FORUM Wesele Radom

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Fakt
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 19:54   

ale konkretnie ten wątek jest o FAKCIE :)

ponawiam swoja wypowiedz, ze mnie sie podoba jak FAKT spiewa i bardzo sie cieszę, ze ich wziełam :D

#Ania# 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 8.05.2010
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 22:10   

My także jesteśmy z nich b. zadowoleni :D Kapela to podstawa, a ta jest rewelacyjna :D Byliśmy z nimi na 2 weselach(jako goście) i po raz trzeci spotkaliśmy się już na naszym (zresztą wybór był był oczywisty). Świetnie prowadzą imprezę, mają niesamowity kontakt z gośćmi...potrafią rozbawić towarzystwo! Świetnie bawią za stołami :D W ogóle wyjątkowa kapela ;) Serdeczne podziękowania dla zespołu FAKT w imieniu naszym i gości :)
Ania i Przemek

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Cze 01, 2010 22:34   

my mielismy ostatnio spotkanie z zespolem, ja osobiscie jestem szalenie zadowolona z wyboru :) bd miec fajne konkursy - znam tylko 1, a reszta jest niespodzianka ;D nie chcial Waldek nam powiedziec ;p 2razy spotykalismy sie tylko z Waldkiem - liderem, ale reszta ekipy rownie bardzo spoko jest ;-) juz nie moge sie doczekac :D !

Barney 
Rozkręcam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 23:19   

#Ania# napisał/a:
Świetnie prowadzą imprezę, mają niesamowity kontakt z gośćmi...potrafią rozbawić towarzystwo! Świetnie bawią za stołami :D W ogóle wyjątkowa kapela
Kręciłem z nimi w tym roku, nie powiem, wesele ogólnie w miarę udane, prowadzą dobrze ale gdyby tak jeszcze muzyka była choćby jako taka... niestety, to ich najsłabsza strona.

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 20:50   

BARNEY:"Kręciłem z nimi w tym roku, nie powiem, wesele ogólnie w miarę udane, prowadzą dobrze ale gdyby tak jeszcze muzyka była choćby jako taka... niestety, to ich najsłabsza strona."

coz racja to racja....repertuar maja niezbyt ciekawy....na weselu mojej kuzynki uslyszalam "żółte tulipany"-czyli zwiastuny rozstania......i sporo przytulasow o nieszczesliwej milosci!!!!co z tego ze po angielsku-kazdy i tak wie o co chodzi...!piosenki totalnie nie pasujace do czasu i miejsca....a co do strony technicznej...rzeczywiscie fajnie bawia gosci za stolami i w czasie oczepin...jesli ktos daje orkiestrze wlasna liste utworow to naprawde bedzie udana zabawa:)pozdrawiam

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 22:06   

zespol niesamowity!! goscie nie chcieli wyjsc :) ) grali rewelacyjnie, kazdy chwalił to jak grali spiewali i bawili gosci!! :) ocepiny zrobili super, nog nie czuje nadal tak wytanczylam sie. polecam kazdemu kto chce sie wyszalec na parkiecie. powiem tak- wlasciciel matowil plytki przed weselem w sb rano .. kolo 3 nie dalo sie stac, plytki byly tak wyslizgane butami :D

Carmen_90
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 14:49   

coz racja to racja....repertuar maja niezbyt ciekawy....na weselu mojej kuzynki uslyszalam "żółte tulipany"-czyli zwiastuny rozstania......i sporo przytulasow o nieszczesliwej milosci!!!!co z tego ze po angielsku-kazdy i tak wie o co chodzi...!piosenki totalnie nie pasujace do czasu i miejsca....a co do strony technicznej...rzeczywiscie fajnie bawia gosci za stolami i w czasie oczepin...jesli ktos daje orkiestrze wlasna liste utworow to naprawde bedzie udana zabawa:)pozdrawiam[/quote]

Rozumiem, że wielką wagę ludzie przyjmują do tekstów. Oglądałam płytę z wesela gdzie była piosenka "będę brał Cię w aucie" czy to też świadczy o tym, że Panna młoda była wykorzystana seksualnie w samochodzie? Chyba nie o to chodzi. Jakby mi ktoś mi zagrał piosenkę na weselu której nie słyszałam to dziwnie bym się czuła gdybym musiała do niej tańczyć. Przebój to przebój. Ludzie mają się bawić a nie nieustannie słuchać i "wymiotować psychicznie" tekstami o miłości. Czasami przeboje dają ogromnego "kopa" na sali. Modna ostatnio piosenka Rh+ na weselach sprawia się pewnie idealnie chociaż polowa wydaje się być o szczęśliwej miłości.
Jestem z branży muzycznej (niestety zupełnie nie z tego gatunku muzycznego) dlatego na własnym przykładzie na koncertach widzę, że przeboje świetnie się sprzedają.
Nie znam zespołu fakt i w życiu byłam tylko na jednym weselu z czego nawet nie pamiętam jak się nazywał zespół dlatego poszukiwania idealnego zespołu zajmą mi niestety trochę czasu. Ale z pewnością wezmę Fakt pod uwagę, bo "poczta pantoflowa" daje często więcej niż baner w internecie.
Jeśli chodzi o Selekt to wybacz mi Panie GP ale Twoja "obiektywna opinia" to po prostu atak na konkurencję i tylko ze względu na brak profesjonalizmu nie wezmę was pod uwagę.

Barney 
Rozkręcam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 07:52   

Czepiliscie sie repertuaru, nie miałem na mysli doboru utworów (ja tekstów prawie w ogole nie słucham) a raczej ich wykonanie, jesli ktos nie jest zbyt wybredny co do muzyki to mozna ich polecic.

GP - chyba nie powinienes sie wypowiadac tu jako zespół, to na minus choc akurat w tym co pisałes zgadzam sie bo miałem bardzo podobne odczucia - dobra zabawa plus taka sobie muzyka.

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:58   

Ja mialam zespol fakt z reszta juz sie wypowiadalam. I ten zespol jest dla mnie najlepszym hmmm dziwne u nas na weselu byly moze z 3 wolne piosenki ..i wszystko szybkie kazdy sie super bawil niikt nie chcial isc do domu a poprawiny ciagle byly przedluzane ..
Teraz tez ide z nimi na wesele niedlugo bo tak sie podobalo kuzynce narzeczonemu anglikowi ze od razu powiedzial ze wesele tylko w polsce :) ..
Dla mnie jest ten zespol niezastapiony.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu