Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Fryzjer i kosmetyczka
Autor Wiadomość
mjoanna1
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Lut 12, 2009 23:19   Fryzjer i kosmetyczka

Hejka:) szukam ŚWIETNEGO (ej) fryzjera(ki) i kosmetyczki na swój śłub. Kogo polecacie??

rachel223
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Lut 23, 2009 16:14   

Dołączam do pytania :)

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Lut 23, 2009 19:09   

ja polecam fryzjer :"Kacper" ma zakład na żeromskiego w którejs bramie. siostra cioteczna i koleżanka tam sie na ślub czesały i mi się bardzo podobało- oczywiście każdy ma swój gust, ale wiem ze można się umówic na próbne czesanie. ja byłam tam tylko na cięciu- ale też byłam zadowolona.

drugą godna polecenia- salon Ewa, adresu nie pamietam - ale to jest miedzy chrobrego a miła- jak sie za biedronke wejdzie to widac po lewej stronie . pracuje tam p. Ewa i Renata bardzo sympatyczne obie są dobre, ale Ewa chyba lepsza. pracuje tam też kosmetyczka- ale nie byłam nigdy u niej więc nie wiem jaka jest.

aniaa233 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 26.09.2009
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 12:45   

Ja równiez chce sie dołączyć do pytania, szukam fryzjerki/fryzjera ktory uczesze mnie na wesele z fantazja i polotem, z racji tego ze mieszkam za granica nie mam mozliwosci rozeznac sie sama w temacie, wiec prosze o Wasze porady gdzie najlepiej sie udac.
Poszukuje tez wizazystki ;)

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 09:38   

ja od ponad 2 lat mam jedna stała fryzjerkę;)zna mnie tak dobrze ze idac do niej nie musze mówic co bym chciala miec na glowie;)moze to sie wydac smieszne ale ja strasznie boje sie fryzjerów, bo włosy to atut:) i trzeba umiec z nimi postępowac;))))) moja rada:)najlepiej znalezc stałą fryzjerke/a bo po paru wizytach zna nasze zachcianki:) i dzieki temu latwiej bedzie dopasowac fryzurę i wygladac pieknie;) a frzyjerowi bedzie latwiej spelnic nasze oczekiwania;)

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Pon Mar 09, 2009 20:43   

ja gorąco polecam salon Zuzanna na ulicy Traugutta. czesałam się tam kilka razy i byłam bardzo zadowolona, maja tam album ze zdjęciami przykładowymi fryzur, można jednak przynieść swoje jakieś zdjęcie. jeżeli chodzi o makijaż to jest naprawdę bardzo ładny oraz trwały. tipsy robią na grubość mniej więcej normalnych paznokci i trzymają się ok 3 miesięcy i są bardzo ładne a zarazem delikatne.

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 00:14   

Tipsy przez 3 miesiące?? O matko, to chyba w ogóle nie rosną Ci paznokcie!! Ja muszę sobie uzupełniać co 3-4 tygodnie, bo już widać odrost!! Ale zgodzę się, że jak się uzupełnia, to można chodzić w tipsach non-stop.

kasienka1984 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24 październik 2009
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 15:04   

Polecam "Clivie" na Okulickiego. Obok salonu fryzjerskiego jest salon kosmetyczny "Kaja"- rowniez godny polecenia.

moniczka8703
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Gru 21, 2011 20:50   

http://www.inez.xorg.pl/ polecam :)

moniczka8703
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Sty 08, 2012 19:57   

ja polecam salon urody inez Paderewskiego 21 zadowolenie w 100%
salon posiada stronke
www.inez.xorg.pl
w jednym budynku kosmetyczka i fryzjer

majowa 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 26.05.2012
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 19:50   

Dziewczyny!!!
A może któraś chciałaby odkupić Groupon - zabieg Oksybrazji z Ampułką i Maską w PT Dental w Radomiu - 69 zł? Obejmuje twarz, szyję, dekolt lub wybraną partię ciała. Zakupiłam, myśląc, że można go wykonać w każdy dzień tygodnia, a okazało się, że tylko we wtorki. Niestety nie ma mnie na miejscu w tygodniu i nie wykorzystam go:-( Dlatego pomyślałam, że może któraś z Was będzie chętna. Pytałam-można odstąpić komuś. Może ktoś z Waszych znajomych. Groupon ważny jest do 19.06.2012.
Czekam na wieści i pozdrawiam:-)

URSZULA 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Raczyńska Urszula MAKE-UP
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 21:14   

Dziewczyny jeśli szukacie profesjonalnej wizażystki, kochającej swoja pracę, mającej 100 tysięcy pomysłów na minutę;) to zapraszam do siebie na makijaż ślubny! Możecie popytać o mnie na forum, jest tu kilka osób, które korzystały z moich usług, aby obejrzeć kilka moich prac zapraszam na www.ursula.maxmodels.pl, po inne informacje i z pytaniami proszę dzwońcie 693-561-421
Pozdrawiam,
Urszula Raczyńska

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu