Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Radom, ul. Jastrzębskiego 3
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 10:13   Radom, ul. Jastrzębskiego 3

1. Adres: Radom, ul. Jastrzębskiego 3

2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 170

3. Cena- a) Sama sala: 3000zł + media
b) Z obsługą: 120zł/os.

4. Parking: jest duży

5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: (0-48) 367-13-20
b) Mail: -

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: jest
b) Kuchnia wyposażenie: jest, dobre
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: Tak
d) Inne: -

7. Ocena: 4+ Ładna sala, widać salę taneczną z jadalnej. Duża kuchnia z niezłym wyposażeniem. Ogólnie robi dobre wrażenie.

8. Strona WWW: brak

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

Ewcia 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 12:34   

Nam powiedzieli, że wesela tylko z obsługą i 125 zł od osoby, ale w tym ciasta, tort i napoje :)
Sala taneczna to przedłużenie sali jadalnej.
Sala praktycznie ubrana na stałe więc nie trzeba dodatkowych dekoracji.

ania1982
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Mar 27, 2008 11:37   

Sala ładna i rzeczywiście robi wrażenie ale właścicielka niezbyt miła i nawet marudna, sama sala nie ma możliwości, (chyba że w okresie maj, listopad) a jeśli bardzo by ktoś chciał swoją obsługę to cena wynajmu samej sali na rok 2009 to 3500 zł + media, to chyab lekka przesada.

Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 15:49   

Rzeczywiście cena 3500zł + media za tą salę to przesada. Jest ładna, ale sam widziałem kilka ładniejszych i dużo tańszych. Już nie mówię o tym, że jak w grudniu pytaliśmy się o cenę było to 3000zł + media, a z obsługą 120zł/os. Teraz jak widzimy ceny rosną w zastraszającym tempie :|

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 02:08   

Też tam byłam, pani bardzo miła, była możliwość wynajęcia samej sali, kwestia dogadania się. Sala ładna, ale chyba taneczna ciut przy mała, chociaż zależy na ile osób. Ogólnie mi się podobała.

Róża 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Paź 31, 2008 08:22   

Witam wszystkich :) Tak się właśnie składa, że szukamy z narzeczonym sali na wesele, na jesień przyszłego roku, i sala na Jastrzębskiego, z oglądanych przez nas (a było ich już bardzo dużo), bardzo przypadła nam do gustu. Właściciel (my akurat rozmawialiśmy z panem) wydaje się człowiekiem konkretnym, ale w miarę elastycznym, sala jak dla mnie bardzo, bardzo ładna, zrobiona z gustem i ze smakiem. Wystrój bardzo ładny, stonowany i zgrany. Sala taneczna i sala jadalna to jeden prostokąt, na czym tez nam zależało. Generalnie dla mnie ogromny plus, bardzo ładny ogród i wystrój także na zewnątrz. Kiedy ją oglądaliśmy było nakryte na 145 osób, ale jest tez możliwość zrobienia mniejszego wesela. Dla mnie super :)

Mam jednak pytanie, czy ktoś miał tam wesele, i mógłby coś powiedzieć o jedzeniu, obsłudze? Na stołach wyglądało bardzo ładnie, ale wiadomo, że lepsze są miejsca sprawdzone, więc jeśli ktoś słyszał jakieś opinie, to będę wdzięczna :)

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 20:36   

Na ile osób robisz wesele? My planujemy na ok.80 i zastanawiam się, czy jest sens w ogóle oglądać (nie wiem czy wynajmą na tyle osób)

Róża 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Lis 01, 2008 21:02   

No hej, myślę, że nie będzie problemu, rozmawialismy z właścicielem wlaśnie na ten temat, bo sami możemy mieć około 80 osób, jest wtedy tylko różnica w cenie, powiedział nam, że jeśli będziemy miec ponad 100 osób (nie licząc dzieci) to wtedy mamy cenę 130 zl, a jeśli poniżej to 140, ale poza tym ok :) Moim zdaniem sala jest za mała na 170 osób.

A na kiedy plnujecie? Znasz może kogoś kto miał tam wesele? Zależy mi na czyjejś opinii :)

Luneme 
Zadomawiam się

Wysłany: Sob Lis 01, 2008 22:10   

Wybraliśmy 18.09.2010 więc mamy jeszcze sporo czasu :)
Za dziecko liczą jak za osobę dorosła?

Róża 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Lis 02, 2008 12:41   

Za dziecko 50% :) tylko sprawdzę, i powiem później dokładnie do jakiego wieku, chyba do 10 lub 12 lat .

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Lis 09, 2008 11:49   

Byłam oglądać tą salę.Rzeczywiście ładna,wystrój na stałe,więc nie trzeba dodatkowych dekoracji.Dla mnie jeden malutki minus to ten,że na sali tanecznej są filary :| No a my z narzeczonym poszukujemy sali na której by nie było żadnych filarów na środku.Ale sala naprawdę bardzo ładna :>

Luneme 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Lis 10, 2008 12:28   

Byłam 2 tygodnie temu. Sali nie udało nam się obejrzeć w środku, bo nie zastaliśmy właścicieli. Jeżeli chodzi o zewnatrz to obok pasły się koniki, budynek taki sobie, ściany już trochę brudne.
Kiepski dojazd, okolica taka sobie, fajna fontanna na środku podwórka.
Dla mnie jednak za daleko

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu