Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Radom, ul. Warszawska 40
Autor Wiadomość
Dziuniek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 17:35   Radom, ul. Warszawska 40

Cytat:
Dane o sali:

1. Ilość osób mieszcząca się na sali: ok. 160
2. Opłata od talerzyka (dzieci połowa ceny). W cenę wliczona lampka szampana, tort i ciasto. Możliwe zamówienie wiejskiego stołu (dodatkowa opłata).
2. Parking: ok 25 pojazdów
3. Dane kontaktowe
tel. kom.: 602280499

4. Duży pokój dla pary młodej
5. Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: Tak
6. Inne:
- Na zewnątrz ławeczki z parasolkami i oczkiem wodnym, możliwy grill.
- Ochrona

Niedawno miałem wesele w tej sali. Pan przekonał nas swoim podejściem i profesjonalizmem. Pełna informacja już na etapie oglądania sali. Sala jest podłużna połowę zajmują stoliki a drugą orkiestra i parkiet. Miła obsługa.
Jak dla mnie same plusy. Polecam tą salę.

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 08:39   

to może troche minusów :evil: . Dla uwiarygodnienia powiem,że byłem tam dwa lata temu (okropna duchota była) i w tym roku też byłem. Parnking faktycznie troche mały, ogórd ładny, ale tu zdecydowanie dla mnie za mały, a sala nie uważam by pomieściła 160, gdyż jak się bawiłem na obu weselach przy 120 osobach to chyba maksimum.

presariof500 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 10:04   

Jeśli chodzi o te salę to moim zdaniem w porównaniu do innych sal na których można zrobić wesele na ok. 100 jest naprawdę oki. Pan podchodzi do klienta bardzo profesjonalnie. Już na samo wejście pokazał nam menu (co na innych salach zdarzało się, że ukrywali) i jest naprawdę konkretny. W tej chwili jest świeżo odnowiony parkiet, zrobiona dekoracja na stałe w kolorach beż z bordem i cena też jest super bo 150zł od talerzyka i w tym jest wszystko Para Młoda wstawia tylko alkohol. A właściciel naprawdę super nam dał zniżkę ponieważ maja siostra rodzona miała tam wesele :)

MagdaAnna 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Sty 13, 2011 19:24   

Przepraszam, a czy ktos moze się zdjęciami tej sali podzielić? mail: magnato@o2.pl

Ana_87 
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 15:28   

Nasze wesele też odbędzie się na tej sali. Będzie ok. 80 gości więc sala jak dla Nas zupełnie wystarczająca. Czysto, niedrogo, Pan właściciel rzeczywiście konkretny i miły, a co do reszty przekonamy się po weselu :)

Kamcia 
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Sie 07, 2011 12:07   

Fajna sala, bawiłam się tam kiedyś. Sala taneczna połączona z jadalna. Czyste łazienki, ładny wystrój mimo odstraszającego widoku sali z zewnątrz.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu