|
|
| Autor |
Wiadomość |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 23:00 Apart
|
|
|
|
| zgadzam się jak najbardziej, moja kuzynka kupiła obrączki w Aparcie z białego złota z trzema cyrkoniami, za komplet dali 2 tysiące zł. Po jakimś niezbyt długim czasie przypadkowo natknęli się na zwykły mały sklepik jubilerski, gdzie były identyczne obrączki za cenę 1100 zł . A na dodatek były też takie tylko, że z 3 brylancikami i kosztowały 1700 zł. Metka widać ma znaczenie |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 01:18
|
|
|
|
Wiadomo, że w Aparcie płaci się za markę, ale tam jeszcze nie jest najdrożej! Jest w Radomiu taki jubiler, gdzie za obrączki można zapłacic duuuuuzo więcej! Wierzcie! |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 02:08
|
|
|
|
fusieja[/b], jestem w szoku, ja prawde mowiac bylam pierw po pierscionek w aparcie w m1 ale wybor byl tak tragiczny a obsluga jeszcze gorsza.. do tego te lustra, kamery i oswietlenia.. wysrtoj zlty... zle patrzacysprzedawcy na przecietne osoby.. szybkjo wyszlismy bo czulam sie jak w nieodpowiednim miejscu i czulam ze pani nie ma ochoty sprszedawac nic tanszego ponizej 3000 zl bo pominmo wielokrotnych prosb o pokazanie tanszych ona namm wciskała te drogie mowiac ze sa sliczne i ze narzeczony powinien sie postarac .... glupie babsko |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 08:00
|
|
|
|
| W Aparcie moi znajomi zaopatrzyli się w obrączki ślubne...Przez bodajże 2 pierwsze miesiące wyglądały pięknie,ten błysk i w ogóle...Teraz są po ślubie raptem ponad pół roku a te obrączki wyglądają jakby były noszone co najmniej ze 20 lat...Wytarły się niesamowicie...nie wyglądają jakby były ze złota tylko z jakieś stali. |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 08:02
|
|
|
|
| A drudzy moi znajomi zaopatrzyli się w obrączki w normalnym sklepie u złotnika i nadal te obrączki wyglądają jak nowe.A są po ślubie raptem miesiąc krócej niż tamci moi znajomi co kupowali obrączki w Aparcie. |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 08:48
|
|
|
|
| A ja mam wiele rzezczy z apartu i jestem bardzo zadowolona.Nawet jak cos jest nie tak w trakcie to można reklamować. Zarówno te tańsze jak i droższe rzeczy. Co do obsługi to wcale sie nie dziwie, sa klienci którzy sami nie wiedzą czego chcą albo mają takie wymagania: 3 karatowy brylant za 200 zł,więc nic dziwnego że obsługa czasem może mieć dość. No i sorry mówiąc, że w aparcie mają słaby wybór pierścionków to lekka przesada, a poza tym są oni w stanie sprowadzić każdy model któy się chce. no i który przyszły narzeczony idzie z lubą kupować pierścionek? |
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 09:05
|
|
|
|
| Oddzieliłem wątek o Aparcie z tematu o firmie Yes. Czy warto przepłacać tylko po to, żeby można było się pochwalić pierścionkiem z Apartu? Zapraszam do dyskusji. |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 22:41
|
|
|
|
| Zgadzam się z "agusia_najlepsz". Ja też jestem częstą klientką Apartu! Lubię ten sklep! Pierścionek zaręczynowy też mam z Apartu! Jestem bardzo zadowolona! Narzeczony trafił w gust idealnie (wybierał sam oczywiście!) On też jest zadowolony! Mówił, że obsługa bardzo miła, pani pokazywała mu wszystkie pierścionki, które chciał, doradzała. Zanim zdecydował się na zakup zjeździł całe miasto, a tam był ze 3 razy! Nie chodziło wcale o marrkę, tylko o pierścionek. Taki mu się podobał i taki kupił! |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 22:49
|
|
|
|
A co do wyboru, to mają bardzo bogaty! Za każdym razem, kiedy tam jestem widzę coś, co chciałabym kupic, a gablota z diamentowymi pierścionkami zawsze przyciąga moją uwagę najdłużej. Oczywiście mój pierścioneczek jest najpiękniejszy bo wyjątkowy, ale każdy ma coś w sobie! Mogłabym robic tam zakupy codziennie! |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 00:17
|
|
|
|
| agusia_najlepsz napisał/a: | | A ja mam wiele rzezczy z apartu i jestem bardzo zadowolona.Nawet jak cos jest nie tak w trakcie to można reklamować. Zarówno te tańsze jak i droższe rzeczy. Co do obsługi to wcale sie nie dziwie, sa klienci którzy sami nie wiedzą czego chcą albo mają takie wymagania: 3 karatowy brylant za 200 zł,więc nic dziwnego że obsługa czasem może mieć dość. No i sorry mówiąc, że w aparcie mają słaby wybór pierścionków to lekka przesada, a poza tym są oni w stanie sprowadzić każdy model któy się chce. no i który przyszły narzeczony idzie z lubą kupować pierścionek? |
po 1 , to moja opinia ze maja malo i dalej sie tego 3mam ;] po 2 ja nie potrzebuje brylantow dostawac ;] po 3 wyobraz sobie dziewczynko ze sa faceci ktorzy ida razem z przyszloa narzeczona po pierscionek ;] a poza tym zauwazylam ze pucujesz sie do mnie i do moich postow juz w kotryms z kolei temacie, wiec bardzo lagodnie prosze o "odczepienie sie ode mnie" |
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 08:45
|
|
|
|
DZIEWCZYNKĄ to jesteś ty. Tak sobie tłumacz, ze nie potrzebujesz
POZA tym ja nie napisalam,ze wszystko mam z diamentami-więc skąd to stwierdzenie?
a jak chcesz to mogę się dopiero zacząc pucować!! i jak przeanalizować Twoje posty to ty się czepiasz rzeczy,które Cię nie dotyczą, lub których Ty nie wybrałaś. |
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 15:33
|
|
|
|
Hej dziewczyny, dajcie spokój! Każdy wyraził swoje zdanie w temacie i koniec!
Lecz swoją drogą krytykowac sklep za to, że są w nim lustra, oświetlenie i kamery (sorry, ale jak może nie byc u jubilera kamer, skoro są tam tak drogocenne wyroby? Teraz nawet w spożywczym są ) A oświetlenie musi byc odpowiednie! Co do wyboru to uważam, że u niejednego juilera nie mogą pochwalic się taką różnorodnością! To przecież siec sklepów! Jeśli jednak nadal bronisz swego, to polec nam sklep, w którym jest dużo większy wybór niż w Aparcie? Z chęcią tam pojadę! |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|