Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dohojda Aneta Złotnik-Grawer
Autor Wiadomość
Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 22:06   

Ja również podzielam zdanie Majki. Pani Aneta jest przesympatyczna, ale nie to zaważyło jednak o skorzystaniu z jej usług. Mają tam duży wybór obrączek (i nie tylko) i co najważniejsze, innych niż u wszystkich jubilerów w Radomiu! My z mężem chodząc za obrączkami po wejściu do drugiego, trzeciego, czwartego... itd jubilera z kolei znaliśmy już wzory obrączek, bo wszyscy mają je od jednego, tego samego producenta! Różnią się tylko między sobą niewielką różnicą cenową. Dlatego jak weszliśmy do p. Anety i zobaczyliśmy, że może nam zaoferowac coś innego, zdecydowaliśmy, że tam zamówimy obrączki. Do tej pory nie żałujemy. Cena była ustalona za gram złota i tyle, ile ważyły obrączki, tyle zapłaciliśmy. Grawer był płatny dodatkowo, ale dlatego, że wybraliśmy ręcznego. Za zwykłego się nie płaci.
Już kilkoro spośród naszych znajomych zamawiało tam obrączki i też sobie bardzo chwalą. Ja naprawiałam tam też łańcuszek i wszystko było ok. Odebrałam zgodnie z umową, był naprawiony i odświeżony.
Nie mam żadnych zarzutów co do tego jubilera, więc z czystym sumieniem mogę go ;) polecic.

linka:) 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Mar 02, 2010 13:04   

Dla mnie Pani Dohojda to pełen profesjonalizm i gwarancja usług. Zmniejszanie, zwiększanie czy naprawę biżuterii polecam właśnie tam, gdyż sama mam za sobą kilka historii, w których pomoc Pani Anety była na wagę złota :)
Zaczęło się od pierscionka, który musiałam zmniejszyć o 5 rozmiarów i szczerze mówiąc, nie liczyłam, że się uda. U Pani Dohojdy usługa ta była od ręki, a pierscioneczek odebrałam dodatkowo wypolerowany i błyszczał jak nowy.
Innym razem zaniosłam gruby srebrny pierścionek wysadzany cyrkoniami, który przy próbie przyklejenia odpadniętych cyrkonii nieopatrznie zalał się mojej siostrze klejem super glue i srebro się popaliło;/ Szczerze to nie liczyłam na żadne cuda, miałam tylko nadzieję, że Pani Dohojda zrobi co się da. Przy odbiorze byłam bardzo miło zaskoczona, bo po uszkodzeniach nie było prawie śladu, a cena była dość symboliczna, bo 15zł. (u niektórych jubilerów koszt naprawy srebra przekracza wartość biżuterii).
Szukając obrączek ślubnych oczywiscie musiałam odwiedzic wszystkich radomskich (i nie tylko) jubilerów i..... Wróciłam do Pani Dohojdy :)
Przekonały mnie śliczne wzory, ich duży wybór, no i atrakcyjna cena. Szczególnie sobie cenię możliwość dopasowania szerokosci i grubości obrączek i wszystkich innych szczegółów jak kolorystya złota, profil obrączki czy rodzaj polerki.
Poza tym zawsze możemy liczyć na wskazówki i sugestie. Ja od Pani Dohojdy dowiedziałam się wielu cennych informacji na temat wyrobu złota, różnic w próbach i innych praktycznych rzeczy.
Razem z Narzeczonym byliśmy wczoraj wybierać model obrączek, jesteśmy już zdecydowani na konkretny model i jutro idziemy zamawiać nasze złote krążki :D
PS. Naturalną rzeczą jest, ze opinie są różne, wszak "jeszcze się nie urodził taki, co by wszystkim dogodził" :) A moją opinię już znacie :)mam nadzieję, ze pomogłam :)
a oto nasz typ (z jedna różnicą - chcemy całosć z żółtego złota):
http://jubiler.opole.pl/page/produkt.php?p=54

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 22:45   

My wybraliśmy ten wzór, tylko odwrotnośc: obrączka jest z białego złota, a środek z żółtego. Są masywne i dosyc ciężkie, bo przecież są na całe życie :)

http://jubiler.opole.pl/page/produkt.php?p=129

linka:) 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:50   

My też już zamówiliśmy :) Byłam miło zaskoczona starannoscią doboru rozmiaru, z którą się nie spotkałam nigdzie indziej.

A jeśli chodzi o grawer - oczywiście, jak wszędzie grawer maszynowy jest bezpłatny. Dodatkowo jednak istnieje możliwość wyboru graweru ręcznego, który jest głębszy, a więc i trwalszy i, jak nazwa wskazuje, wykonuje się go ręcznie, a nie maszynowo. Ten grawer kosztuje 50zł od pary. Uważam, ze przy tak atrakcyjnej cenie obrączek na prawdę warto się skusić, w końcu mają nam służyć przez długie lata :)

Macie moze jakieś propozycje grawerowanych tekstów? Zaletą graweru recznego jest jeszcze to, ze nie trzeba podawać tekstu w momencie zamawiania obrączek, mamy więc z narzeczonym czas na wymyślenie czegoś fajnego :)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:55   

my w Pani Anety grawerowalismy sobie obrączki :) zakupilismy gdzie indziej, ale ze nie wiedzielismy wtedy co chcemy a jak sie namyslelismy to wyszlo 16 literek na obrączce x 2 x 3 zl literka , to blisko 100, wiec zamowilismy ręczny u Pani Anetki za 50 zl. I wyszlo rewelacyjnie!!!!! :) ) przepięknie to wygląda :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 14:16   

czy ktoś z was pamięta do której godziny pani Dahojda ma otwarty sklep a przy okazji moze też ktoś wie do której godziny ma pan Ruta?

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 14:29   

Dohojda zdaje sie do 18-tej, Ruta do 17-tej a w czwartki jakos pozniej chyba od 14-tej do 17. Tak to od 9-tej rano. PRzynajmniej tak mi sie wydaje..

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 14:39   

dzięki Liziii

asmina_s 
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 17:50   

Nie Aneta tylko Kasia nasze obrączki tez tam robiliśmy na zamówienie wyszły pięknie polecam

asmina_s 
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 17:57   

my wybraliśmy żółte z białym złotem ale też z tej firmy co Maleiś i tez u Pani Kasi wczoraj odebraliśmy.http://jubiler.opole.pl/page/pic/p_51_1.jpg

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 10:40   

My też mamy takie obraczki co Malwiś i Linka ;-)) Tylko całe z żółtego złota. Ładne, tylko bardzo sie rysują....;-/

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 09:06   

wiecie może ile trzeba czekać u P. Dohojdy na odbior obrączek jesli mam swoje obraczki a chciałabym tylko lekkie zmiany i grawer?

Bo mamy już obrączki ale takie grube okrągłe a ja chciałabym bardziej płaskie, myślicie że da się tak je przerobić?

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu