Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Zuzanna na Traugutta
Autor Wiadomość
andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Wto Gru 01, 2009 22:10   Salon Zuzanna na Traugutta

a co powiecie na ten salon ???
Ja dwa razy czesałam się tam i byłam i raz miałam robiony makijaż i byłam bardzo zadowolona, ale ciekawa jestem waszej opinii kobietki

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 18:17   

ja tam sie czesalam, w sumie zadowolona bylam :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 16:46   

Malowała mnie tam jedna pani. Makijaż całkiem niezły, gdybym chciała poprzyczepiałaby mi wszystko, łącznie z cekinkami w kącikach oczu :D oczywiście kwestia gustu. Pani bardzo elastyczna, ładnie podkreśla oko. No i szalona bardzo:) pozytywnie na szczęście:)

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 21:35   

jestem zrozpaczona po wizycie w salonie, miałam tam wybrać się w swoim Wielkim Dniu :cry: . Fryzura kompletnie nie taka jaka chciałam mimo iż pokazałam na zdjęciu (miał być bardzo prosty i skromny koczek) a zrobiono mi mega połyskującą i poplątaną kombinację. makijaż ładny ale za mocny, mimo iż poprosiłam o delikatny, jak do ślubu a nie wieczorowy, nio i niestety dostałam uczulenia od podkładu.
podłamałam się, nie wiem gdzie się udać,
znajoma poleca mi salon Euforia, ale ja kompletnie nie wiem, poradźcie mi kobietki, proszę

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 21:45   

widać zmieniło się w tym salonie, więc proszę o pomoc

anesia89 
Zadomawiam się

Data ślubu: 04.06.2011
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 22:21   

andzik1109, słuchaj polecam ci kleopatre na okulickiego,zapisz sie jak najszybciej ,pani ela robi delikatne makijaze a zaraz przepiekne, bedziesz przepieknie wygladac ,polecam,wszytskie moje kolezanki tam sie malowaly na swoje wesele,cudownie pani ela maluje i makijaz trzyma sie cala noc:)

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 22:34   

anesia89, dziękuję ci ślicznie

anesia89 
Zadomawiam się

Data ślubu: 04.06.2011
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 23:09   

andzik1109, wstawilam troche fotewk z targow slubnych ,mozesz zobaczyc zdjecia, wejdz na salon klepoatra, pani9 ela zrobi ci makijaz jaki chcesz jesli ma byc delikatny bedzie delikatny, i dodalam zdjecia makijazy w salonie iguana ,mozewsz zobaczyc

baka 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 20:45   Salon Zuzanna

Powiem tak salon Zuzanna totalne dno, salon przejela inna właścicielka, która z zawodu nie jest w ogole kosmetyczką robi to co umie oczywiscie okropnie, odradzam korzystania z salonu usługi kosztują bardzo drogo ,szkoda pieniędzy. Byłam raz i sie rozczarowalam strasznie Pani niby kosmetyczka powiedziala ze jest z zawodu rechabilitantką nie dosc ze brwi regulowala ponad 30 min to zrobila mi przerwe czekam teraz az odrosnie wyskubane brwi dzióra po srodku i zle zrobiona henna. Odradzam takich usług poprostu tragedia!!!!!!!!!!!

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 09:54   

byłam wczoraj w tym salonie... TRAGEDIA!!
weszłam, siedziały 3 panie, ani dzien dobry ani nic... chciałam zrobic sobie regulacje i henne brwi i od razu powiedziałam ze chce aby nadała mi ładny kształt łuku. Ona na to że dobrze, ze postaramy sie zeby było ładnie itd, ogolnie mila.
nałozyła henne, pozniej nie mogla znalesc przez 5 minut pensety, ale to pół biedy. wyrwała brwi i każe mi sie oglądać. i ja masakra, gorzej było niz jak sama sobie robie, tzn w ogólnie nie nadała mi kształtu były po prostu proste:/, po czym mówi że przeciez ona zrobiła jak umie. a na przeciwko mnie wisiał plakat z dziewczyna która miała pięknie wyregulowane brwi:/ az sie wkurzyłam.
później z tego wzgledu ze jest tam tez fryzjerka a za mna chodzi rozjasnienie z przedu włosów na szerokości może 5cm i na długości może 4-5 cm kawałeczka włosóe, dosłownie minimalnie. więc mysle zapytam się. tak spodziewałam się ceny w granicach 25 zl-30 góra. a ona wypala 70-80 zl!!!!!!
normalnie scięło mnie z nóg :/ !! więc podziękowałam i wyszłam. nawet nie odpowiedzialy dowidzenia a za regulacje i henne zaplaciłam 20 zl!!
nie polecam zupełnie, zero pojęcia profesjonalizmu, kultury ze wzgledu na te dzien dobry i dowidzenia:/

presariof500 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 15:00   

Ja też byłam w tym salonie raz na obcięcie grzywki i przez 3 miesiące chodziłam w opasce bo w żadną stronę się włosy nie układały.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu