|
|
| Autor |
Wiadomość |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 20:35 sesja w plenerze
|
|
|
|
| Nie wiedziałam, gdzie umieścić ten temat i wybrałam tutaj. Mam pytanko, gdzie zamierzacie mieć sesję zdjęciową w plenerze? Czy macie jakieś takie szczególne miejsce??? Pozdrawiam :* |
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 11:47
|
|
|
|
Andzik, więc tak:
-pólnoc - warszawa, szczególnie nocą, (wilanów, łazienki)
kozienice
trójmiasto (oczywiście jeśli ktos ma mozliwości dostac sie tam...)
mazury (tez jak ktoś ma mozliwość)
-zachód - nieborów
-wschód - kozłówka
pojezierze lęczyńsko - włodawskie (polecam!!!)
kazimierz dolny
nałęczów
janowiec
roztocze (zwierzyniec, susiec itp)
-południe - zakopane i okolice (polecam!!!)
góry świętokrzyskie
Oczyiście powinno się wziąć pod uwagę tez te wszystkie wioski, które mija się po drodze, bo szczególnie w okresie lata i jesieni mozna wyczarować przepiekne zdjęcia...
Ponadto, jesli komus to nie przeszkadza ( sensie zabranie ze sobą strojow ślubnych), można sesje slubna zrobić sobie w czasie podróży poslubnej... Palma de Mallorca, Rzym, Paryż, Grecja...Ale to raczej dla tych, którzy sa pewni, że na miejscu będa mieli polskiego fotografa albo sie dogadają w obcym języku;) |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 10:33
|
|
|
|
ja jeszcze nie wiem gdzie chce sesje u wiekszosci fotografów darmowy dojazd jest do 30 km, natomiast jak ktos wezmie dalszy zakątek to niezlą kwotę nieraz chca |
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 20:42
|
|
|
|
| na całe szczęście fotograf powiedział, że dojazd jest już na jego koszt i możemy ją nawet w Warszawie, co sam zaznaczył w umowie. zbieramy pomysły co do sesji w plenerze i dlatego pytam się :* |
|
 |
pieguska
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 18:31
|
|
|
|
| czy znacie moze jakies ładne miejsca na sesje?, chodzi mi głownie o budynki bo nasz slub odbedzie sie w listopadzie wiec plener odpada. slyszalam o tym ze pieknie jest w tym muzeum w Orońsku. Ale chcialabym wiedziec czy sa w okolicach radomia i w samym radomiu takie miejsca gdzie mozna urzadzic piekna sesje...(jakies piekne nowoczesne budunki i takie stare klimatyczne)bede wdzieczna za wszelkie propozycje:) |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 20:01
|
|
|
|
My jedziemy do Ujazdu (zamek Krzyżtopór). Bylismy tam nie raz, z reszta jezdzimy zwiedzac rozne zamki i ruinki w okolicach (do 100km) i Krzyztopor jak narazie urzekl mnie jak zaden inny:) Wiec tam bedzie sesja:) A jak znam siebie to wymysle jeszcze kilka innych miejsc Bo my nie jedziemy z profesjonalnym fotografem, tylko zaprzyjaznionym rodzinnym fotografem-amatorem Sprzet ma niezly, umiejetnosci nienajgorsze:) |
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 13:40
|
|
|
|
| My będziemy mieli sesje w Kazimierzu - dojazd zapewnia fotograf bo ma tam domek i robi tam zazwyczaj swoje sesje. No i oczywiście po drodze też znajdzie się kilka fajnych miejsc. A wieczorem w stadninie - koniecznie przy zachodzie slońca. Wychodza wtedy naprawdę fajne zdjęcia;) |
|
 |
misia84
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 11:20
|
|
|
|
| A jakieś inne fajne miejsca proponujecie bliżej Radomia? |
|
 |
agatka505
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 11:33
|
|
|
|
Misia 84..a moze pomyslcie o czyms mniej standartowym tj..np sesja na dworcu lub na tle zaniedbanych kamienic..Mysle ze dobry fotograf z pomyslem zrobi swietne zdjecia nawet w 'zwyklym' plenerze i nie ma potrzeby jechac do 'Paryza' my wlasnie cos takiego planujemy zrobic. |
|
|
 |
foto78
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Agencja Fotograficzna Anfito
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 11:35
|
|
|
|
| misia84 napisał/a: | | A jakieś inne fajne miejsca proponujecie bliżej Radomia? |
może źródła królewskie ale trzeba się zabezpieczyć przeciwko komarom
www.anfito.pl/albumy-slubne-par/magdalena-i-kamil/ |
_________________ Agencja Fotograficzna ANFITO |
|
|
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 12:48
|
|
|
|
Odradzam miejsca leśne i nad wodą... komary skutecznie przeszkodzą! Wtedy nic fajnego się nie zrobi....
Iłża - ma potencjał.... masz kilka scenerii do wyboru... bo jest baszta z ruinami, za basztą masz polną drogę i pola. W samym miasteczku znajdziesz jeziorko i kilka fajnych uliczek z klimatem.
Ostatnio byłem w Puławach- zostaje tylko pałac do fotografowania , bo budowle w parku w remoncie.
W Kazimierzu też sporo się remontuje... a nad brzegiem Wisły- komarowy koszmar. |
_________________ http://jacekbrozek.pl
http://jacekbrozek.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
klaud_88
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 13:21
|