Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Uroczyste wyjście z domu
Autor Wiadomość
anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:43   

Wszystko zalezy od osiedla. Ale naprawde współczuję mieszkankom bloków... tam to dopiero widownia...
Ale cóż, niech patrzą, to nasz dzień!!!!! Jedyne co zobacza to nas szczęśliwe i piekne;D;D;D

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:48   

U mnie to już w ogóle...wieżowiec! :) To dopiero będę miała widownię...niczym teatr :lol:
Jeszcze jak orkiestra zacznie bębnić to pewnie powychodzą z bloku na przeciwko na balkony :D
Właśnie mi przyszło do głowy,że jak już wyjdę z klatki to spojrzę na górę i je wszystkie POZDROWIĘ machając im :lol: heh ciekawe jakie będą mieć miny :mrgreen:

blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:53   

Ja też mieszkam w bloku i u mnie też jak mopja siostra wychodziła za mąż to w oknach pełno ludzi nie tylko z naszego bloku ale i z dwóch następnych bo też mają okna na nasza klatkę. No ale trudno się mówi u mnie się uparli że mamy wychodzić z orkiestrą to nie będę sie kłócić. Ja spotkałam się oglądając płytę, że błogosławieństwa udzielali nie tylko rodzice ale również babcie, dziadkowie i chrześni. Moim zdaniem to przesada. No ale każdy robi jak uważa to jego najważniejszy dzień w życiu.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:58   

Martuś u nas błogosłąwic beda tylko rodzice- tzn Rodzice narzeczonego i moja mama. gdyż tata nie żyje. od razu powiedzielismy ze nie chcemy błogosławienia przez dziadków i oni będa zawiezieni do kościoła od razu- bo moja jedna babcia ibabcia TŻ sa takie ze by sie wcinały :D a tego nie chcemy. tak jak zaręczyny były kameralne tak i chcemy takie błogosławieństwo.

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:02   

u mnie nie bedzie uroczystego wyprowadzenia z domu tzn nie bedzie orkiestry, mieszkam w bloku i mam nie za ciekawie, sa przypadki dewastacji samochodow zaczepiania ludzi i w ogole, wiec nawet dla bezpieczenstwa wole by to bylo skromnie i po cichu

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:10   

wiem ze takie incydenty zdarzaja sie na prendocinku. ze chłopaczki czy bamberki zaczepiaja niestety ;/ masakra co sie dzieje ze strach wyjsc czasem. mam szczescie bo mieszkam na spokojnym osiedlu domków

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 08:34   

Ja sie zastanawiam nad orkiestra....ja bede miec zdjecia z przygotowan do wesela i slubu-lacznie z przymierkami itp.Fotograf i kamerzysta beda w domu.Blogoslawienstwo bedzie u mnie w domu-znaczy domu rodzinym-poblogslawia rodzice narzeczonego oraz moj Tatuś i jego siostra,gdyż moja Mama nie żyje, a z chrzestną mam słaby kontakt.Zdecydowalam sie na siostrę taty, ponieważ mam z nią świetny kontakt i jest prawie jak mama.Po blogoslawienstwie na cmentarz do mamy i 17.15 ślub. Acha!dodam tylko,ze tez mieszkam w wiezowcu :mrgreen: a nad orkiestra zastanawiam sie dlatego,ze musieliby duzo wczesniej przyjezdzac i bylo by z tym zamieszanie, co prawda pan z zespołu powiedzial,ze nie ma najmniejszego problemu,ale ja wciaz nie wiem :mrgreen:

anelim5 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 18:24   

Ja równiez bedę miała wyjście z bloku, orkiestra będzie nam towarzyszyć, moja mama równiez bardzo chciała pokazać ze jej córeczka wychodzi za mąż . Kamerzysta będzie kręcił przygotowania (ubiór itp) w moim rodzinnym mieszkaniu, narzeczony w jednym pokoju ja w drugim :) Tylko dlatego ze mój przyszły mąż mieszka 30 km od Radomia i nie chcemy tam specjalnie ciągnąć kamerzysty i fotografa. Wszystko da się upamiętnić w inny sposób :)

gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 22:16   

ja też będę miała wyjście z domu z orkiestrą = marsz obowiązkowo :) , na błogosławieństwie standardowo będzie fotograf i kamerzysta, zastanawiamy się jeszcze czy kręcić przygotowania tzn ubiór czy dać sobie z tym spokój ale to jeszcze jest do ustalenia :)
anelim5 będziemy ślubować tego samego dnia ;)

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 23:50   

u mnie tez bedzie wyjscie z domu z orkiestra - na szczescie moi rodzice mieszkaja w domku i to wlasnie od nich bedziemy wychodzic a nie z naszego mieszkanka w bloku..
nad przygotowaniami sie jeszcze zastanawiam czy chce zeby byly nakrecone - moze jakis kawalek ... :)

aska86 
Rozkręcam się

Data ślubu: 15/10/2011
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 00:51   

Ja nie chcę orkiestry pod domem, chociaż mieszkam w domku i sąsiedzi pewnie i tak będą siedzieć w oknach ;)
A przygotowania chyba sfilmuję, podoba mi się jak to wygląda na czołówce później :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 06:05   

ja też nie robie wyjścia bo bedziemy sie szykować w naszym mieszkaniu a nie domu rodziców, tyle lat mieszkamy razem że głupio bym sie czuła chyba

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu