Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Sławno Dom Weselny "Ambasador"
Autor Wiadomość
misia84 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 13:40   

A jak sie nazywa ten dom?Ma strone internetowa?

mena 
Rozkręcam się

Data ślubu: 2010
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 16:11   

Niestety z tego co mi wiadomo nie mają sronki internetowej.

mia
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Maj 12, 2009 13:35   

Bardzo mi się podoba ta sala, tylko okropnie śliska podłoga, ale może po jakimś czasie goście ją wyjeżdza ;)

rizza17
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 16:46   

renatkanuta napisał/a:
jak będziesz wiedział coś więcej o tej sali to napisz :)

Na 2010 rok sala kostuje juz 4500zl + media i butla gazu. Hmmm sala ładna, podwórko mało atrakcyjne nic na nim jeszcze nie jest zrobione, pokój jeden narazie zastępczy hmmm b. nieciekawy. W sumie wynajem z oplatami wyniesie ok 5000zl wiec uważam że to sporo za dużo.

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 09:56   

Byłam tam gdy szukaliśmy sali dla siebie, uważam że nie jest tam tak źle. Mnie jednak nie podobało się to że wszystko mieści się na jednej sali, że nie ma żadnego wejścia pobocznego tylko od razu wchodzi się na część taneczną, no i otoczenie do kitu, szczere pole i nic poza tym, nawet drogi nie ma, żadnego ogródka, żadnej kostki, już wyobrażam sobie jak deszcz popada to co się wtedy musi dziać na tych płytkach jak tak każdy z dworu wejdzie od razu na sale. No i cena jak na takie niedogodności stanowczo za wysoka, pani nam bodajże 180 zł podała na 2011 rok ( chociaż co do ceny mogę się mylić bo tyle sal obejrzeliśmy że mogło mi się pomieszać)

m
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 19:23   

Właścicielka dużo obiecuje a mało wykonuje. Jedzenie jest niesmaczne, są bardzo małe porcje , nie wszyscy goście dostają porcje na weselu,brakuje jedzenia nawet coli zabrakło, kucharz do niczego, kelnerki leniwe,podawanie posiłków jest w czasie gdy goście tańczą żeby mniej ludzi dostało. Właścicielka bierze pieniądze nie wiadomo za co nie może się najeść, nie liczy się klijent tylko pieniądze, jest OSZUSTKĄ. Miałam tam wesele i nie polecam nikomu ,omijać z daleka tą sale bo można się tylko wstydu NAJEŚĆ i nic więcej.

Norbii_83 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Paź 05, 2009 22:11   

Witam,
zapraszam do odwiedzenia strony domu weselnego Ambasador w Sławnie:

www.wesela-ambasador.pl

gamon49
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Paź 12, 2009 11:16   

Mieliśmy tu swoje wesele w lipcu tego roku i musze przyznac ze byłam zachwycona ,
Obsługa była świetna a jedzenie pyszne , Własciciele bardzo przyjaznie nastawieni , ze wszystkim szli nAm na reke i pod wzgledem organizacyjnym wszystko bylo dopiete na ostatni guzik , GORĄCO POLECAM TĄ SALE , JEST NAPRAWDE ŚWIETNA :mrgreen: :mrgreen:

MonikaL
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Paź 28, 2009 20:03   

m napisał/a:
Właścicielka dużo obiecuje a mało wykonuje. Jedzenie jest niesmaczne, są bardzo małe porcje , nie wszyscy goście dostają porcje na weselu,brakuje jedzenia nawet coli zabrakło, kucharz do niczego, kelnerki leniwe,podawanie posiłków jest w czasie gdy goście tańczą żeby mniej ludzi dostało. Właścicielka bierze pieniądze nie wiadomo za co nie może się najeść, nie liczy się klijent tylko pieniądze, jest OSZUSTKĄ. Miałam tam wesele i nie polecam nikomu ,omijać z daleka tą sale bo można się tylko wstydu NAJEŚĆ i nic więcej.

My rowniez nie do konca jestesmy zadowoleni z tej sali. Plusem jest to ze sala jest naprawde ladna i elegancka. Wesele sie udalo, jednak jest pare DUZYCH minusow, o ktorych trzeba pamietac. Jak juz wyzej wspomniano pani wlascicielka duzo obiecuje. Kiedy rezerwowalismy sale mowila ze pokoje beda wykonczone, droga wyrownana, a przestrzen wokol zagospodarowana. Apeluje o umieszczanie takich rzeczy w umowie, bo my sie przejechalismy okropnie i pani wlascicelka delikatnie zasugerowala ze mozemy ja cmoknac, bo przeciez podpisalismy umowe na sale a nie na pokoje. Final byl taki, ze nasi przyjezdni goscie musieli nocowac w Radomiu (chociaz zaproponowano nam rozlozenie dywanu w pokojach w stanie surowym, aby na materacach mogly polozyc sie dzieci:/), a o renegocjacji ceny z tytulu niedotrzymanych obietnic nie moglo byc mowy, zreszta kolezanka ktora poklocila sie z pania wlascicielka o wlasnie te obietnice dostala wypowiedzenie umowy ze stwierdzeniem, ze "cholota nie bedzie u niej robic wesel". Kobieta ma jakis problem z panowaniem nad swoimi emocjami, kiedy cos nie idzie po jej mysli.
Z drobniejszych mankamentow to na kuchni brakowalo naczyn, okapy nie byly podlaczone, wiec nie bylo zadnej wentylacji, a sala nie dysponowala zadna dekoracja.

Mam nadzieje ze wiekszosc z tych rzeczy juz ulegla zmianie, jednak jeszcze raz apeluje o spisywanie szczegolowych umow z takimi detalami jak np. co wchodzi w sklad mediow, bo my np. musielismy placic za pranie obrusow o czym nie bylo wogole mowy wczesniej.

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Lis 30, 2009 18:23   

Nie polecam sali w żadnym wypadku. Nie słuchajcie obietnic Właścicielki, bo ona nic nie robi. Jak ktoś z was pisał, że ma zrobic otoczenie (ogród, trawa, kostka brukowa) na nastepny rok, to jest kłamstwo. Ja u niej rezerwowałam salę w lutym 2008 i na wakacje 2008 miało być wszystko zrobione: ogród, oczko wodne, mostek, grill, utwardzony plac przed salą, parking na samochody, pokoje dla młodych i dla gości - jest koniec listopada 2009 i nie ma nic. Właścicelka jest po prostu oszustką. Miałam z nią przejście i ostrzegam wszystkie pary przed niemiłymi sytuacjami. Jak macie gdzie to uciekajcie byle by nie w Sławnie. Poza tym właścicelka podczas wesela ciagle się kręci i narzeka na wszystko, co nie wyglada ladnie w stosunku do gości, zapewniam was.... A z tego co czytam o cenach na 2010 to chyba delikatnie przesadza.....
Ostrzegam i nie polecam sali. Nie wierzę nikomu, kto pisze, że mu się podobało, bo to nieprawda.

mena 
Rozkręcam się

Data ślubu: 2010
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 11:44   

Miałam tam wesele, sala ładna, wesele się udało ale oczywiście nie obyło się bez spięcia z właścicielką. Tak jak już pisał Arno i MonikaL nie wolno wierzyć jej, dużo obiecywała, a nic nie zrobiła. Wynajęliśmy tą salę ze względu na pokoje, których okazało się że nie ma. Dodatkowo miał być piękny ogród i parking na samochody, a jest tylko trawa i wąski kawałek kostki. Właścicielka na 3 dni przed weselem oznajmiła, że pranie obrusów należy do nas, czego nie było w umowie. Postawiła nas pod ścianą, bo stwierdziła, że jak nam się nie podoba to możemy zrezygnować. To samo stwierdziła po weselu w kolejnym spięciu, moim zdaniem nie potrafii zapanowac nad własnymi emocjami. Do tego na kuchni brakuje dużej chlodni, są małe lodowko-zamrażarki, w które ciężko zmieścić przygotowane jedzenie. Posumowując sala ok, właścicielka straszna!!

Ewcia 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 11:03   

Hej. Ja już po swoim weselu właśnie na tej sali. Sama sala na wesele na ok 130 osób rewelacja. Trzeba tylko koniecznie włączyć nawiew (bardzo ładnie osusza salę i nie jest gorąco). Jeśli chodzi o płytki to ja w butach tanecznych czułam sie na nich ok ale w sandałach trochę sie ślizgałam. Układ sali moim zdaniem bardzo trafiony. Sala elegancka, my poza stołami wogóle jej nie ubieraliśmy.
Minusem jest brak wykończonego podwórka i pokoi na górze (ale nam nic takiego nie obiecywano). Właścicielka wydawała się dość "ostra" i obawialiśmy się o zdawanie sali ale właściwie wszystko było ok. Obyło się bez spięć.
Kucharka narzekała że nie ma dużej chłodni, ale chyba wszystko jej się pomieściło w lodówkach.
My salę możemy polecić. Jesteśmy zadowoleni.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu