Przesunięty przez: Majka Wto Wrz 08, 2009 21:29 |
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 20:49
|
|
|
|
ja niestety dopiero na 2gim roku jestem a praca czysto zaliczeniowa buzka |
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 00:34
|
|
|
|
To muszę Wam powiedzieć, że ja będę mężatką pierwsza od Was
Mój ślub będzie 3.10.2009! Czyli już całkiem niedługo!
Przygotowania zbliżają się wielkim krokiem, też się nie mogę doczekać wyboru zaproszeń, proszenia gości itd a duże wesela planujecie? |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 01:12
|
|
|
|
ooo no to juz blisko Okres przygotowan, jest naprawde facynujący my planujemy wesele na 150 os a WY ? ;-) |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 08:29
|
|
|
|
No faktycznie Malwiś Już niedługo Ale fajnie
My jak zrobiliśmy listę gości to wyszło ponad 160 osób,ale wiadomo że nie każdy się zjawi<no i jeszcze tyle czasu zostało,że może jeszcze ktoś przybędzie na listę> Ale tak 140-150 osób to planujemy,że będzie |
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 17:20
|
|
|
|
| My planujemy przyjęcie na ok 200 osób. Co prawda lista gości jest trochę dłuższa, i w trakcie zapraszania też jeszcze ktoś dojdzie, ale wiadomo, że ktoś zawsze odmówi, wtedy można zaprosić jeszcze kogoś z listy rezerwowej, ale liczymy tak ok 200. Wyjdzie w praniu jak będzie. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:17
|
|
|
|
dokladnie, wszystko wychodzi w praniu, bo sie potem okazuje ze ktos nie moze, ktos ma żałobe, ktos zwyczajnie nie chce. sa rodziny w ktorych idzie sie w zaparte "do mnie nie przyszli, ja nie pojde do nich". u mnie lista gosci pewnie tez troche sie Zmieni, ktos dojdzie, ktos odpadnie ale planujemy na ok 150 os miłego wieczoru |
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 23:45
|
|
|
|
dziewczynki piszcie jak przygotowania!! zwłaszcza MALWIS, bo lada dzień stanie na slubnym kobiercu !! )))))))))))))) |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 00:00
|
|
|
|
To ja napisze jak moje przygotowania Więc.. najwazniejsze rzeczy juz zaklepane. We wrzesniu mam spotkac się z zespołem muzycznym i dogadac się na temat piosenek jakich oczekujemy i tych zakazanych, ktorych ma nie byc + wybierzemy jakies zabawy dla gosci
Jeszcze 7kg do zrzucenia i ruszam do salonów sukni ślubnych - w koncu przymierzanko! Taki postawilam sobie warunek.. inaczej juz dzis mierzyłabym kiecki
Nadal nie mam zaproszen bo zadne mnie specjalnie nie przekonują.. I nie wybralam samochodu ktorym pojedziemy do slubu.. Nie mam pojęcia na ile wczesniej trzeba rezerwowac takie auto.. i jakie w ogole wybrac?
Jeszcze 9 miesiecy i kilka dni |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 00:05
|
|
|
|
Lizii ja tez sie juz wziełam za siebie, na spokojnie mozna zredkowac wage bo potem w ostatniej chwili nie da sie nic zdrowo zrobic a tak to rowerek, spacerki )
my zaproszenia zamawiamy we wtorek . auto zarezerwowane juz od jakich 2-3 miesięcy (nie pamietam dokładnie) Chrysler 300c. wybralismy takie, po 1 bo jest bardzo eleganckie, po 2 zawsze chciałam jeżdzic takim autem , po 3 jakos bryczki ani auta retro do mnie nie pasują ani nie przemawiają P
obrączki już są, jak to pisałam juz wczesniej (3mm, zólte złoto, płaskie- z wewn. grawerem, któego dokonamy potem)
hmm co by tu dopisac wiem co mi sie podoba w sukniach, wiem jakie napewno nie... ale jak przeglądam te katalogi to głupieję |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 10:43
|
|
|
|
O kurcze... to juz naprawde wiele macie zrobione, choc przed wami tez 9 miesiecy do slubu Czy to xznaczy ze jestem z czyms spozniona? Bo ja planowalam kiecke wybrac w styczniu (chce jeszcze rzucic okiem na nowe kolekcje), wtedy tez zamowic obrączki. Wciaz nie wiem na ile wczesniej powinnam rezerwowac samochow. Bo wiadomosc ze zespol i sale to trzeba bylo juz dawno temu... czy z samochodami tez bedzie taki problem?
A co do dietki... juz zrzuciłam 18 kg Wiec praca wre Ale jeszcze 7 kg i będę mierzyła sukieneczki Taki warunek sobie postawilam, bo inaczej chyuba nie wyszlabym z salonow zanim nie zmierzylabym kazdej sukienki ktora choc troche wpada mi w oko |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 14:51
|
|
|
|
o kurcze dziewczyny to już ładnie lecicie z przygotowaniami ja zaczne dopiero po nowym roku coś myśleć mam nadzieje że się ze wszystkim
Liziii, jak Ty schudłaś 18 kilo?? też by mi się przydało zrzucić paree kilo |
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 15:40
|
|
|
|
Liziii nam też zostało 9 miesięcy i też nie mamy załatwione więcej niż Ty Sala, zespół, fotograf, kamerzysta, zaproszenia, data i godzina w kościele. Myślę, że samochodów, kwiatków, obrączek itp dla nas nie zabraknie i na pewno zdążymy przez ten czas ze wszystkim |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|