|
|
| Autor |
Wiadomość |
Róża
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 23:29 Fryzjer "Kasia" ul. Żeromskiego 58
|
|
|
|
Witam, mam do Was pytanko
Czy któraś z Was czesała się tam na wesele albo jakąś imprezę? Ja strzygłam się dwa razy i było ok, ale ta pani fryzjerka już nie pracuje. Muszę zapisać się gdzieś na czesanie na własny ślub, a naprawdę nie mam żadnego sprawdzonego i dobrego miejsca i trochę się obawiam ... słyszałam, że szefowa ładnie czesze, ale wole zasięgnąć jakiś opinii
Z góry dziękuję ... fryzjer mieści się za Mexicaną, i Teatralna, kawałek wyżej, tak na rogu, tuz za przejściem dla pieszych |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 10:42
|
|
|
|
| nie wiem jak tam, ale pieknie czesza w salonie zaraz za europejska,salon kameleon (prawie przy zeromskiego) |
|
|
 |
zainkir
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 09:36
|
|
|
|
Cyt."nie wiem jak tam, ale pieknie czesza w salonie zaraz za europejska,salon kameleon (prawie przy zeromskiego)."
Potwierdzam. |
_________________ Witam serdecznie,
zapraszam do zapoznania się z inspirującą galerią fryzur ślubnych
koki, upięcia, fryzury z grzywką, krótkie, długie
adres: http://www.fryzury-katalog.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
dula
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 11:43
|
|
|
|
Czesałam się tam we wrześniu zeszłego roku u pani Leny. Byłam ZACHWYCONA A wiecie udana fryzura = udane wesele Za 2 tyg mam kolejne wesele. Niestety pani Lena już tam nie pracuje A może ktoś wie jak Ją znaleźć? Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|