|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 00:09 "Cyganeria", Skaryszew, ul.Piaseckiego1
|
|
|
|
1. Adres: Skaryszew, ul.Piaseckiego 1
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: od 50 do 500 ponieważ jest 4 sale
3. Cena- a) Sama sala: istnieje możliwość
b) Z obsługą: -
4. Parking: na 300 samochodów
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 607 268 836
b) Mail: cyganeria@cyganeria.pl
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: 80 pokoi
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: Tak
d) Inne: -
7. Ocena: -
8. Strona WWW: Strona villi "Cyganeria"
Pogrubienie to uzupełnione informacje przez właściciela sali.
Ta firma znajduje się w naszej bazie firm www.slubiwesele.radom.pl . Klikając w poniższe zdjęcia możesz przejść na stronę bazy i obejrzeć zdjęcia w wyższej rozdzielczości.
|
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
| |
|
|
|
 |
magda_j
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 22:13
|
|
|
|
Hej. Parę dni temu oglądałam z narzeczonym sale w Cyganerii i bardzo spodobała nam sie jedna z nich. Byliśmy bardzo szczęśliwi bo dowiedzieliśmy ze nie tylko miejsce jest ładne, cena przystępna to jeszcze w dodatku jest dużo terminów na 2009 rok. Problem jest tylko taki ze ktoś ze znajomych ostrzegł nas dziś że czasem organizatorzy wynajmują 2 sale weselne jednocześnie, goście się mieszają i wtedy nieciekawie jest. Ja bardzo chciałabym tego uniknac bo nigdy nie wiadomo kim są te osoby 'z sali obok'. Jednakże pracownica cyganerii podczas oprowadzania nas po tym miejscu powiedziała ze nigdy nie organizującą dwóch dużych wesel jednocześnie wiec nie mamy co sie martwic. Ma ktoś może jakieś doświadczenia i może potwierdzić ze nie maja w zwyczaju wywijać jakiś numerów i nie pojawi sie kolejne 120 osób na sali obok bo to co uslyszalam od znajomych ('ze podobno...') trochę zepsuło mi szyki i zastanawiam sie poważnie czy nie szukać dalej (a nie chce mi się bo Cyganeria bardzo mi się spodobała...).
Wielkie dzięki za odpowiedz! |
|
|
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 24 Gru 2007 Posty: 57 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 16:14
|
|
|
|
Wiem, że rada banalna ale... może poprostu warto zaznaczyć w umowie, że sala obok nie zostanie wynajęta na ten sam termin. Nie zabezpieczy to Was w stu procentach, ale może troche uspokoi a i właściciel się wtedy dwa razy zastanowi zanim wywinie taki numer
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 09:56
|
|
|
|
Ewa masz rację w tym momencie.
| magda_j napisał/a: | | trochę zepsuło mi szyki i zastanawiam sie poważnie czy nie szukać dalej (a nie chce mi się bo Cyganeria bardzo mi się spodobała... |
Magda, jeżeli chcesz być pewna w 100%, że nie wywiną takiego numeru zrób jak pisze Ewa. Zapytaj się najpierw, czy takie praktyki mają miejsce. Może robią tak oficjalnie, tylko nikt o to nie pyta Jak powiedzą Ci, że nie mają tego w zwyczaju to poproś o dopisanie jakiegoś punktu w umowie, który zobowiązywał by ich do nie urządzania drugiej imprezy w czasie Waszego wesela. Podczas, gdy nie wywiązali by się z umowy zwracają całą kasę za wynajęcie sali. Wtedy na pewno nie oszukają |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
Majka
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 22 Gru 2007 Posty: 358 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 15:55
|
|
|
|
| Z tego co słyszałam od osoby, która była tam w zeszłym roku na weselu to faktycznie organizowane bywają dwa wesela w tym samym czasie, a goście weselni spotykają sie wtedy przy toaletach. Tamci goście akurat byli na tyle "trzeźwi", że podobno nikt nie mylił imprez, ale to różnie może być... |
|
|
|
 |
anulka.r
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 15:15
|
|
|
|
hej. ja miałam wesele w Cyganerii tydzień temu i bardzo sie bałam ze coś będzie nie tak ale było super. wszystkim sie bardzo podobało i obsługa też była bardzo miła i pomocna. pani właścicielka pomogła nam w sporządzeniu menu dania gorące i przystawki goscia smakowały. ploecam wszystkim z całego serca. pozdro |
|
|
|
 |
Paulina
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 00:15
|
|
|
|
Mysle, ze nie zgodza sie na zablokowanie jednej z sal. Moze ewentualnie tej mniejszej.
Duza sala jest naprawde duza! No i na pewno robi wrazenie.
Ale dla mnie mistrzowska byla ta mala salka. Bardzo elegancka i gustownie urzadzona. Sliczne, subtelne dekoracje i bardzo przyjemna atmosfera. Ale ze wzgledu na ryzyko "konkurencji" z wielgachnym weselem odpada.
No i wlascicielka byla BARDZO niemila. Sprawiala wrazenie, jakby robila łaskę, ze w ogole z nami rozmawia. |
|
|
|
 |
marta1985
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 20:12
|
|
|
|
Cześć,
byłam na weselu w 06.2008r. u znajomych.Były dwa wesela jednocześnie, ale to wcale nie przeszkadza.
Ale dużym minusem jest bardzo mała ilość jedzenia, przystawki nie są uzupełniane, a dania gorące są maleńkie, panowie raczej byli głodni |
_________________ marta |
|
|
|
 |
panna
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 20:37
|
|
|
|
| JA ZALICZYŁAM TAM DWIE IMPREZY DRUGĄ TYLKO DLATEGO, ZE TO BYŁO WESELE NA KTÓRYM PO PROSTU NIE WYPADAŁO NIE BYC ,ALE PO KOLEI IERWSZY TO SYLWESTER POJECHAŁYŚMY OSOBIŚCIE WPŁACIĆ PIENIĄDZE ZA SALKĘ VIP CHWAŁA ,ZE NIE BYŁO MIEJSCA NA TZW NORMAL.WŁAŚCICIELKA WIELCE NIEZADOWOLONA CALE SZCZĘŚCIE POJAWIŁ SIE WŁAŚCICIEL TROCHE BARDZIEJ PRZYJAZNY.MENU OBRZYDLIWE OKRESIE PTASIEJ GRYPY KURCZAK POGANIAŁ INDYKA BRAKOWAŁO TYLKO UDEK W CZEKOLADZIE , TO ZE DANIA TRAFIALY ZIMNE TO POMIJAM, A O TYM ZE OD 10 TYLKO JEDNA TOALETA BYŁA CZYNNA TO POMIJAM POZOSTAŁE PRÓBOWAŁ UDROŻNIC HYDRAULIK.ODLICZANIE DWUNASTEJ TO TOTALNA FARSA , A FAJERWERKI TO BRAK ORGANIZACJI LUDZIE GANIALI OD DRZWI TO DRZWI I SZUKALI WIDOWISKOWEGO PODWÓRKA.WESELE TO TEŻ POMYŁKA OCZYWIŚCIE ZE ROBIĄ DWA NARAZ , TO ŻE NIE UZUPEŁNIAJĄ PÓŁMISKÓW TEŻ ,JEDYNA NADZIEJA W TYM ZE ZABEZPIECZYCIE DUŻO ALKOCHOLU TO GOŚCIE RESZTĘ MOŻE ZAPOMNĄ |
|
|
|
 |
maniak
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 10:56
|
|
|
|
| Byłam tam na weselu, ale jakis czas temu i nie bardzo było co zjeść może teraz sie zmieniło, nie wiem. |
|
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 20:40
|
|
|
|
| Bylam tam na weselu na poczatku czerwca, nie jest prawda ze mozna spotkac innych weselnikow z sali obok, ja nie widzialam nawet gdzie sa te inne sale, a toaleta byla tylko dla naszego wesela. Sala jadalna bardzo ladna, ale do tanca beznadziejna, mala, ciasna i ciemna. Jedzenie nawet dobre, nie moge sie zgodzic z opinia ze malo, dania gorace naprawde byly duze, zadnego do konca nie dalam rady dojesc. Ogolnie wrazenia pozytywne gdyby nie ta sala do tanca. |
|
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 10:14
|
|
|
|
Nie byłam tam na weselu, ale znam to miejsce z imprez sylwestrowych i itp. Jeśli chodzi o jedzenie, czy będzie smaczne czy też trochę mniej zależy od aktualnego kucharza, bo zmieniają się, są donajmowani w zależności od imprezy, także do końca nie wiadomo na co się trafi. Na ostatnim sylwestrze słabe było to, że części potraw podawane były na osobnych półmiskach i np. pani kelnerka przyniosła mięso a ziemniaki za 15 minut i kiedy już się pojawiły to nie były już potrzebne... Jest tam w sumie 4 sale, więc to czy goście będą się spotykać zależy czy wesela są na 2 salach obok, czy na tych skrajnych. Duża sala jest trochę kiczowata, nie wiadomo w jakim stylu, chyba nie mogli się zdecydować na konkretny wystrój to dali wszystkiego po trochu
Plusem jest to, że można zamówić salę kilka miesięcy przed weselem, jeżeli komuś zależy na czasie, bo mogą być w jednym terminie 2 - 3 wesela. |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|