|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 23:46 striptiz na wieczorku
|
|
|
|
co o tym myslicie? bo ja pomimo bezgranicznego zaufania do narzeczonego, jednak jestem przeciwna. Bo co innego jak facet obejrzy sie za ładna dziewczyna, ale patrzenie na goła panne to juz przesada P po co wystawiac zwiazek na taka probe, po co ryzykowac... jestem zupełnie przeciwna, a Wy? ;-) |
|
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 08:23
|
|
|
|
| Ja też jestem przeciwny. Czym się różni wieczór kawalerski, czy panieński od normalnego życia na codzień? Niczym. Dlatego jeżeli nie akceptujemy na codzień takich wybryków narzeczonego/narzeczonej to i taki wieczór nie powinien być inny. Można zorganizować bardzo fajne spotkanie bez wyuzdanych panienek, czy nagich facetów. Jeżeli główny aktor takiego wieczoru dobrze bawiłby się z obcymi, nagimi osobnikami płci przeciwnej to chyba po ślubie mogłyby być też problemy. Jestem kategorycznie na nie takim zabawom! |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 15:05
|
|
|
|
| Popieram Was, ja też jestem przeciwna. Mozna zorganizowac naprawde atrakcyjny wieczór panieński czy kawalerski bez striptizów. Nie wiadomo co przyjdzie na myśl przyszłemu mężowi gdy będzie pod wpływem alkoholu i zobaczy taką nagą panienkę, która klei się do niego. Zazwyczaj wiemy czego oczekuje od nas partner/partnerka i powinniśmy sie tak zachowywac aby nie urazic ukochanej osoby, nie skrzywdzić, nie oszukiwać itp. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 15:51
|
|
|
|
no to dobrze ze nie jestem sama moj narzeczony tez tak uwaza, ze to zbedne. Zdziwiło mnie to bo myslałam ze jak wiekszosc facetow marzy o tym a tym czasem taka fajna niespodzianka )) jak bym wiedziala ze moj M na na wieczorku striptizerki to ja u siebie nawet na nagim facecie skupic bym sie nie mogla bo bym myslala co sie tam dzieje P
faktycznie, jest tyle mozliwosci spedzenia tego dnia, ze taka opcja jest zbedna.
Mathie, opowiedz nam o swoim wieczorku a jezeli jest Majka, to i Ciebie zapraszam do opowiadania ! |
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 20:34
|
|
|
|
No dajcie spokój!!! Kto coś takiego wymyślił... Żenada! Żeby jakas goła panna biegała przed moim narzeczonym i swieciła sztucznymi cyckami...
Zaufanie swoją drogą, bo większą winę w całej tej imprezie ponoszą najlepsi kumple dla których to jest świetna wyżerka dla oczu...
A weźmy też pod uwagę że nie za bardzo bym chciala żeby jakiś napakowany chlopiec z wiekszą masa mięśniową niż masą móżgu ukazywał mi swoje "wdzieki" jeśli tak to mozna nazwać..
A zresztą w każdym związku są jakies wypracowane zasady i pewne normy których przestrzeganie jest bardzo ważne dla członków związku. Liczą sie też uczucia narzeczonych, oni znają siebie najlepiej i zapewniam że jeśli prawdziwie kochają to żadne nie będzie chciało zrobić drugiemu cos co go zaboli.... |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 20:41
|
|
|
|
tak , z tymi kolegami to racja... mojego M kolega opowiadał ze laski sprowadzi to zagroziłam mu ze jego pannie powiem co on wyprawia sam chce, niech patrzy, nie moja sprawą jest kwestia jego związku. aczkolwiek mysle dokladnie tak samo jak Ty Aneta.włascie najsmieszniejsze jest to ze ci panowie/panienki swieca sztucznoscia(powiekszane piersi czy penisy) solarka, tona makijażu ... no zal. jak takie coś może podniecac ;-) |
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:59
|
|
|
|
ostatnio z narzeczonym byliśmy na połączonym panieńskim i kawalerskim. ubaw był ogromny, były również konkursy i prezenty. ha co do striptizu - to jeden konkurs był zapowiedziany ze specjalnymi nagrodami - sexi bielizna dla nich z płytką z nastrojową muzyką właśnie do striptizu ale na osobności rzecz jasna jak goście poszli. oojjjjj działo się na pewno |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 22:47
|
|
|
|
Ja również jestem przeciwna wszelakim striptizom a szczególnie na wieczorze kawalerskim!
Mimo zaufania do narzeczonego,głowę miałabym nabitą co tam się dzieje u chłopaków...więc mój wieczór panieński nie był by taki jaki powinien by być
I nie tylko ja bym była myślami na wieczorze kawalerskim,bo i zapewne moje koleżanki,gdyż ich drugie połówki bawiły by się z moim przyszłym mężem
To co to za wieczór panieński... |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 10:47
|
|
|
|
| ja też jestem gategorycznie przeciwna takim striptizom na wieczorze kawalerskim bo nawet jeśli narzewczony jest lojalny wobec partnerki to te siksy się tak kleją i obmacują facetów że nawet nie chce myśleć co bym zrobiła na taki widok. Niestety kolega mojego narzeczonego jest typem niezależnym i niekonwencjonalnym i zapowidział że załatwi mu takie atrakcje że nie zapomni do końca swoich dni aż się boje pomyśleć. I jak ma mam teraz im to wybić z głowy?? |
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 18:24
|
|
|
|
| _karolcia_ napisał/a: | | i zapowidział że załatwi mu takie atrakcje że nie zapomni do końca swoich dni aż się boje pomyśleć. I jak ma mam teraz im to wybić z głowy?? |
Mi też takie coś zapowiadali. Chyba się zgrywali, ale dla pewności powiedziałem, że wyjdę z takiego wieczoru jak załatwią striptiz. Wystarczyło, żeby im to wybić z głowy |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 18:43
|
|
|
|
My robimy połączony wieczór panieński z kawalerskim Uznaliśmy że tak będzie najlepiej Żeby później nie było żadnych nie domówień My jeśli robilibyśmy osobno to nie myślelibyśmy o striptizie ale nigdy nie wiadomo, co nam zaplanują koledzy czy koleżanki I dlatego też wolimy zrobić razem |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 22:34
|
|
|
|
też chciałabym połączyć te wieczory razem ale mój narzeczony się upiera że to jest jego wieczór a panienski jest mój no i koledzy kategorycznie sie nie zgadzaja na połąćzone wieczory |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|