Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Beata koło Katedry
Autor Wiadomość
dycia25 
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.09.2011
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 22:12   

ja czesałam się teraz jako gość na wesele i zapłaciłam 90 zł ale fryzura trzymała się bez zarzutów nawet na poprawinach koleżanka jako pani młoda zapłaciła też 90 zł i też była zadowolona ja mam długie i gęste włosy i zazwyczaj siedzę na fotelu ok 1,5h-2h a tu szybciutko chyba 50 min i już :) jeszcze załapałam się na zdjęcie mojego upięcia do albumu :) miła i przyjemna atmosfera polecam:)

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Maj 15, 2010 18:13   

Dycia a mogłabyś mi na PW wysłać zdjęcie??? Powiedz jeszcze kto Cię czesał???

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 20:57   

Ja jestem zachwycona;)

Mialam plan na kręcone włosy jakoś fajnie upięte, a wyszedł koczek, romantyczna fryzurka, która trzymała się cała noc;) Jak ją zobaczyłam to az ucałowałam p. Beate.
Zapłaciłam 120zł.

Polecam!!!!!!

skrzyneczka2
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 13:08   

Również czesałam się w salonie Beata. Jestem baaardzo zadowolona z fryzurki ślubnej. Czesała mnie Pani Ewa i zapłaciłam 100zł za hiszpańskiego koka.Polecam.

Ewcia 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 14:11   

Ja też czesałam się u Pani Ewy. Byłam najpierw na próbnej, i po niej pojawiło się mnóstwo wątpliwości. Przemyślałam, powiedziałam Pani Ewie o małych zmianach i z tej ślubnej byłam już baaaaaaaaardzo zadowolona :D
Fryzurka piękna, pasująca do mojego charakteru i bardzo trwała.
Szczerze polecam.

WIATRACZEK 
Lubię tu być

Data ślubu: 23 lipiec 2011
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 11:55   

a orientujecie sie jak jest w tym roku w tym salonie?? ile wczesniej trzeba sie zapisywac?? i jak ksztaltuja sie ceny??

kasiunia8423 
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 23:58   

WIATRACZEK napisał/a:
a orientujecie sie jak jest w tym roku w tym salonie?? ile wczesniej trzeba sie zapisywac?? i jak ksztaltuja sie ceny??

Koleżanka zapisywała się prawie 2 miesiące przed ślubem. Ceny kształtują sie od 70 do 200 zł - w zależności od oczekiwań klientki ;)

dula 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 14:26   

A ja niestety mam nieprzyjemne doświadczenie związane z fryzurą na wesele. Udałam się do salonu pani Beaty zasugerowana pozytywnymi opiniami przeczytanymi tutaj.
Jednak ustalenia na tydzień przed weselem były inne niż efekt końcowy - miałam mieć włosy rozpuszczone, pofalowane, skierowane na jeden bok - z salonu wyszłam rozpłakana z upiętymi włosami. Mój brat stwierdził, że kształtem moja fryzura przypomina głowę ufoludka, a samą fryzurę nazwał "pasem startowym" :) Dziś się z tego śmieję, ale w sobotę byłam załamana.
Gdybym nie zareagowała w trakcie czesania wyszłabym w koku a'la babcia z dopiętym sztucznym warkoczem.
Pani Beata nie przejmując się zupełnie tym, że mam łzy w oczach powiedziała arogancko,że jak mi się nie podoba to myjemy włosy i do widzenia
Uważam,że dziewczyna,która mnie czesała (chyba miała na imię Justyna, taka drobna blondyneczka) jest wyćwiczona w upinaniu włosów, ale nie ma tej smykałki artystycznej, która, uważam, jest konieczna w zawodzie fryzjerskim.

P.S. "Pas startowy" kosztował 50 zł :)

elewina 
Rozkręcam się

Data ślubu: 23.07.2011
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 23:34   

ja byłam na próbnej fryzurze u pani Ewy i polecam gorąco mimo mojego marudzenia pani Ewa stanęła na wysokości zadania. Wytrzymała 3 godziny czesania mnie na różne sposoby gdyż ciężko było mi uzyskać to co chciałam. ostatecznie się udało i zapisałam się na ślubna. za 3 godziny próbnej zapłaciłam 100zł a spodziewałam się więcej. po ślubie napiszę jak było w finałowym dniu.

elewina 
Rozkręcam się

Data ślubu: 23.07.2011
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 14:33   

Podsumowując doświadczenia związane z tym salonem też niestety muszę się dołączyć do krytycznej opinii. po drugiej fryzurze próbnej( zmieniłam pomysł na fryzurę chciałam spięte włosy) stwierdzam że tak jak pisze dula brakuje elastyczności w uczesaniach. przyniosłam ze sobą zdjęcie fryzury jaką chce mieć dokładnie z przodu i z tyłu. niestety pani Ewa która mnie czesała stwierdzia że nie da się tego zrobić że coś podobnego może spróbować jednakże to "coś podobnego nie było podobne w ogóle. Po dwóch probnych w końcu zrezygnowałam znalazłam kogoś innego kto bez najmniejszego problemu wykonał fryzurą taka jaką chciałam i do tego dużo taniej. cieszę się ze zrezygnowałam i nie poleciłabym tego salonu jako odpowiedni wybór jeśli chodzi o upięcia.

Roksanna
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Sie 16, 2011 19:36   

Nie polecam farbowania włosów w tym salonie. Jak wróciłam domu, okazało się, że mam tak niedokładnie położoną farbę, że jak zwiążę włosy "w kucyk", to wygląda to tak jak bym miesiąc temu była u fryzjera. Takie odrosty! A zapłaciłam 220 zł!!! Byłam u p. Irminy.

anesia89 
Zadomawiam się

Data ślubu: 04.06.2011
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 15:21   

Pani Beata robi piekne fryzury ale czesto stara sie narzucac pomysly,nawet te dziwaczna,jsa bylam z efektu koncowego bardzo zadowolona ale zaraz wam opisze co mnie spotkalo. Do Pani Beaty chodze od dlugiego czasu i ja dosc dobrze znam, bylam zapisana na fryzure ślubna na godz 10 a na makijaz na 11, spoznilam sie 7 minut a Pani Beata na wejscie mowi do mnie: Lalka spoznilas sie i nie zadzwonilas ja juz robie nastepna klientke ktora ma fryzure slubna(dodam ze ta klientka byla zapisana na 11 takze dziwne ze [przyszla przede mna o godz wczesniej ,nie wiem czy cos tu nie bylo ustawione),pytam ile jeszcze zejdzie ,mowi mi ze z pol godziny, bylam taka wkurwiona ,poniewaz wziela ta klientke na moim czasie, wiedziala ze bede bo robilam takze probna i kilka dni wczesniej jeszcze rozmawialysmy, tak sie sluchajcie nie robi, w tym czasie kiedy robila ta tan dziewczyne pojechalam do kosmetyczki ktora jest ,moja bardzo dobra znajoma i mowi ze nie da rady mnie umalowac pozniej bo mam co pol godziny klientke,chyba zed mowi ze ktos nie przyjdzie, poszlam na ta fryzure,robilka mi ja z godzine,wqiedzialam ze kolejka u kosmetyczki juz [przepadla,potem pojechalam do kosmetyczki i jak weszlam po cichu poprosilam zeby mnie zrobila,bylam juz zdruzgotana i zalamana,w tym czasie malowala jakas dziewczyne i po niej miala byc inna ktora zaraz przyszla,jednak mnie posadzila na fotel i umalowala pieknie,ale dzieki temu ze sie dlugo znamy, a co jesli mialabm makijaz u kogos kogo nie znam, nie bylabym umalowana na swopim slubie??? bo przeciez kolejki w miesiace letnie rezderwuje sie pol roku wczesniej, dobrze ze tez nie mialam konkretnej godziny na sesje bo wtedy w ogole bym sie nie wyrobila, mnie neguje talentu psani beaty ale czesto jest upierdliwa,nie dba o klienta, czesto jesli mamy inna koncepcje niz ona to aluzjami rzuca przykre komentarze, fak faktem ze po tych przykrosiciach mialam przepiekna fryzure i makijaz ,zle sie zaczelo ale swietnie skoczylo:)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu