Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Casyopea" Małęczyn, ul.Makowska 17
Autor Wiadomość
zuzia81 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:25   

Ja oglądałam pokoje i jest ich 5, więc to już od ciebie zależy ile osób tam umieścisz.
Moim zdaniem spokojnie można zaplanować np. 4 osoby w jednym pokoju (małżeństwo i 2 dzieci).
Tym samym masz nocleg dla 20 osób ;-)

misia84 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 12:30   

Byłam oglądać tę salę miesiąc temu i facet tłumaczył, że ma tylko 5 miejsc noclegowych,żeby tak tylko dzieci położyć, ale można dostawić łóżka polowe i upchnąć więcej osób.Mnie się takie rozwiązanie nie podoba.Zależy jeszcze ile ktoś ma osób z noclegiem, ja mam 30.

misia
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 22:18   

Ja tam miałam swoje wesele w sierpniu. Byliśmy umówieni z właścicielem na 6 dań gorących i 9 przekąsek, pytaliśmy czy to wystarczy więc zapewniał nas że będzie aż za dużo i że pewnie jeszcze zostanie, a tym czasem po weselu dowiedzieliśmy się że goście byli głodni. Jeśli chodzi o pokoje to są chyba 3 albo 4. Mieliśmy mieć wszystkie do dyspozycji, yak nam obiecał(bo mieliśmy dużo przyjeznych gości), ale wolnych było 3 bo jeden okazało się,że zajęli kelnerzy. Tak właściwie to tylko dzieci tam spały.

Paulina
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Cze 03, 2009 19:26   

Czy ktos mial tam wesele lub byl na weselu w tym roku? Jak sie sprawy maja?

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 15:54   

Osobiście ta sala mi się nie podoba, jak dla mnie bez klimatu, surowe wnętrze. Łazienki na sali do tańca z drzwiami otwierającymi się na parkiet. Brzydkie metalowe krzesła i brak zagospodarowanego miejsca w około. Zależy jeszcze co się komu podoba ale ja nie polecam.

Paulina
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Cze 10, 2009 20:23   

Wnetrze akurat nam sie podoba, chociaz pomysl z lazienkami sredni.

Okolica tez srednio nas interesuje, bo slub mamy pod koniec pazdziernika, wiec ani nikt nie bedzie sie specjalnie przechadzal, ani nie bedzie widno ;)

Chodzi mi przede wszystkim o obsługe i jedzenie!

Gość Weselny
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lip 19, 2009 13:59   

Witam wszystkich ostatnio byłem tam na weselu jako gość no i młodzi mieli "pecha", byla awaria brakło prądu- 1,5 godziny!!! dziwne ze taki lokal nie przygotowany jest na różne okoliczności, bo już wcześniej miała miejsce taka awaria. 30 stopni na zewnątrz a w sali 35 stopni, goście się rozpływali!! zero powietrza zadnego wiatraka, klimatyzacja zamontowana ale przy włączeniu wszystkich wysadzało korki. wszyscy goście woleli siedzieć przed budynkiem, teren wokół niego niestety niezagospodarowany, kiepskie ławki i do tego suche krzaki!!! jedzenie nisepecjalne:( ZMIENIĆ KUCHARZA KONIECZNIE!!! napoje ciepłe pewnie w ciągu dnia prądu tez nie było. A porcja lodów, jak ktoś pisał wcześniej, pucharka nie pobrudziła:) na szczęście orkiestra ratowała sytuację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kathrin
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lip 26, 2009 11:58   sala weselna ,,Casyopea" w Małęczynie

W lipcu 2008 r. odbylo sie na tej sali moje wesele i jestem zadowolona z calego wesela. Sala super i wlasciciel zajebisty. Tylko wtedy kucharz i obsluga byla chamska. Ale 25 lipca 2009 r tez bylam na weselu tam i musze powiedziec ze ten nowy kucharz zajebiscie gotuje i obsluga zajebista o wiele lepsza niz na moim własnym weselu.Dania swieze gorace i duze porcje a obsluga sprawna i mila. Sale polecam w 1000%

kathrin
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lip 26, 2009 12:02   Sala weselna ,, Casyopea" w Malęczynie

Kucharz ktory gotowal w 2008 r do dupy nawet nie ma pojecia o gotowaniu i nadaje sie co najwyzej na zmywak.Obsluga ten sam poziom co kucharz.
Kucharz ktory gotuj teaz w 2009 roku zajebisty jedzienie wysmienite a obsluga na najwyzszym poziomie.

no name
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Lip 29, 2009 17:07   

kathrin - czyli EWA Waniek WŁAŚCICIEL LOKALU CASYOPEA!!!!!! Skończ pisać takie głupoty bo żenisz ze swoim mężem Jackiem taką chałę że aż musisz ratować opinie na forum i podszywać się pod NIBY klienta. Współczuje ludziom którzy w tej stodole będą mieć wesele.

guliwerek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Lip 30, 2009 22:31   

No tak wszystkich przecież nie zadowolisz. Zawsze znajdzie się ktoś
komu coś się nie będzie podobac. :/ Byłem gościem na weselu 25.07 :)
Osobiście stwierdzam, że jedzonko jest przepyszne, :lol: chyba jest tu na forum
mowa o roznych kucharzach. Zgodze sie z opinia ze obsluga na weselu
jest do bani - chodzące gbury, gbury i jeszcze raz gbury(zero uśmiechu, niechec do
gosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) Inna natomiast na poprawinach,
bardziej uprzejma, pomocna, sympatyczna i przede wszystkim
uśmiechnieta.
Właściciel osoba przemiła - można sie z dogadac, nie robi
problemow.Oby wiecej takich wyrozumialych osob!!!

bronek_net 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 21:54   

Wszystkie oszczerstwa na temat lokalu Casyopea pisze zwolniony kuchasz ( do dupy ).
Ja to potwierdzam, bo pracowałem tam jako kelner, ale nie wypisuję niestworzonych historii na temat właściciela i jego lokalu.
Chcecie usłyszeć prawdziwą historię na ten temat to porozmawiajcie z ludżmi, którzy tam byli na weselach.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu