Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Majka
Wto Wrz 08, 2009 21:29
Wybór sukni, zaproszeń i inne różne pogaduszki
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 20:49   

ja niestety dopiero na 2gim roku jestem a praca czysto zaliczeniowa :D buzka

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 00:34   

To muszę Wam powiedzieć, że ja będę mężatką pierwsza od Was :D
Mój ślub będzie 3.10.2009! Czyli już całkiem niedługo!
Przygotowania zbliżają się wielkim krokiem, też się nie mogę doczekać wyboru zaproszeń, proszenia gości itd a duże wesela planujecie?

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Czw Sty 08, 2009 01:12   

ooo no to juz blisko :D Okres przygotowan, jest naprawde facynujący :D my planujemy wesele na 150 os a WY ? ;-)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Sty 08, 2009 08:29   

No faktycznie Malwiś :) Już niedługo :) Ale fajnie :)
My jak zrobiliśmy listę gości to wyszło ponad 160 osób,ale wiadomo że nie każdy się zjawi<no i jeszcze tyle czasu zostało,że może jeszcze ktoś przybędzie na listę> :) Ale tak 140-150 osób to planujemy,że będzie :)

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 17:20   

My planujemy przyjęcie na ok 200 osób. Co prawda lista gości jest trochę dłuższa, i w trakcie zapraszania też jeszcze ktoś dojdzie, ale wiadomo, że ktoś zawsze odmówi, wtedy można zaprosić jeszcze kogoś z listy rezerwowej, ale liczymy tak ok 200. Wyjdzie w praniu jak będzie.

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:17   

dokladnie, wszystko wychodzi w praniu, bo sie potem okazuje ze ktos nie moze, ktos ma żałobe, ktos zwyczajnie nie chce. sa rodziny w ktorych idzie sie w zaparte "do mnie nie przyszli, ja nie pojde do nich". u mnie lista gosci pewnie tez troche sie Zmieni, ktos dojdzie, ktos odpadnie ale planujemy na ok 150 os :P miłego wieczoru

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Czw Sie 27, 2009 23:45   

dziewczynki piszcie jak przygotowania!! :) zwłaszcza MALWIS, bo lada dzień stanie na slubnym kobiercu :D !! :) ))))))))))))))

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Sie 28, 2009 00:00   

To ja napisze jak moje przygotowania :D Więc.. najwazniejsze rzeczy juz zaklepane. We wrzesniu mam spotkac się z zespołem muzycznym i dogadac się na temat piosenek jakich oczekujemy i tych zakazanych, ktorych ma nie byc :) + wybierzemy jakies zabawy dla gosci :)
Jeszcze 7kg do zrzucenia i ruszam do salonów sukni ślubnych - w koncu przymierzanko! :) Taki postawilam sobie warunek.. inaczej juz dzis mierzyłabym kiecki 8-)

Nadal nie mam zaproszen bo zadne mnie specjalnie nie przekonują.. I nie wybralam samochodu ktorym pojedziemy do slubu.. Nie mam pojęcia na ile wczesniej trzeba rezerwowac takie auto.. i jakie w ogole wybrac?
Jeszcze 9 miesiecy i kilka dni :>

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pią Sie 28, 2009 00:05   

Lizii ja tez sie juz wziełam za siebie, na spokojnie mozna zredkowac wage :D bo potem w ostatniej chwili nie da sie nic zdrowo zrobic :) a tak to rowerek, spacerki :) )

my zaproszenia zamawiamy we wtorek . auto zarezerwowane juz od jakich 2-3 miesięcy (nie pamietam dokładnie) Chrysler 300c. wybralismy takie, po 1 bo jest bardzo eleganckie, po 2 zawsze chciałam jeżdzic takim autem :D , po 3 jakos bryczki ani auta retro do mnie nie pasują ani nie przemawiają :P P

obrączki już są, jak to pisałam juz wczesniej (3mm, zólte złoto, płaskie- z wewn. grawerem, któego dokonamy potem) :D

hmm co by tu dopisac :D wiem co mi sie podoba w sukniach, wiem jakie napewno nie... ale jak przeglądam te katalogi to głupieję :D

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Sie 28, 2009 10:43   

O kurcze... to juz naprawde wiele macie zrobione, choc przed wami tez 9 miesiecy do slubu :shock: Czy to xznaczy ze jestem z czyms spozniona? Bo ja planowalam kiecke wybrac w styczniu (chce jeszcze rzucic okiem na nowe kolekcje), wtedy tez zamowic obrączki. Wciaz nie wiem na ile wczesniej powinnam rezerwowac samochow. Bo wiadomosc ze zespol i sale to trzeba bylo juz dawno temu... czy z samochodami tez bedzie taki problem? :roll:
A co do dietki... juz zrzuciłam 18 kg :mrgreen: Wiec praca wre :lol: Ale jeszcze 7 kg i będę mierzyła sukieneczki :mrgreen: Taki warunek sobie postawilam, bo inaczej chyuba nie wyszlabym z salonow zanim nie zmierzylabym kazdej sukienki ktora choc troche wpada mi w oko :mrgreen:

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 14:51   

o kurcze dziewczyny to już ładnie lecicie z przygotowaniami ja zaczne dopiero po nowym roku coś myśleć mam nadzieje że się ze wszystkim :D :D
Liziii, jak Ty schudłaś 18 kilo?? :D :D też by mi się przydało zrzucić paree kilo :P

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 15:40   

Liziii nam też zostało 9 miesięcy i też nie mamy załatwione więcej niż Ty ;) Sala, zespół, fotograf, kamerzysta, zaproszenia, data i godzina w kościele. Myślę, że samochodów, kwiatków, obrączek itp dla nas nie zabraknie i na pewno zdążymy przez ten czas ze wszystkim :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu