Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Suknie Ślubne - "Mariaż"
Autor Wiadomość
agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 15:49   

śliczna suknia, ten pas bordo dodaje charakteru, i faktycznie nie musi byc cały czas bo bez tez sliczna jest :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 17:18   

boska suknia :)

mania027 
Zadomawiam się

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 21:50   

Pas nie będzie bordo tylko ton ciemniejszy niż sukienka :) chociaż bordo też by wyglądał ciekawie :) ale nie jestm aż tak odwazna :)

mango29 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Mar 17, 2011 21:33   

Dziś zamówiłam w tym salonie suknie,
i jak narazie wszystko jest perfekcyjnie, obsługa przemiła a wszysyki suknie przepiękne.
polecam wszystkim niezdecydowanym ;)

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 17:35   

a ja byłam w tym salonie i nie jestem zadowolona. weszłam i pierwsze co usłyszałam choć nie pytałam że suknie mają w cenie od 2400 do 5000. i pani pokazałam mi ze dwie a jak powiedziałam jaką mniej więcej chce to powiedziała ze nie ma takiej, a jak dawała mi droższą do przymierzenia to powiedziała ze ta jest już z droższej półki jak by droższe nie były dla mnie -tak sie poczułam. zdenerwowała mnie strasznie. dla mnie ten salon wypadł najgorzej ze wszystkich, w których byłam

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 19:42   

tez mnie denerwuje jak ekspedientki ewidentnie podkreślają ze coś jest z wyższej pólki i jest drogie bleble.... a skąd ona wie czy wlasnie takiej nie kupie? co bo źle jestem ubrana, albo nie mam tony makijażu? eh :/

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 12:36   

najwyraźniej po takim czyms takim jak piszesz oceniają człowieka

Maja
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Cze 27, 2011 23:47   

Witam:)
POLECAM,POLECAM, POLECAM :)
Przede wszystkim profesjonalna obsługa !!! Pani najpierw mnie wysłuchała jak chciałabym wyglądać a potem zaproponowała pierwszą suknie do przymiarki i od razu był błysk w moich oczach, ( była to suknia , którą pomijałam przeglądając ofertę w internecie) przymierzyłam jeszcze kilka i poszłam zwiedzać inne salony.
W innych salonach denerwowało mnie to , że Panie nie słuchały co się do nich mówi i chciały wcisnąć każdą suknie lub robiły wszystko z łaską, że aż człowiek nie miał ochoty o nic pytać.
W salonie MARIAŻ przede wszystkim Panie świetnie potrafią dobrać suknie do figury i typu urody. Wybór jest bardzo duży- mi osobiście w tym salonie podobało się bardzo dużo modeli wśród nich znalazła się ta jedyna:D
Mąż mój przymierzał, również smokingi i ponownie pierwsza propozycja Pani była najlepsza-niestety był ociupinę za mały a czas był za krótki by mogli uszyć na miarę.
Wybrałam również buty ( które były niesamowicie wygodne !!! )i biżuterię, którą na miejscu mogłyśmy dopasować.
Poza tym nawiedzałam Panie kilka razy zawsze były miłe i bardzo cierpliwe - pozwoliły mi przyjść przymierzyć suknie jak miałam próbną fryzurę , nawet jak chciałam dobrać stanik itd...
Dopasowano i dopracowano mi suknie idealnie.( nie musiałam jej podciągać podczas tańca.)
Wszystko było w terminie. Dostałam rabat :) .
Panie zadbały również o moje dobre samopoczucie gdyż bałam się , że w dniu ślubu może być zimno -zaproponowano mi wypożyczenie bolerka gratis.
Bardzo serdecznie im dziękuje za wszystko !!!
Mam nadzieję ,że salon będzie jeszcze tak długo, że kiedyś odwiedzę go z swoją córcią lub przyszłą synową;D

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 00:47   

Maju, czy mogłabyś napisać, jaka jest cena smokingu/garnituru w tym salonie?

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 01:02   

Ja wlaśnie waham się nad Mariażem, mam jeszcze dużo czasu, ale oczywiście rwę się do szukania sukienki ;) na stronie Mariażu znalazłam jedyną suknie w Radomiu, która podobała mi się bez żadnego "ale". Drugą "wymarzona" widziałam w Krakowie, moja uczelnia położona jest w "strategicznym" dość punkcie - idąc na zajęcia mijam całą ulicę, gdzie salon sukien jest na salonie dosłownie. Wracając do Mariażu, cieszą mnie te pozytywne opinie, nie będę się stresowała przed pójściem ;)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 07:02   

co do dopasowania - to prawda! ja miałam od nich suknie bez ramiączek (moja koleżanka również, która miała ślub dwa tyg przede mną) i żadna z nas nie poprawiała gorsetu w czasie tańca ;) po prostu sie nie zsuwał. Aż moja fotograf sie dziwiła że nie ma ani jednego ujęcia jak poprawiam suknie :) aha - i nie miałyśmy wcale staników ;)

mania027 
Zadomawiam się

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 09:41   

Właśnie mi Panie powiedziały że mam być bez stanika , że wszystko dopasują ale się troche boje bo mam duży biust - 70F :(no ale zobaczymy na przymiarkach, już się nie moge doczekać :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu