|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 23:04 Fakt
|
|
|
|
Nazwa: Fakt
Dane kontaktowe: 608-271-114
Strona WWW: brak
Informacje o zespole: -
Jak grają: - |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
Aniusia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 15:10
|
|
|
|
Witam!
Zespół "Fakt" jest ze Zwolenia, trzech mężczyzn. Bardzo mi sie podoba sposób jakim bawią ludzi na weselu. Dużo grają przy stołach ,bardzo humorystycznie. Polecam bo naprawdę są super!!!!! Z tego co wiem brak już terminów na 2009 rok. |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 21:45
|
|
|
|
| Jak dla mnie rowniez zespol godny polecenia ja zalatwialam ich w lipcu ubieglego roku na pazdziernik br. i mielismy szczescie bo ktos zrezygnowal . BYlam na dwoch weselach z tym zespołem i powiem szczerze że super bawią ludzi dużo grają mało przerw jak dla mnie rewelacja |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 14:32
|
|
|
|
witajcie
my juz po weselu i podtrzymuje swoja opinie...po prostu rewelacja goscie nie chcieli odchodzic do domu..pomimo ze wesele sie wczesnie zaczelo..trwalo do bialego rana i drugi dzien rowniez dlugo...swietnie...kuzynka rowniez juz zamowila ich na 2010...niema lepszych jak dla mnie:) |
|
|
|
 |
Guitar Player
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 20:02
|
|
|
|
Bawiłem się przy nich w zeszłym roku.
Jeśli nie bierzemy pod uwagę MUZYKI i WOKALU to Fakt jest ok.
Jeśli jednak chcecie się nie tylko pobawić ale również żeby was w uszy nie kłuło to... sami zdecydujcie. |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 16:52
|
|
|
|
| Jakos u nas nikogo z goci uszy nie bolały...i kazdy sie bawil wysmienicie..tak dobrze ze majac gosci z Anglii nawet im sie podobalo i juz kuzynka zamowila obie ich na 2010 rok razem ze swoim narzeczonym Anglikiem..sa zespoly ktore maja okropny wookal ale nie ten...jeszcze nie spotkalam sie z nikim kto by na nich narzekał |
|
|
|
 |
Guitar Player
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
|
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 23:09
|
|
|
|
| Ja w sumie też ale jednocześnie zdaję sobie sprawę z z faktu że większośc ludzi nie ma wyrobionego słuchu więc jestem w stanie to zrozumieć. Ja tez się bawiłem bo nie przychodze na wesele po to żeby narzekac ale styl i jakość grania to inna sprawa, wierz mi. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 18:00
|
|
|
|
| ja wybralam ta orkiestre, dzis podpisalismy umowe. widzialam kilka nagran z ich udziałem, do tego wiem od znajomych ze panowie wiele nie piją, wiec nie ma obaw ze cos sie nie uda. Bardzo czysty wokal i co najwazniejsze wspołpracuja z kucharkami wiec nie ma problemu ze oni graja a ludzie chca jesc ;-) POLECAM ;-) |
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 20:09
|
|
|
|
| dobry wybor u nas wypili przez 2 dni 0,5 litra w ogole nie chcieli dopiero potem jak zostalismy w pierwszy dzien sami z nimi to po 3 kieliszki wypili z nami...i w poprawiny przed odejsciem po 3 to bylo wszystko.. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 00:46
|
|
|
|
| ciesze sie ze sa pozytywne opinie. widziałam kilka wesel z ich udzialem i polecam. chlopaki spiewaja tak ze ciary sa ;p wiekszosc zespolow kaleczy oberka, oni graja tak czysto ze az same nogi niosa. Nie graja z playbacku |
|
|
 |
Guitar Player
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 08:07
|
|
|
|
| renatkanuta napisał/a: | | Nie graja z playbacku | Za stołami owszem, na żywo... jak można nie grać z playbacku gdy się nie ma perkusji i basu????? |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 09:30
|
|
|
|
| hmm ja mówiłam o wokalu. byc moze zle sie wyrazilam. owszem perkysje maja "wmontowana" w podklad muzyczny, ale czysto spiewaja na zywo i nie używaja glupich sztuczek. bo po to sie placi kupe kasy zeby na zywo sluchaC a nie nagrania |
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|