FORUM Wesele Radom

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
striptiz na wieczorku
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 10:46   

a my robimy osobno :) jakos nie mamy potrzeby kontrolowania się :P ja M ufam, on mi. a ten kolega co 'odgrazał sie' ze zaprosi panienki to powiedzial mu michal ze nie zaprosi go jak ma takie swinstwa robic albo własnie ze wyjdzie. nie bedzie gapil sie na jakies cizie ;) nieraz z moim M sie droczymy ze ja bede miala panów a on panie, ale oboje wiemy ze to zarty zeby popatrzec jak 2ga strona sie oburza :P P wszak kto sie czubi ten sie lubi :D

Liziii 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 19:51   

a mnie by nie przeszkadzało jesli do chłopakow przyszłaby pani pomachac sztucznymi cycami (ale mi sie zrymowalo :mrgreen: ). Oczywiscie taniec erotyczny to jedno, a prostytucja to drugie.. zebysmy sie zrozumieli mam na mysli zgode na to 1 :mrgreen:
Ale jak znam chlopakow, to zorganizują mojemu M. porzadna popijawe + jakis tournament w gry komputerowe :mrgreen:

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 12:38   

A ja byłam całkiem niedawno na panieńskim ze striptizem. Panna Młoda bardzo zabawowa i wesoła dziewczyna, ale początkowo była w szoku jak zobaczyła chippendale'a:) wysmarowanego oliwką, napakowanego, przystojnego chłopaka. ogólnie było spokojnie, ale i tak myślę, że narobiło to troszkę zamieszania w główce Młodej, która mówiła że było super i że bardzo jej się podobało...
Więc po co sobie mącić w głowie, już przeważnie nieźle wstawionej i z tego powodu nie myślącej logicznie :mrgreen: Zatem również jestem nie za bardzo za. Choć, podobnie jak Liziii, ja nie będę niczego zabraniać narzeczonemu. Może dlatego, że wiem iż nie będzie chciał striptizu :) Ale dam mu wolny wybór :mrgreen:

Kamil 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Mar 02, 2010 17:05   

dla mnie striptizerka na wieczorze kawalerskim jak najbardziej tak, przecież to nie zdrada ;) jak ktoś ma trochę oleju w głowie to wiadomo to wiadomo, że nic nie zrobi, a tą Panią potraktuje zabawowo tak by jeszcze bardziej nakręcić impreze :P Swoja droga to z striptizerki większą radochę mają chyba koledzy niż sam kawaler :mrgreen: :lol:

darici 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 18:01   

u nas tez nie bedzie pan i panow bo po co???

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 18:15   

Kamil, a chcialbys zeby Twoja narzeczona oglądała umięśnionego, z nienaganną skórą, naoliwkowanego i w samych bokserkach striptizera :) ? hmm ?
no wiekszosc facetow ma taka zasade: ze 'ja' tylko patrze, przeeciez to nie zdrada. ale Tobie to nie wolno :)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 20:53   

ojj nie żadnych striptizerek na kawalerskim no i u mnie też nie będzie striptizerów dlatego że nie chciałabym żeby mój P oglądał jakąś prawie nagą laske :P

eM_22 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 19:21   

Nutka w jakich bokserkach! oni w skórzanych stringach występują. ten, który był u mojej koleżanki miał skórzane ubranko, rozpinane na bokach więc mógł je zdjąć jednym ruchem:) tak też zrobił no i tam były te stringi... :mrgreen:
Ale łączę się dziewczynki z wami w bólu i striptizerkom mówimy NIE :mrgreen: hehe

dycia25 
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.09.2011
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 18:53   

a mam pytanie czy ktoś mógłby mi dać namiary na jakiś striptizerów z Radomia bo organizuje wieczór mojej przyjaciółce i szczerze nawet nie wiem gdzie szukać :P mój mail warmiake@poczta.onet.pl

eM_22 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 20:11   

Ten nasz to był z Lublina podobno...

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu