|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 00:33 "Jawor", Lesiów
|
|
|
|
1. Adres: Lesiów
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 300
3. Cena- a) Sama sala: nie ma możliwości
b) Z obsługą: 130zł/os
4. Parking: -
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 509-504-202 / 509-504-201
b) Mail: -
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: -
b) Kuchnia wyposażenie: nie dotyczy
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: -
7. Ocena: -
8. Strona WWW: brak |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
yagoo
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 18:01
|
|
|
|
Witam
Odnosie sali weselnej JAWOR to musze wam powiedzieć ze pełen profesjonalizmy. Miałe ostatnio tam swoje wesele i musze sie przyznać ze nie mogłem sie do niczego doczepić pod względem organizatorskim. tak jak Mathie napisał 130 zł od osoby ale powiem krótko warto było. Dodam moze jeszcze ze w tej cenie macie prawie wszystko nie wliczając ciast, wódki i tortu aczkolwiek pewnie jest możliwość tzw. full servis. Obsługa była w pełni profesjonalna i potrafiła sie zgrać z orkiestra. Jedzenie przepyszne i polecam wam zamówienie wiejskiego stołu istna uczta dla gości.
Sama sala konsumpcyjna jest olbrzymia i widać z niej sale taneczną. Do tego jest jeszcze oddzielna sala gdzie mozna posadzic male dzieci. dodatkowo jest sala kominkowa gdzie mozna usiąść i spokojnie pogadać
rewelacyjny ogrod ławeczki, hustawki i alejki między drzewami i parking, który jest strzeżony!!!
do tego hotel z 14 bodajze pokojami i mozliwością zrobienia 1-2-3-a nawet czwórki i co chyba nikogo nie zdziwi pokój dla mlodych jest gratis :):)
Jaki mi sie jeszcze cos przypomnie to wam napisze. Naprawdę jeżeli miłbym komuś polecic sale to własnie tam. Dwie panie które to prowadza to o ile sie nie mysle to pani ela i ula, ale nie jestem pewnien
ps. jezeli ktos z was mial tam wesele to powiedzie jak bylo bo jestem ciekawy czy to tylko moje spostrzeżenia czy wy też byliście zadowoleni?? |
|
|
|
 |
yagoo
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 18:03
|
|
|
|
a własnie zapomniłem wam powiedzieć ze ta sala z tego co rozmawialem z właścicielami to jest od niedawna i powstawała od zera wiec wszystko jest nowiutkie w środku :):) |
|
|
|
 |
skrzyneczka2
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 09:41
|
|
|
|
| Jawor...hmmm rzeczywiście sala nowa- ładna, ale bez rewelacji . ....teraz prawie wszystkie są śliczne. dookoła za to dużo miejsca-ławeczki huśtawki itp. parking tez dosyć spory. Byłam tam w sobote na weselu więc ocena z perspektywy gościa. Sala fajna na wesela tak ok 200-250 osób jeśli mniejsze to na sali będzie "echo" hehe. I obsługa...no cóż jeśli już naszła ich wena to potrafili zadbać o gościa, ale bywały momenty,żę na sali nie było ani jednego kelnera. co prawda jak ktoś miał ochote na kawę lub herbatę to można było sobie samemu zrobić bo był stół w tym celu przygotowany, ale cóż jak to na weselu nie wszyscy chodzą "prosto z filiżankami po sali zwłaszcza jeśli się siedzi na drugim końcu.jakoś szczególnie sala mnie nie zachwyciła. no i troszke smutno udekorowana była bo było sporo elementów w kolorze zgniłej zieleni:/ |
|
|
|
 |
hermeska
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 17:07
|
|
|
|
| Zgodze sie z toba w zupełnosci. Ja ogladałam ta sale z perspektywy pani mlodej i odrazu co mnie odrzuciło w tej sali to połączenie tych kolorów - zgniłej zieleni i ciemnego brązu. Według mnie sala weselna powinna byc w jasnych kolorach. Bedac w tej sali czuje sie przygnebienie, a to juz oznacza ze cos w tej sali jest nie tak. Ale coz, to jest tylko moja prywatna opinia. |
|
|
|
 |
ania_babe1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 20:43 Jawor
|
|
|
|
Ogladałam ta salę, bardzo mi sie spodobala, mozna urządzać studniowki wiec na ok 300 osob, parkiet do tanca, od zewnatrz bardzo ładnie wygląda, jest gdzie wyjsc na zewnatrz laweczki, na gorze 15 pokoi 40 zl za os a dla pary mlodej jak zwykle gratis- niestety za standard sie placi - na 2010 rok powiedziano nam 180 zl za os + 60 zl poprawiny. szukam dalej.. |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 21:48
|
|
|
|
| Wie ktoś może czy można wynająć samą salę ze swoimi kucharkami i kelnerami i ile kosztuje doba hotelowa? |
|
|
|
 |
kropka82
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 23:09
|
|
|
|
| Nie ma mozliwości wynajęcia samej sali. Podobno właściciele raz tak zrobili i stwierdzili, że nigdy więcej. Niestety nie wiem jakie są ceny pokoi. |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 19:47
|
|
|
|
Sala piękna, ja nie mogłam się do niczego przyczepić jeśli chodzi o ten dom weselny - ale niestety ma to swoją cenę... jak dla mnie za drogo |
|
|
|
 |
misia84
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 13:22
|
|
|
|
| Jakie są ceny na 2011?Sala ładna. Ciekawa jestem jak budynek wygląda z zewnątrz i czy jest tam jakiś ogród? |
|
 |
misia84
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 12:10
|
|
|
|
Ja wkrótce będę rezerwować właśnie tę salę .Jest piękna, duża, elegancka, właśnie takiej szukałam. Jeśli chodzi o kolory nie rozumiem waszych wypowiedzi. Ściany fakt, że są w odcieniach brązu, ale są to jasne, ciepłe brązy.Lampeczki w suficie na sali tanecznej dodatkowo wydobywają ciepło sali.36 miejsc noclegowych,pokoje 2,3,4 osobowe,w każdym łazienka.Na sali tanecznej parkiet, na sali jadalnej płytki w różnych odcieniach beżu.Krzesła drewniane w kolorze zieleni.Właścicielka dekoruje salę i stoły, żywe kwiaty-rodzaj zależy od miesiąca.Ja w sierpniu będę miała róże |
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 12:20
|
|
|
|
byłam, zobaczyłam:) w poprzednią sobotę byłam na weselu a wczesniej byłam również w lipcu...sala bardzo ładna, kolory brażowe ale raczej w odcieniach beżu i wcale nie są to ciemne kolory!!obsługa ekstra profesjonalna!!a ten stół z kawą i hebatą mnie osobiście bardzo się podobał a jak ktoś nie był w stanie zrobić sobie herbaty sam to można było poprosić i obsługa zrobiła życząc smacznego:)jedzenie dobre, stoły zastawione tak więc nikt głodny nie chodził:) jedyne co to stroiki z kwiatami były piękne choc niskie i ciut przeszkadzały bo nie widac było osób naprzeciwko...a i jeszcze rozmawiałm z kamerzystą i powiedział ze mogłąby być sala lepiej oswietlona ale jak dla mnie to dobrze było.
a i sala taneczna duża i przestronna, są filary ale tak bardzo nie przeszkadzały...no i oczywiście parkiet, dużo miejsca dla zespołu
jest też taki kącik z kominkiem i fotelami gdzie można sobie usiąśc i wypić kawkę:)
parking spory, jak bedzie mało miejsca tak jak w przypadku wesela na którym ost. byłam wydzielono miejsce z boku...duże podwórko, huśtawki ławki
jednym słowem całkiem sympatycznie.
z tego co wiem to dość droga sala bo znajoma co robiła teraz wesele zapłaciła 150zł za osobe a w nast. roku chyba jest 170wiec jak dla mnie dość drogo... |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|