Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Suknie Ślubne - "Mariaż"
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:48   Suknie Ślubne - "Mariaż"

"Mariaż" - Suknie Ślubne

Adres: ul. Żeromskiego 36, Radom
Dane kontaktowe: (0-48) 363-87-26

Strona WWW: Suknie Mariaż

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

Ania 
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 20:29   

Możecie coś napisać o tym salonie więcej?
Jak wrażenia?
Miła obsługa itp?

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 21:25   

sukienki można obejrzeć ale w katalogu, a jeśli nie jesteś zdecydowana to nie ma szansy aby obejrzeć na real, a co dopiero przymierzyć :( ( dla mnie kompletna porażka. a sukienkę trzeba obowiązkowo zamówić minimum 3 miesiące wcześniej i nie ma mowy o jakiejkolwiek zmianie. wg mnie odpada. ale zawsze Kobietki możecie się same przekonać.

Ania 
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 21:41   

Żartujesz???
Eh no podpoba mi sie kilka modeli juliarosa chciałabym je zobaczyc w realu, przymierzyć...ale jak to tak w katalogu??? Nie no masakra jakaś...

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 18:20   

w katalogu? tzn. że w salonie nie ma wogóle sukien wystawionych? na targach ślubnych oglądałam pokaz z tego salonu i podobały mi się zwłaszcza taka jedna kompozycja na poprawiny. No ale myśle że to lekkie przegięcie żeby nie można było wogóle sukienek obejrzeć czy przymierzyć.

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Sob Mar 14, 2009 21:45   

_karolcia_
zawsze kilka sukienek jest na wystawie a reszta na zapleczu, gdzie niestety nie można nawet zajrzeć jeśli nie jest się zdecydowaną (a co u właścicielki oznacza od razu podpisanie umowy z której n ie można się wycofać :( (( )że akurat w tym salonie nabędziesz sukienkę. na targach ślubnych to wiesz, wszystko ładnie pięknie aby przyciągnąć klientów. tak się składa, że znam właścicielkę i mieszkam bardzo blisko i dokładnie orientuję się w tej całej sprawie. sukienki fakt szczególnie z nowej kolekcji są ładne, ALE... pozdrawiam[/b]

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 11:23   

ale kaszana no ale cuż jak tak robią to na szczęście jest wiele innych równie ładnych salonów w Radomiu więc udam się gdzie indziej hehe, pozdrawiam ;)

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 20:04   

jak najbardziej, pozdrawiam cieplutko pa pa

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 02:48   

Ja byłam w tym salonie i z przymierzeniem nie było problemu i siostra wcale nie była zdecydowana. Panie jej doradzały, przynosiły suknie do mierzenia, mówiły wszystko co i jak. Wtedy jakoś nic nam się szczególnie tam nie podobało.

Kasia1985 
Rozkręcam się

Data ślubu: 1 sierpień 2009r.
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 19:30   

Dziewczyny polecam wam salon Mariaż. To nieprawda, że nie można przymierzać sukienek. Ja tam byłam i zamówiłam swoją suknię właśnie w tym salonie. Panie są sympatyczne i chętnie doradzają i przymierzają sukienki. I mają duży wybór. Czytałam komentarze na tej stronie i nie miałam ochoty iść do tego salonu, ale weszłam i nie żałuję. Jestem zadowolona i polecam.

agniesias_1983
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 12:12   

Ja tez się zdziwiłam czytajac wasze wypowiedzi . ja w salonie byłam 2 miesiące przed slubem i bez problemu weszłam przymiezylam wszystko co chciałam a Panie dobrały mi wszystkie dodatki idealnie od stroiku po welon , rekawiczki :) a dotego 2 suknia na zmiane :) ja polecam 16 kwietnia odbieram swja suknie z tego salonu i jestem przeszczesliwa

kasienka1984 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24 październik 2009
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 15:00   

Dziewczyny, jestem w szoku po tym co piszecie. Ja jak najbardziej polecam salon. Wlascicielka super, pozartowac mozna i widac ze zajmuje sie tym juz dlugo bo potrafi na prawde super doradzic - o ile sie jej poslucha. Ja bylam w lutym namierzylam sie sukienek i jedna wybralam, ide juztro zamawiac. Ceny sa bardzo przystepne i w cenie sa juz wszytskie dodatki (poza butami i diademem). Goraco polecam!!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu