzic,bylo super |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|