Zamknięty przez: Mathie Czw Mar 18, 2010 16:07 |
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:31 Vivien Vigo
|
|
|
|
Radom, ul. Żeromskiej 87
adres strony internetowej: www.vivienvigo.com
Bardzo miła fachowa obsługa. Możliwośc przeróbek. Suknie trzeba zamówic tam ok 3 miesiace przed data. sa 2 przymiarki. Suknia jest szyta w olsztynie. Tydzien przed slubem przychodzi paczka z suknią. ceny od 1800 do 2600. Mozliwośc kupu z komisu, wtedy cena sukni obniżana jest o ok 1000 zł., tzn jak kosztowala 2600 to teraz można ja zakupic za 1600 zł. po weselu możliwośc sprzedazy własnej sukni
a co do dodatkow- welony, biżuteria, buty, rekawiczki. Butów bardzo maly wybór, mnie sie żadne nie podobały za to welony bardzo fajne i rekawiczki. Bizuteria tez mi nie podeszła. za to widziałam 4 fajne sukienki ;D |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:57
|
|
|
|
Też byłam w tym salonie Suknie maja bardzo ładne.Mi wpadło w "oko" 5 sukni:)Ale jakoś bardziej jestem nastawiona na Emmi Mariage:) |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:58
|
|
|
|
| ja prowde mówiac nie wiem jeszcze gdzie kupie ;P narazie chodze i oglądam ;P jak bedziesz miała namiar na fajny i nie zbyt drogi salon to pisz ;D |
|
|
 |
ja83
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 13:44
|
|
|
|
| Rzeczywiście obsługa w tym salonie bardzo dobra,młoda,miła pani,która odpowiada na wszystkie pytania i doradza.Jednak suknie mnie jakoś nie zachwyciły. |
_________________ ja |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 02:03
|
|
|
|
| Widziałam ten salon na targach ślubnych i modelki wyglądały bardzo fajnie! Jedna suknia wpadła mi w oko, ale chyba jednak zdecyduję się na inny fason sukni. Biżuterię mają ciekawą, wysadzaną kryształkami Swarovskiego. W samym sklepie jeszcze nie byłam, ale z pewnością się wybiorę. |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 16:35
|
|
|
|
No wiec news: Vivien vigo działa tylko do konca wrzesnia. I nastepuje likwidacja.
Do tego czasu są wyprzedawane są te suknie ktore faktycznie są na stanie salonu, wszystkie w cenie 1200zł. Jesli ktos szuka okazji - polecam wstąpic. Mnie akurat nic nie przYpadło do gustu, ale byly kiecki zarówno w rozmiarze 36/38 jak i 42 |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|