Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Fakt
Autor Wiadomość
imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Mar 25, 2009 11:18   

Tu macie http://www.youtube.com/wa...feature=related
probke zespolu fakt:) od nas z wesela..sa tam jeszcze trzy filmiki gdzie oni spiewaja...
znajac zycie zaraz Szanowny Pan Guitar Player sie wtraci ze to zle tamto zle..ale co tam:)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 15:26   

imili86, BARDZO BARDZO mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ciesze się, ze ich wybrałam !! graja cudnien czysto i te delikatne subtelne wokale! :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Mar 25, 2009 15:37   

imili86, przyspiewki dla mlodych super, bardzo mi sie podoba, naprawde :) ale zadowolona jestem ze ich wybrałam :D ! slicznie wyglądaliście! :)

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Mar 26, 2009 10:43   

dziekujemy bardzo:)..i ciesze sie ze sie podoba:)

Guitar Player 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 16:14   

imili86 napisał/a:
znajac zycie zaraz Szanowny Pan Guitar Player sie wtraci ze to zle tamto zle..ale co tam:)
Dlaczego? Akurat ten utwór idealnie pasuje do takiego wokalu i wykonany jest w miarę dobrze, rozumiem że może się podobać jeśli ktoś gustuje w takim repertuarze. Barwa głosu jest kwestią bardzo subiektywną i w tej kwestii każda opinia jest słuszna.

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 13:46   

http://forum.gazeta.pl/fo...9060&a=78039060 tutaj można poczytac na innym forum opinie o tymże zespole :)

GP, masz rcje ze ocenia to kwestia subiektywna. jednak zauwazyłam (czego sie wyprzesz) ze krytykujesz zespoly inne a jak ktos Twoj Select okresli i oceni negatywnie to tez atak. wybacz, sluchalam na youtube nagranie z Waszym wykonaniem i mi sie kompletnie nie podobało. Za to ktos napisze ze super i po to jest to forum. jednak mowie- poczekaj az ktos Cie pochwali, a nie wznosisz sie sam na piedestał ;) nie jest powiedziane, ze skoro Tobie sie podoba Twoja barwa, ze tak jest z innymi. Zespol 'FAKT' ma mase sprzymierzeńców, wypowiadaja się osoby bawiące sie u Nich na weselu, słuchające ich dema z wesel i innych uroczystosci. Umowmy się może ze jako czlowiek 'z branży' nie powinienes wdawac sie w rozmowy na temat innych zespolów na forach, bo nie robisz sobie tym reklamy. Sprawiasz wrazenie zadufanego w tym co robisz i jak to robisz, nie łapiesz tym plusów. odwoluje tu sie do wielu Twoich wypowiedzi, nie tylko tej ostatniej. wg mnie nie jestes obiektywny, tylko wszystko oceniasz przez pryzmat wlasnej pracy. do Ciebie jako do człowieka nie mam oczywiscie nic, bo Cie nie znam i pewnie nie poznam, aczkolwiek 'zyj i daj zyc innym'.

Guitar Player 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 20:30   

Hmmm, mojego zespołu nie ma na YouTube, może to ten inny Select przez "c", my nic nie wrzucaliśmy. Daj link jak możesz do tego co widziałaś.

Renatko, jedno ale, nikt tu mnie jeszcze nie krytykował (podaj przykład jeśli możesz) bo nikt mnie nie słyszał więc ta część Twojej wypowiedzi nie wiem do czego sie odnosi. I podaj też przykłady gdzie ja sie chwaliłem bo jakoś też nie mogę znaleźć.

Jeszcze jedno, chyba widzisz, że w wypowiedziach staram się oddzielic obiektywne fakty (np. granie na żywo) od rzeczy, które sa kwestią gustu (np. barwa głosu).

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 23:27   

Ja mogę coś tu wtrącić. Przykro mi, że to powiem, ale widzę, że toczy się tu bardzo zażarta dyskusja, więc muszę. Słuchałam pana zespołu i niestety ani mnie, ani moim bliskim nie przypadliście do gustu. Nie wiem, może jednak granie na żywo nie wystarczy, żeby się podobać, może powinniście zastanowić się nad czymś innym, skoro odbiorcy mają inne zdanie a wtedy i Wy będziecie zbierać takie pochwały jak np. Fakt i nie będzie trzeba nikogo krytykować na forum???

ella 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 11:24   

to tak dla przypomnienia z regulaminu dla Guitar Player

4. Forum jest przeznaczone do wymiany poglądów osób prywatnych i nie może służyć reklamie, ani kryptoreklamie.
7. Reklama na forum jest tylko możliwa w postaci bannerów, przedstawiciele firm mogą umieszczać posty z nazwami i danymi teleadresowymi swoich placówek, ale muszą zaznaczyć wyraźnie, że są powiązani z firmą i nie mogą wyrażać opinii na temat swojej firmy.

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 18:21   

Guitar Player napisał/a:
Hmmm, mojego zespołu nie ma na YouTube, może to ten inny Select przez "c", my nic nie wrzucaliśmy. Daj link jak możesz do tego co widziałaś.

To, że Wy nie wrzucaliście nie znaczy, że nie ma Was na youtube! Przecież Wasi klienci mogli to zrobić, albo nawet ktoś, kto oglądał nagranie z wesela na którym byliście!

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 23:36   

Malwiś, bardzo trafne spostrzeżenie. a link jak tylko znajdę (a miałam reinstalke systemu) to wkleje tutaj link.

Guitar Player 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 07:15   

Malwiś napisał/a:
Słuchałam pana zespołu i niestety ani mnie, ani moim bliskim nie przypadliście do gustu.
Oczywiście mówimy tu o słuchaniu z płyty z wesela lub nagrań na YouTube? Jesli tak to zgadzam się w pełni, mnie dotychczas żadna płyta z nagraniem się nie podobała, nie uważam tego zresztą za dobrą reklamę.

ella, co robi na forum dział o zespołach? Nie widzisz tam reklam?

Zacytujcie mi jeszcze gdzie wyraziłem opinie na temat mojego zespołu, powodzenia.

I przestańcie z ta krytyką, napisałem sporo pozytywnych rzeczy o Fakcie a wy mi cały czas że tylko krytykuję.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu