Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dohojda Aneta Złotnik-Grawer
Autor Wiadomość
Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 20:47   Dohojda Aneta Złotnik-Grawer

Dohojda Aneta Złotnik-Grawer

Radom, ul. Żeromskiego 67, tel. 0662047902

Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 12:53   

Bardzo miła obsługa, dobrze doradzają. Można w miarę tanio kupić obrączki, nawet o kilkaset złotych taniej niż takie same u innych jubilerów. Polecam

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 12:39   

w ktorym miejscu jest ten punkt ?

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

linka:) 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Sty 27, 2009 21:38   

Renatko, idąc od salonu Orange (na rogu żeromki i 25-go czerwca) kierowała sie do prezydium... Jakieś kilkadziesiąt metrów od Orange... Orange jest na Żeromskiego 73, a ten jubiler jak widze, 67, tak wiec jakieś 3 bramy dalej... Tam gdzies na tym odcinku, jest taki kebab po drugiej stronie... no nieważne,,,
No i tam przy tej bramie nr 67 jest taki stary szyld złotnik, ona tam sie szkoliła u niego, ale jej zakład jest tuz za tą bramą, po schodkach, jak pamiętam.
babka bardzo miła, wygadana, dużo wyjaśnia, tłumaczy, ceny faktycznie korzystne, ja też myślę o niej w kontekscie obrączek... Zmniejszałam u niej pierscionek, po 10 minutch był gotowy i pieknie wypolerowany :)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Sty 28, 2009 18:58   

super dzieki Ewelinko za dokladne informacje, musze sie tam wybrac :P buziak

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Gru 01, 2009 10:43   

My niestety robiliśmy u Pani Anety obrączki i nie polecamy.
Mieliśmy swoje złoto, jak zostawialiśmy materiał i uzgadnialiśmy wszystko, powiedziano nam, że będzie to kosztować 300 zł. Sama robocizna, bo złoto było nasze, grawer gratis.
W momencie, kiedy poszliśmy po odbiór obrączek, mimo spisanej karteczki z wszytkimi ustaleniami, okazał się że rachunek wynosi 470 zł To chyba cos nie tak??
Okazało się, że Pani Aneta, bez naszej wiedzy i bez naszej zgody, dołożyła "niby" złota (nie wiem po co, bo nikt jej o to nie prosił). I o dziwo, policzyła pieniadze za grawer....
Do tego była bardzo niemiła dla nas w momencie odbioru obrączek. Kiedy poprosiliśmy ją o wyjaśnienie, dlaczego rachunek jest inny niż na kartce z ustaleniami, zaczęła na nas krzyczeć.
Pani Aneta była bardzo miła, jak zdecydowaliśmy sie na jej salon, ale zupełnie inna była jak odbieraliśmy obrączki....
Jestem 3 miesiące po ślubie i moja obraczka jest gorzej zniszczona niż mojej mamy - 30 lat po ślubie, a nie wykonuje pracy fizycznej. Po prostu obraczki sa niezahartowane!!!
Uważajcie na tego jubilera.

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Gru 02, 2009 18:21   

ja mam zupelnie inne odczucia, tam naprawialam sobie pierscionek, grawerowalismy tam i kupowalismy kilka elementow bizuterii i zupelnie nie zgadzam sie z tymi opiniami. Pani Aneta jest megasympatyczna, jej maz moze bardziej sardoniczny ale na swoj sposob ciekawy :)

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Gru 03, 2009 11:35   

Oczywiście masz rację, że Pani Aneta jest bardzo sympatyczna, chociaż za dużo gada, nie pozwala dojść do słowa i posłuchać własnych myśli ;-)
Ale co z tego że jest sympatyczna, jak jest niesłowna?? Nie dotrzymuje umowy. A dla mnie to się liczy.
Jubilerów, którzy zrobią ci to samo jet bardzo wielu, ale liczy się podejście do klienta i sposób w jaki został potraktowany. Nie lubię jak ktos mówi jedno, a lubi drugie. A Pani Aneta jest taka właśnie.

Majka 
Administrator

Wysłany: Czw Gru 03, 2009 13:15   

Nie można powiedzieć tak po prostu, że "nie dotrzymuje umowy". U nas dotrzymała. Myślę, że jest to zbytnie generalizowanie

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Gru 03, 2009 16:42   

Widzę, żę ewidentnie zależy Ci na pozytywnej reklamie tego jubilera. Ja tylko piszę ku przestrodze innych o tym, co mnie spotkało.
Na pewno moja rodzina i przyjaciele, którzy widza moją obrączkę, nie pójdą tam więcej.

Majka 
Administrator

Wysłany: Czw Gru 03, 2009 19:37   

arno napisał/a:
Widzę, żę ewidentnie zależy Ci na pozytywnej reklamie tego jubilera.

Rozumiem, że spotkały Cię nieprzyjemności ze strony tego jubilera. Nie przeczę temu. Ja po prostu piszę, że nie można tak uogólniać. W moim przypadku wszystko było ok.
Na reklamie mi zupełnie nie zależy. Byłam u tego jubilera dwa razy, przy zamawianiu i odbieraniu obrączek. Po prostu wyrażam swoją opinię, jak ja zostałam obsłużona. Po prostu zachowanie p. Dohojdy odebrałam jako profesjonalizm, a obrączki służą mi i mężowi ponad rok i nic się z nimi nie dzieje. Ale każdy ma swoje doświadczenie.

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Gru 04, 2009 14:21   

Oczywiście, masz rację. Po to jest forum, żeby każdy wyraził swoją opinię i swoje odczucia i podzielił się tym z innymi.
Dla mnie pani Dohojda jest mało profesjonalna a do tego niesłowna. I bezpodstawnie się emocjonuje, bo to źle wpływa na jej renomę.
Szczerze, gdybym miała kolejny raz kupowac obraczki, skorzystałabym z usług profesjonalnego salonu, np. W. Kruka. Tam zawsze jest miła obsługa, a przede wszystkim o wiele lepsza jakość i gwarancja na zakupiony towar. Ale całe życie się uczymy i to na własnych błędach, co najgorsze ;-))

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu